זלזול בבטיחות ולמידה ממקרים של גולשים
זלזול בבטיחות ולמידה ממקרים של גולשים
נמחק התוכן עקב בעיות עם החוק
נערך לאחרונה על ידי paltinet ב 23 פברואר 2009, 18:13, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
אביב שלום,
דיון בבטיחות הוא תמיד חשוב.
אתר הקייט סייט תורם לשיח הציבורי, מעודד דיונים בנושא זה ויניב ביטון (מנהל האתר) אף פתח פורום לדיון בתאונות.
שים לב כי תקנון אתר בת גלים אינו מאפשר להוציא דיבתו של עסק או אדם ועליך להיזהר פן תוציא דיבתו של אתר הקייט סייט בפורום בת גלים.
הסיבה:
אתר הקייט סייט חסם אותך ואת דוכס בגלל שפירסמתם בפומבי הודעה פרטית ללא אישור כותב ההודעה ולא בגלל שיזמתם דיון בטיחות.
כאן המקום לציין כי חשיפה בטופיק ציבורי של הודעה פרטית ללא היתר מפורש של כותב ההודעה, הינה עבירה על החוק.
אבקש ממך לערוך את ההודעה שלך.
בחברות ובתקווה שתמשיך לשתף אותנו בידע שלך,
ירון כרמי
דיון בבטיחות הוא תמיד חשוב.
אתר הקייט סייט תורם לשיח הציבורי, מעודד דיונים בנושא זה ויניב ביטון (מנהל האתר) אף פתח פורום לדיון בתאונות.
שים לב כי תקנון אתר בת גלים אינו מאפשר להוציא דיבתו של עסק או אדם ועליך להיזהר פן תוציא דיבתו של אתר הקייט סייט בפורום בת גלים.
הסיבה:
אתר הקייט סייט חסם אותך ואת דוכס בגלל שפירסמתם בפומבי הודעה פרטית ללא אישור כותב ההודעה ולא בגלל שיזמתם דיון בטיחות.
כאן המקום לציין כי חשיפה בטופיק ציבורי של הודעה פרטית ללא היתר מפורש של כותב ההודעה, הינה עבירה על החוק.
אבקש ממך לערוך את ההודעה שלך.
בחברות ובתקווה שתמשיך לשתף אותנו בידע שלך,
ירון כרמי
האמת מסולפת
כרמי יקירי,
תודה על העצה וכמו שאתה רואה שונה התוכן!
תודה על העצה וכמו שאתה רואה שונה התוכן!
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
על כל גולש שקורת לו תאונת גלישה, רצוי שיספר על כך לפורום הגולשים.
ממקרים שונים, ממצבי מצוקה, מתאונות, ומכמעט תאונות, כולנו יכולים ללמוד.
זה חשוב לבטיחות של כולנו.
אלא מה ............... יספר ויתאר הגולש שנקלע למצוקה, את תאור המקרה
ואת המסקנות וההמלצות האישיות שלו מהמקרה, רק כשירגיש שהוא מוכן לספר
על-כך, בזמן ובמקום שנוח לו.
לאף אחד, לא לצדיק ולא לרשע, אין זכות לכפות על מי מהגולשים לשתף את הציבור
במקרה שקרה לו, וגם לא בשם הבטיחות ו/או כל טיעון צדקני אחר.
החוויה, ההתנסות, והמקרה הם אישיים ושייכים בלעדית לכל גולש שקרה לו משהו.
ברצונו - יספר וישתף אותנו, ברצונו ישתוק ויחריש. זה יסוד העקרון של כבוד האדם
וחירותו.
נסיון להפעיל לחץ על מישהו שיספר משהו בניגוד לרצונו - הרי זו רשעות לשמה.
אגב, חלק גדול מה"צדיקים" שמנסים לדלות אינפורמציה, אינם אלא בגדר מחפשי
סיפורים, חסידי רכילות ומוצצי-דם, שהבטיחות היא רק תירוץ בידהם.
כמובן שעדיף לשמוע על מקרי בטיחות ממקור ראשון, אך כפי שציינתי מעלה,
יתכבד הגולש בר המקרה ויספר (או לא יספר) על-כך בזמן ובמקום שנראה לו ולא
כתוצאה מלחץ של גולש זה או אחר.
אני קורא לכל הגולשים לכבד איש את רעהו.
למי שמזלזל בכבוד של אחרים - ראוי לו שיזלזלו בכבודו שלו.
ממקרים שונים, ממצבי מצוקה, מתאונות, ומכמעט תאונות, כולנו יכולים ללמוד.
זה חשוב לבטיחות של כולנו.
אלא מה ............... יספר ויתאר הגולש שנקלע למצוקה, את תאור המקרה
ואת המסקנות וההמלצות האישיות שלו מהמקרה, רק כשירגיש שהוא מוכן לספר
על-כך, בזמן ובמקום שנוח לו.
