השתלחויות במפעיל המסעדה ומשפחת עינבר

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

נעול
amitmekel

השתלחויות במפעיל המסעדה ומשפחת עינבר

שליחה על ידי amitmekel »

מוטי סלבין עברת את הגבול "הם הוכיחו את זה שנים על גבי שנים כשירקו בפנים של כל מי שעבר בסביבה שלהם,,,,,"
אני יכול להעיד בשמי ובשם הרבה אחרים שחושבים אחרת, אני עברתי ועובר בסביבה שלהם שנים רבות וקיבלתי יחס טוב וגם רבים אחרים שבחרו להשאר שתקנים. אותי ממש לא מענין אם הם לא משלמים ארנונה, לעיריה יש את הכלים שלה להתמודד בסוגיה זו. די עם ההכפשות המכוערות כל אחד יכול להביע את דעתו אבל למה הסגנון המכוער הזה.
אני ושתקנים אחרים שעובדים במשך היום חושבים אחרת, אני בעד המסעדה שנועדה לשרת גם אותנו הגולשים, למפעיל המסעדה יש רצון עז לרצות את הגולשים. אני חושב שהמסעדה או מה שזה עדיף על ערימות המחטים, הקונדומים ושאריות המדורות שהיו קודם לכן. את האנרגיות שאתם מוציאים בהכפשות היה ניתן לשבת ולדבר עם מפעיל המסעדה ולהגיע לסיכום שירצה את כולם.
מה רע בבית קפה מסעדה בספוט שכולנו אוהבים להיות הרי זה היה חלומו של אחד המתלהמים הראשיים בפורום , כנראה כואב למישהוא שאת דמי השכירות מקבלים הענברים!
אני נהנה לשבת שם ורבים אחרים ולדעתי הפגיעה במעבר היא אפס לעומת ההנאות שהמקום יכול להביא, , כאשר הרוח תנשוב אף אחד לא יהיה שם, תנן לבן אדם צאנס
המקום לדעתי נראה במיטבו מאז שאני זוכר אותו, ברור שאפשר היה לנהל את המועדון כמרכז ימי מפותח יותר ומפואר יותר , אבל כאשר יושבים מספר של אנשים ורק מלכלכים כל הזמן למי יש חשק להשקיע.
הרס הדק לא יביא לנו שום תןעלת, ענבר ישאר שם עד סוף החוזה שלו ואז מי שחושב שיכול לעשות יותר טוב שיתמודד על המקום
גולן פרי , ריגשה אותי מאד דאגתך ליושבי המסעדה מפגיעת עפיפונים, אני דווקא צופה את האסון הבא מתאונות בין גלשנים ועפיפונים!!!
אברם כל הכבוד לך אתה תעשה מה שמתאים לך כי יש הרבה אחרים שחושבים בדיוק כמוך אבל הם מעדיפים לשתוק

מה לעשות, יש כאלה שחושבים אחרת
סמל אישי של משתמש
zorkin
יצירת קשר:

שליחה על ידי zorkin »

יופי אני שמח שנפתח פה טופיק בעיניין כי את הקודם נעלו מהר מידי.

חזרתי לפני 4 שנים מתקופה ארוכה בחו"ל , אמרו לי שיש מועדון גלישה בבת גלים, ובאתי לראות במה מדובר . ראיתי שער נעול, חנות יד שניה אם מינימינימום ציוד, קולר נוזל, ובחור מאוד נחמד שאמר לי שבמבנה השני הוא מחסן לציוד ואי אפשר להיכנס-לא הרגשתי WELLCOM.

לי אין שום דבר אישי נגד המפעיל!! אין לי שום ידידות נפש עם אויביו/מתחריו!!

אבל לקרוא לזה מועדון גלישה זה כמו לקרוא לפיצוציה סופרמרקט.
במשך הזמן ראיתי פה באתר את המכרז על החוף, מה היה אמור לקרות ומה יש.

