התרשמות משני גלשנים חדשים 3S tabou ,Starboard KODE

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
פריגל
יצירת קשר:

התרשמות משני גלשנים חדשים 3S tabou ,Starboard KODE

שליחה על ידי פריגל »

הועתק מהפורום שלנו ונכתב ע"י Razn
הי,
באתי לביקור ארוך בארץ יהיתה לי ההזדמנות לנסות שניי גלשנים STARBOARD KODE 94 ו TBOU 3S החדש
בארה"ב אני גולש על TABOU 3S 2009 87L ורציתי לראות את ההבדל בדור החדש. הינה הסיכום:

ב3S החדש ביטלו את המדרגה שהיתה ב2009 בירכתים וההבדל ניכר בגלישה. הגלשן לדעתי יותר מהיר ויתר נוח לFREESTYLE. הרגשת הסקייטבורד שהיתה בדור הקודם נעלמה ולא ברור עם זה יתרון או חיסרון. זה כבר תלוי בסגנון גלישה שלכם. הגלשן עולה יפה לקפיצות ומתנהג יפה באוויר. חבר שלי שגולש עם TIGA 73 ניסה אותו ונדלק מיד (והשאיר אותי עם 73 ליטר :( )
אני לא יודע איך הוא יתנהג ברוחות חזקות אבל עם ה3S שלי גלשתי כבר ב50 קשר!
לסיכום גלשן נהדר לכינרת צפוניות ובת גלים וגם מתאים לפריסטייל. עולה מהר לפלננינג. הגלשן האולטימטיבי בשבילי.

התרשמות מSTARBOARD KODE:
בעבר גלשתי על 3S 97 וSTARBOARD CURVE 100 בארץ כאשר הרוח היתה פחות מ25 קשר. זה איפשר לי לגלוש בבת גלים 18 קשר וברוב הצפוניות. ניסיתי היום את הKODE בבת גלים. הרוח היתה 20 קשר יציבה וSWELL של מטר.
התכונות הבולטות של הגלשן היו: עליה מהירה מאוד לפלנינג. ברגע שסגרתי מפרש הייתי בפלנינג. התאוצה הגבוהה איפשרה לי ליקפוץ גבוה על הגלים שנשברו קרוב לחוף.
למרות הסנפיר הקטן הגלשן מחדד יפה ומאוד יציב על המים. לכך לי זמן ללמוד איך לפנות איתו אבל ברגע שהבנתי את העיקרון הצלחתי לסיים את המהפכים בפלנינג.
ההתנהגות באוויר היתה טובה למרות שלא מדובר בגלשן קטן.
הצלחתי לעשות קצת WAVE RIDING אבל הגלים היו קטנים מידי
לסיכום גלשן נהדר לגולשים בין 70 ל80 קילו
נשמח אם עוד אנשים שניסו את אחד הגלשנים יוכלו להוסיף חוות דעת משלהם - ומי שעוד לא ניסה מוזמן לתאם איתנו גלישת ניסיון
צוות פרי גל
פריגל ציוד לספורט ימי בע"מ

www.wind.co.il

074-7012930
שלח תגובה