זלזול בבטיחות ולמידה ממקרים של גולשים

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

סמל אישי של משתמש
carbon fiber

שליחה על ידי carbon fiber »

מדברים שהבנתי היום בלוויה של עמיאל זכרונו לברכה
שהמועדון עומד לפני שיפוץ יסודי וכוללני.......זה נכון?
ערן עינבר תגובתך לעניין..........
תמונה
סמל אישי של משתמש
shimon

שליחה על ידי shimon »

Ducas Doron at 3:09pm February 22
שלום לכל גולשי הקייט והרוח
תוך 21 יום מר ענבר חייב לפנות את המקום שלו בבת גלים
Our independence day is here
haifa gov sent that letter to the owner of the windsurfing club
i want to thank all the people that where supporting this struggle
that was very hard ,the death of the windsurfer could save by a warm
windsurfing club and all the facilities.
this is 4 all the people that were and didnt believe that this day will come,please put it in kitesite and batgalim.
hopefully windsurfing will rise again,i believe that the next
windsurfing club that gone come after this one,will make every one happy.
big day to the windsurfing kitesurfing community of all israel.
im happy.
batgalim 4 ever.
ducas
סמל אישי של משתמש
shimon

שליחה על ידי shimon »

מישהו יודע איפה המשפחה יושבת שבעה?
hoffman10

בוא נראה

שליחה על ידי hoffman10 »

סבלנות אנשים!
עד שדברים יוצאים לפועל במדינה הזו, לוקח הרבה מאד זמן.
ערן ענבר לא יעזוב כל כך מהר את המתחם כך שאל תרתמו את העגלה לפני הסוסים.
יש לערן מספיק זמן לתקן, לקבל דחיות ולעשות שיפוצים.
נמתין בסבלנות ונראה מה קורה.
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

כמו שכתבתי וכמו שכולם יודעים אין שום קשר בין האסון לבין מצב המועדון המוזנח.
אלעד, מנהל המועדון גילה לא פעם עירנות והזעיק את משמר החופים לחלץ גולשים במצוקה.
מי שעושה שימוש באסון הזה ומטיל אחריות על מפעיל המועדון מתנהג בשפלות
שאין כמותה ואני לא אשתף עימו פעולה.
הרבה יותר חמור מכך: העברת מסרים לבני משפחתו של עמיאל שלמועדון יש אחריות באסון היא בבחינת פשע ואני לא אתן לו מקום באתר בת גלים.
סמל אישי של משתמש
shimon

שליחה על ידי shimon »

שלוש שנים דוכס מתריע על המצב הגרוע של המקום,וכולם ישבו בצד.
עזוב את הענין בנושא המשפחה הכאובה. מבטיח לך שלא ייעשה שוב דבר בעניין.
המכתב מהעיריה יצא לפני המקרה.
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

בית אחד כבר נחרב לנו בגלל שינאת חינם.
ואולם אני מקווה שכאן יעבוד הביטוי :
"ככל שיענו כן ירבה וכן יפרוץ".
מאחל למועדון סרף פוינט בהנהלת דני וערן עינבר שידעו לתקן כל עיוות אם קיים ולשמור על הבית שלנו לפחות עד תום הקדנציה שלהם.
(אין לי ספק שזה יקרה)
אחרת אנחנו יכולים להפוך להומלסים.
hoffman10

טוב שיש עוד מי שמבין את המשמעות

שליחה על ידי hoffman10 »

התחברתי למה שאקי אמר פה ובמיוחד למשפט "אנחנו יכולים להפוך להומלסים".
העירייה לא רוצה לשלם פיצויים לענבר אבל רוצה שהוא יעזוב.
אחרי שהוא יעזוב העיריה עשוייה לחזור לתכנית המקורית של סיום הגשר ולוותר לגמרי על מועדון במקום וזאת באמצעות החזרת תכנית המרינה.
אני לא אומר שזה מה שיקרה אלא שזו אפשרות (אופצייה) שצריך גם כן לקחת בחשבון. אין לי המלצות מה לעשות חוץ מאשר להיות עם היד על הדופק כל הזמן ולראות לאן מנשבות הרוחות.
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

ברשותכם:

א. תחקירי תאונות וכמעט תאונות הם הכרח שתועלתו גוברת על כל עניין אחר של "כבוד עצמי".