לאף אחד, לא לצדיק ולא לרשע, אין זכות לכפות על מי מהגולשים לשתף את הציבור
במקרה שקרה לו, וגם לא בשם הבטיחות ו/או כל טיעון צדקני אחר.
החוויה, ההתנסות, והמקרה הם אישיים ושייכים בלעדית לכל גולש שקרה לו משהו.
ברצונו - יספר וישתף אותנו, ברצונו ישתוק ויחריש. זה יסוד העקרון של כבוד האדם
וחירותו.
נסיון להפעיל לחץ על מישהו שיספר משהו בניגוד לרצונו - הרי זו רשעות לשמה.
אגב, חלק גדול מה"צדיקים" שמנסים לדלות אינפורמציה, אינם אלא בגדר מחפשי
סיפורים, חסידי רכילות ומוצצי-דם, שהבטיחות היא רק תירוץ בידהם.
כמובן שעדיף לשמוע על מקרי בטיחות ממקור ראשון, אך כפי שציינתי מעלה,
יתכבד הגולש בר המקרה ויספר (או לא יספר) על-כך בזמן ובמקום שנראה לו ולא
כתוצאה מלחץ של גולש זה או אחר.
אני קורא לכל הגולשים לכבד איש את רעהו.
למי שמזלזל בכבוד של אחרים - ראוי לו שיזלזלו בכבודו שלו.
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
א. לא בקשתי ממי שקרתה לו הכמעט תאונה לפרסם את הסיפור אלא ממי שראה או שמע על האירוע. מה שמרגיז אותי זה שלא נותנים משום מה לסיפור הזה לצאת החוצה ואני לא מבין למה. כל אחד שיודע על המקרה יגיד את דברו והציבור ישפוט.
ב. אם אתה באמת מאמין במה שכתבת:"אין זכות לכפות על מי מהגולשים לשתף את הציבור במקרה שקרה לו, וגם לא בשם הבטיחות" אז אין לי מה להגיד.
ב. אם אתה באמת מאמין במה שכתבת:"אין זכות לכפות על מי מהגולשים לשתף את הציבור במקרה שקרה לו, וגם לא בשם הבטיחות" אז אין לי מה להגיד.
מצנחי רחיפה
אני יכול לספר על מה שקורה בנושא תאונות ואירועים במצנחי רחיפה.
כל אירוע בלי יוצא מן הכלל מדווח ונחקר בצורה רצינית ע"י ועדה מיוחדת של חברה מנוסים. הם מתשאלים את הטייס המעורב ואת כל מי שהיה עד לאירוע. מה שירגיש הטייס המעורב כשינתחו את "טעויות האנוש" שלו בפרהסיה בכלל לא רלוונטי. הדבר ידוע וכל מי שעוסק בספורט לוקח את זה בחשבון שמה שהוא עושה אינו סוד.
מסקנות הוועדה מפורסמות בתיבה קולית מיוחדת (אני מניח שגם באתר) וכל אחד יכול ללמוד מכל אירוע.
לא ברורה לי הגישה על פיה מישהו יסרב / יתביש לחלוק מנסיון ומאירוע שעבר. צריך לזכור שה"כמעטים" האלה הם תאונות בעתיד שעלולות לפגוע בכולנו. אנחנו לא גולשים בסלון שלנו אלא ברשות הרבים. אין פה שום עניין ומקום לעניין הגנה על הפרטיות.
איך אפשר לתרגם את "ועדת טייס ראשי" מעולם מצנחי הרחיפה לעולם שלנו? לא יודע. אבל ברור לי שהפרום הוא מקום טוב לניתוח אירועים וטעויות והפורום צריכה להיות במה פתוחה תוך שמירה על רמה נאותה וכבוד הדדי.
כל אירוע בלי יוצא מן הכלל מדווח ונחקר בצורה רצינית ע"י ועדה מיוחדת של חברה מנוסים. הם מתשאלים את הטייס המעורב ואת כל מי שהיה עד לאירוע. מה שירגיש הטייס המעורב כשינתחו את "טעויות האנוש" שלו בפרהסיה בכלל לא רלוונטי. הדבר ידוע וכל מי שעוסק בספורט לוקח את זה בחשבון שמה שהוא עושה אינו סוד.
מסקנות הוועדה מפורסמות בתיבה קולית מיוחדת (אני מניח שגם באתר) וכל אחד יכול ללמוד מכל אירוע.
לא ברורה לי הגישה על פיה מישהו יסרב / יתביש לחלוק מנסיון ומאירוע שעבר. צריך לזכור שה"כמעטים" האלה הם תאונות בעתיד שעלולות לפגוע בכולנו. אנחנו לא גולשים בסלון שלנו אלא ברשות הרבים. אין פה שום עניין ומקום לעניין הגנה על הפרטיות.
איך אפשר לתרגם את "ועדת טייס ראשי" מעולם מצנחי הרחיפה לעולם שלנו? לא יודע. אבל ברור לי שהפרום הוא מקום טוב לניתוח אירועים וטעויות והפורום צריכה להיות במה פתוחה תוך שמירה על רמה נאותה וכבוד הדדי.