אם היה מנגנון חופי, גלישתי מוסדר ומסודר (ואין לנו למי לבוא בטענות אלא רק לעצמנו) - ייתכן שהיה מקום גם "לאכוף", "להתרות" או "להעניש", במידת הצורך - ואי אפשר לעשות זאת אם דברים אינם מדווחים.

במאווי, ישנה יחידה של המשרד להגנת הסביבה (משאבי טבע) ששוטריה מוסמכים לעצור, להחרים וכו'. כבר קרה שהמצילים בחוף הזמינו אותם והם השתמשו בסמכותם, גם לגבות עדויות וגם יותר מכך.

ב. אין שום מניעה לפני פרסום אירוע מסויים (גם כמעט תאונה היא "אירוע") לשאול את המעורב או המעורבים לגבי הסכמתם לפרסום שמם (גם זה יכול להיות חשוב במקרה של "נהיגה מסוכנת לציבור" כי כך אחרים יכולים לדעת ממי להיזהר, ככל שזה בשליטתם.

ג. במקרה אחר אפשר לפרסם את פרטי האירוע גם בלי שמות וזה גורע רק קצת פחות מן התועלת.

ד. דוכס, אם אתה קורא את מה שכותבים כאן - תבוא עליך הברכה על כך שהיית היחידי או בין היחידים שמצאו לנכון להעיר את העיריה על איך שהמועדון מתנהל.

ה. דוכס, אם אתה עדיין ממשיך לקרוא את מה שכותבים כאן - תבוא עליך הברכה על כך שאתה מגלה עניין אינטנסיבי בחייהם ובריאותם של אנשים אחרים.

ו. דוכס, ....אולי כדאי לך, כמו הרבה פילוסופים ומנהיגים גדולים בהיסטוריה, להשתמש בעזרתו של מתורגמן. הוא יעביר את המסרים והרעיונות החשובים שלך בנוסח וצורה שלא רק יהיו מובנים אלא גם יגרמו לאנשים לרצות להקשיב ולהירתם ליוזמות ולא לנצל את החלקים הפגומים שבדברים היוצאים מפיך על מנת לפסול את הרעיון כולו.
סמל אישי של משתמש
paltinet
יצירת קשר:

תגובה של חכמים

שליחה על ידי paltinet »

הודעה פרטית שהתקבלה אצלי (לא נכתב שם)

לפי חוק הגנת הפרטיות 1981 סעיף 2 (5), אסור לפרסם תוכן של מכתב ללא הסמכת המוען או הנמען. זה אומר שאלא אם פרצתם לתיבת הדואר הפרטית של אפשטיין או מי שזה לא היה (צר לי, אני ממש לא זוכר כי זה נמחק די מיידית), אלא קיבלתם את תוכן המכתב הזה ממישהו, ולא משנה ממי כרגע, אז מותר לכם לפרסם, כל עוד אתם הנמענים של המכתב, ועד כמה שאני מבין, בשלב כלשהו דוכס היה נמען של המכתב.
לא זו בלבד, אלא שסעיף 18 לחוק מספק מספר הגנות למי שפוגע בפרטיות של הזולת. סעיף קטן (3) מספק את ההגנה הבאה: בפגיעה היה ענין ציברוי המצדיק אותה בנסיבות הענין, בלבד שאם היתה הפגיעה בדרך של פרסום, הפרסום לא היה כוזב. לצורך העניין, מה שאפשר לטעון בבית משפט זה שאתה באמת לא יכול להכריח מישהו לפרסם משהו שהוא לא רוצה, אבל אם זה נעשה ברשות הרבים, ויש בפרסום נסיבות המקרה כדי להסביר לגולשים איך לגלוש בצורה בטוחה, אזי הפגיעה בפרטיות היא מוצדקת.
בקיצור, מה שכרמי כתב הוא פשוט לא נכון. זה החוק. אתה יכול להחזיר את ההודעה שלך לקדמותה.

כל המהומה הייתה נגד בעלים של אתר מקביל שבעצם התקיפה שלו אל מול דוכס גרמה לכך שגולשים מתחילים ומתקדמים לא יודעים על כמעט או מקרי תאונות והנה אנחנו עומדים לקראת התאונה הבאה ... אולי איכפת לי כי יש לי ילדים ולדוכס אכפת כי הוא אוהב את החיים סביבו :wink:

לצערי לא מתפקידי להחזיר את תוכן ההודעה לקדומתה מתוך חשש לגירוש כולל מכלל הפורומים בארץ ובעולם :cry:
גם ככה אני נאבק במנועי חיפוש לפרסם את האתר שלי : www.allpills4u.com
שבאמת בא לעולם רק כדי לעזור לאנשים!

"מושחטים לשלטון ודוכס לאוסטרליה"

תמונה
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

אביב, אני לא יודע מה היו הניואנסים של האירוע המשפטי או לא משפטי.
זו לחלוטין לא הנקודה.

הנקודה היא שאתה טוען שהועפת מהקייטסייט בגלל שרצית לטפל באירוע בטיחותי
המידע שיש ברשותנו הוא שהועפת מהקייטסייט בגלל שלטענתו של מפעיל האתר עברת על החוק.

אם הוא יחליט לתבוע או לא זה עניין ביניכם. אולי זה יתברר בבית משפט ואולי לא.
אני מקווה מאד שזה לא יגיע לבית המשפט.

לגבי מקרה האירוע הבטיחותי, כמו שכתב הדר, מי שהיה לו אירוע שיספר, או לא יספר. זו החלטה שלו.
אגב, באירוע המדובר אין כל חדש. היו ופורסמו השנה המון אירועים דומים.

להשביע את רצון מהנדסי הבטיחות כאן מבלי להיכנס לפרטים אישיים:
קיימת בקייטים סיטואציה שבה התכבסות בגל גורמת לריפיון בחוטים ולהסתבכות בחוטים כתוצאה מהגלגול בתוך הגל.

זה כבר קרה ברמה כזאת או אחרת להרבה גולשים והיו על כך הרבה דיווחים בקייסטסייט.

לי זה כמעט קרה בהתכבסויות, אבל למזלי איכשהו הגל ריחם עלי.
מי שרוצה לנתח את זה, מוזמן.
לידיעתכם, לגבי הסיטואציה הזאת כבר היה דיון ארוך ואיכותי בקייטסייט ודוכס הציג שם את עמדתו באריכות. זה היה לפני כחצי שנה.
אם זה נורא חשוב לכם אז אחפש את הטופיק הזה.

אגב, עלו כמה מסקנות בדיון הזה:
1. חייבים סכין כדי לחתוך את החוטים.(מאז אני מחפש סכין ויש משלוח בדרך בלגונה).
2. מסוכן מאד לגלוש ב-UNDER POWER וגלים גבוהים, בגלל נפילת הקייט.
3. אם זה קורה ומסתבכים ולא חותכים, אז יש לגלגל במהירות על הבר או לרוץ לאורך המיתר עד הקייט ולתפוס אותו.
hoffman10

תוספת קטנה

שליחה על ידי hoffman10 »

את הריצה לאורך החוט (אם מחליטים לעשות) צריך לעשות בזהירות מירבית כי החוט הזה יכול להימתח במכה ולהפוך לגיליוטינה כשהוא פוגע בגוף רך (אצבעות לדוגמה). הכי חשוב לכלגל את החוטים על הבר בזהירות רבה.
Moshe

שליחה על ידי Moshe »

וכדי להשלים את מה שכרמי התחיל לכתוב, הנה הסיפור (אותו אני מפרסם לאחר "התייעצות" עם ה"יועצים המשפטיים" שלי), ללא שמות המעורבים, עד כמה שהבנתי ואני זוכר, ומראש אני אומר שהמידע יכול להיות לא מלא ולא מדויק במלואו. מי שרוצה מוזמן להשלים או לתקן את הפרטים וגולן יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה.

האירוע אירע באיזור הקזינו. לגולש קייט ראשון נוצר רפיון בחוטים עקב היותו של אותו גולש בתוך גל והוא הסתבך בחוטים. בשלב מסויים חזרה המתיחות בחוטים ואותו גולש התחיל להגרר ע"י המצנח (לכיוון החוף?)כשהוא קשור ולא בדיוק שולט על מה שקורה. גולש קייט שני הגיע לעזור לגולש הראשון אבל לא כל כך הצליח לעזור לו. כנראה שבשלב מסוים הצליח הגולש הראשון להשתחרר מההסתבכות.