קובי
- carbon fiber
אני שמעתי על התאונה ונחרדתי לדעת שמדובר בשני גולשים יקרים לנו ולא מובן לי העניין להסתיר או להחליק מתחת לשטיח .....
אולי זו הבושה?
אולי זו הפאדיחה(מה לי היתה תאונה ?מה פתאום סתם תיקול קטן....)
נראה לי שיש כאן יותר מאינטרס אישי "לחשוף ולהבין מה קרה שם על מנת שנוכל כולנו לדעת ,להבין ולהימנע מטעויות כאלו בעתיד
נראה לי תמוה ביותר כל הניסיון לא לדבר על זה .
פשוט לא לעניין
ויסלחו לי המעורבים ככה לא בונים חומה
ראו את מקרה עמיאל בני משה זכרו לברכה
אולי ואם היה קורא את ההודעות כאן בפורום ומקדיש חשיבה לפני ביצוע היה איתנו היום בחיים .
מכאן אני אנצל את דף זה לספר ולא להשתיק את הפרטים (הדר אני ממש לא מסכים עם דעתך)כבודו וכו ....אנו עוסקים כאן בספורט אקסטרים ולא בדיוק מציירים בצבעי גואש ועל מנת להנות ממנו חייבים אבל חייבים לתחקר את כל הנושא עד תומו.
אולי זו הבושה?
אולי זו הפאדיחה(מה לי היתה תאונה ?מה פתאום סתם תיקול קטן....)
נראה לי שיש כאן יותר מאינטרס אישי "לחשוף ולהבין מה קרה שם על מנת שנוכל כולנו לדעת ,להבין ולהימנע מטעויות כאלו בעתיד
נראה לי תמוה ביותר כל הניסיון לא לדבר על זה .
פשוט לא לעניין
ויסלחו לי המעורבים ככה לא בונים חומה
ראו את מקרה עמיאל בני משה זכרו לברכה
אולי ואם היה קורא את ההודעות כאן בפורום ומקדיש חשיבה לפני ביצוע היה איתנו היום בחיים .
מכאן אני אנצל את דף זה לספר ולא להשתיק את הפרטים (הדר אני ממש לא מסכים עם דעתך)כבודו וכו ....אנו עוסקים כאן בספורט אקסטרים ולא בדיוק מציירים בצבעי גואש ועל מנת להנות ממנו חייבים אבל חייבים לתחקר את כל הנושא עד תומו.
הרבה דברים משתיקים פה. וגם את דורון דוכס.
באיזה זכות מוחקים אותו מהפורום?
אבל הכל מגיע מהדלת האחורית.וכל מי שלא הבין שהכל היה תקוע,מקבל את עכשיו לפרצוף.
כמדומני תם העידן של ההזנחה,ובתקווה לעתיד טוב יותר.
התזמון של המכה שקיבלנו באובדן חיי אדם,קשורה מאוד לחשיבה של מה ואיך היינו רוצים לראות את המקום שכולם אוהבים. אבל התחושות הכבדות שמתהלכות כמו צל כבד של ענן מותירות עדיין בפורום השתלחויות שממש מקוממות.
די עם ההצתדקויות!
יוחזר לאלתר דוכס לפורום. יש לו חדשות בשבילכם.
באיזה זכות מוחקים אותו מהפורום?
אבל הכל מגיע מהדלת האחורית.וכל מי שלא הבין שהכל היה תקוע,מקבל את עכשיו לפרצוף.
כמדומני תם העידן של ההזנחה,ובתקווה לעתיד טוב יותר.
התזמון של המכה שקיבלנו באובדן חיי אדם,קשורה מאוד לחשיבה של מה ואיך היינו רוצים לראות את המקום שכולם אוהבים. אבל התחושות הכבדות שמתהלכות כמו צל כבד של ענן מותירות עדיין בפורום השתלחויות שממש מקוממות.
די עם ההצתדקויות!
יוחזר לאלתר דוכס לפורום. יש לו חדשות בשבילכם.
אף אחד לא סותם לדורון את הפה
עד רבה. לגולש מנוסה כמוהו ראוי שיתבטא ויחכים את כולנו בידע שלו.
הבעייה שלו היא הגישה גסת הרוח בה הוא משתמש תדיר. נשמח לשמוע מה בפיו ובלבד שיברור דבריו בקפידה, ינהג כבן תרבות, יכבד את שאר המשתמשים בפורום ולא יפגע באיש עם המקלדת שבידיו.
אם ינהג כך יבורך.
הבעייה שלו היא הגישה גסת הרוח בה הוא משתמש תדיר. נשמח לשמוע מה בפיו ובלבד שיברור דבריו בקפידה, ינהג כבן תרבות, יכבד את שאר המשתמשים בפורום ולא יפגע באיש עם המקלדת שבידיו.
אם ינהג כך יבורך.