עד כאן הסיפור שמשום מה לא נותנים לו להתפרסם. תעשו עם זה מה שאתם רוצים. אני בכלל לא גולש קייט.
סמל אישי של משתמש
אורן

שליחה על ידי אורן »

Moshe כתב:.

האירוע אירע באיזור הקזינו. לגולש קייט ראשון נוצר רפיון בחוטים עקב היותו של אותו גולש בתוך גל והוא הסתבך בחוטים. בשלב מסויים חזרה המתיחות בחוטים ואותו גולש התחיל להגרר ע"י המצנח (לכיוון החוף?)כשהוא קשור ולא בדיוק שולט על מה שקורה. גולש קייט שני הגיע לעזור לגולש הראשון אבל לא כל כך הצליח לעזור לו. כנראה שבשלב מסוים הצליח הגולש הראשון להשתחרר מההסתבכות.

שלום לכולם , ולכל הדואגים לשלום כולם!!!!!!

אני אורן אפשטיין אותו גולש שעבר את אותה חוויה בגלים .....................

כדי לגמור עם כל השמועות (ומשה אני לא יודע ממי שמעת את הסיפור אבל הוא ממש לא נכון) , אני אעלה היום או מחר וידאו שבו אני מספר את כל הסיפור על מה שקרה לי , על מנת שכולם ידעו מה שקרה לי ויוכלו כל אחד לקחת לעצמו את מה שנראה לו מהסיפור , ואם כולם יוכלו בזכות זה לשפר את רמת הגלישה שלהם/בטיחות הגלישה שלהם , אני יוצא נישכר...............

הסיבה שלא הצגתי את המעשה היא גם כי לא רציתי להיכנס לכל מיני וויכוחים מיותרים עם כל מיני אנשים , וגם כי הייתי עסוק מאוד במכירות ובתחרות בשבוע האחרון , אני לא מתבייש וכל קשר של בושה לאי פרסום המקרה פוגעת בבגרות שלי ובאינטליגנציה שלי.....................

מזל שאני לא במאווי , אחרת דורון חכם היה מזמין לי את העמותה שתחרים לי את הציוד!!!!!!!!

אז כמו שאמרתי , היום או מחר נעלה את הוידיאו ונעשה סוף לכל השמועות

שיהיה יום קברינה JP לכולם

אורן
נערך לאחרונה על ידי אורן ב 23 פברואר 2009, 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
[url=http://img268.imageshack.us/i/orenep05050900411.jpg/][img]http://img268.imageshack.us/img268/962/orenep05050900411.jpg[/img][/url]
סמל אישי של משתמש
paltinet
יצירת קשר:

למה לדפוק אותי

שליחה על ידי paltinet »

לא מבין איך כל הסיפור של אורן
שנכתב כשמועה באופן פרטי לדורון דוכס בקייטסייט,
הולך ויוצא נגדי כולל גירוש מפורום שכתבתי בו לרוב דברי עזרה
למאות גולשים ועוד בעל האתר רוצה לתבוע אותנו על עבירה של איזה חוק
לא קשור למציאות הגלישה.

מכוונה טובה לעזרה אני יצאתי נדפק כולל חסימה לצמיתות מקייטסייט

בקשה לדורון חכם ואותם חכמים שנתנו פה את עצתם לפנות באמצעות הודעות בפורום קייט סייט להחזרת היוזר שלי שמה רק לצפייה בלבד - כי יש לי שם תמונות מיום שישי או מהיום או מבכלל ואין לי אפשרות גישה (ככה מרגישים פלשתינאים?).

היוזר המפורסם שלי שמה (עם תמונה של גלישת רוח ההפך מכאן) הוא - DaKine
שפעם אהבתי את הטרפזים ושאר הציוד שלהם שגלשתי רוח.

שיהיה לכולנו רוח בהמשך ונדע לשמור אחד על השני 8)

אביב פלטי (לא מתבייש להיות חבר דוכס) :wink:
נעול