אז עם כל הרצון להיות אוביקטיבי, אני מרשה לעצמי להתבאס שאחרי כל השנים שהמפעיל זכה במכרז הדבר העיקרי בו הוא משקיע את מרצו זה מסעדה במרכז החוף.
הייתי מצפה שיפתחו חוגים, קורסי צלילה, מפרשיות וכו', טיפה לפני שיש מסעדה .
נכון מסעדה יותר ריווחי ואין לי שום בעיה עם העיניין שכמפעיל הוא צריך גם להיתפרנס, אבל עם כל הכבודתן לנו קודם כל מועדון ראוי לשמו.

ואני די בטוח שאם היה מועדון שמארגן פעיליויות, תחרויות, מפגשים, וספורט ים בכלל, אף אחד לא היה מתרעם על מסעדה (בצורה שלא תפגע בחוף ובגולשים)

תהיו לי בריאים יש מחר צפונית
סמל אישי של משתמש
adizomer

שליחה על ידי adizomer »

זהר - הוצאת לי את המילים מהפה...
סמל אישי של משתמש
shimon

שליחה על ידי shimon »

כל פעם שמעלים בעיה עם המפעיל שלכאורה היה צריך לעמוד במסמכי המכרז והתנאים שעליו היה מחויב. ועל זה הוא שם קצוץ. מעלים את שמו של דוכס שזה אינטרס אישי שלו.
תרדו ממנו כבר!
האיכפתיות שלו הביאה לכולם את התמונה העגומה שהתרחשה בחוף.
צועק, המלך הוא עירום,ואנשים מגיעים לחוף, גולשים ומתעלמים מהמתרחש.
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

עמית,
לגבי הטיעונים המגוכחים כאילו צריך להקריב ספוט בשביל מסעדה, אין לי כוונה להגיב, מאחר שהכול כבר נאמר.
לגבי ההשתלחויות לכאורה בענבר יש לי מה לומר:
עד לרגע זה, כולל, הקמפיין שנערך מטעם מטה בת גלים היה ועודנו תרבותי, נקי וללא השמצות אישיות.
למיטב זכרוני גם לא הוזכר שמו של ענבר או שושני על ידי מי מאנשי המטה.
השבוע היתה התקפה חסרת מעצורים של משרד יחסי ציבור כנגד ציבור הגולשים
זה כלל גם השמצות אישיות ושקרים נגד חלקנו.
איננו יודעים מי עומד מאחורי הפרסומים. כל אחד שיחשוב מה שיחשוב. אין לנו שום כוונה להיגרר להשמצות אישיות.
אנו בטוחים בצידקתנו ונמשיך לנהל קמפיין נקי להגנה על החופים ועל האינטרס של ציבור הגולשים.
הכול ברוח טובה.
ירון כרמי
amitmekel

שליחה על ידי amitmekel »

כרמי
לא טענתי ולא רמזתי שצריך להקריב את הספוט לטובת מסעדה, מבחינתי ולדעתי האישית וישנם עוד רבים כמוני החוף לא הוקרב בשביל שום מסעדה המסעדה היא שידרוג הקיים והיא תוספת שלא פוגעת בגלישה.
אני גולש ואוהב את הים כמוך וגם לי יש רצון לשמור את אינטרס ציבור הגולשים ואני לא חושב שהמסעדה פוגעת בו.
לגבי ההשמצות , אני לא יודע מי חבר במטה בת גלים, ההשמצות קימות הרבה לפני אותו פרסום של משרד יחסי הציבור, שאני מאמין שהוקם רק עקב ההשמצות והסגנון המכוער. קשה לי להבין "ברוח טובה"
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

שליחה על ידי carbon fiber »

השבוע דיברתי עם אחד מראשי "המטה " מבלי לנקוב בשמות והוא אישית ביקש ממני לא להמשיך להגיב בנושא החול הנסוג לכאן או לשם כי זה גורם נזק........
אז איש יקר אולי "התדמית " שלי תפגע........... כפי שטענת אבל אני עם האמת שלי ישן בשקט וכנראה שאתה לא.
ואל נשכח שאני לא עובד אצלך ולא שלך ואם יש לי מה לומר אז אני אמצא את הדרך שלי ואביע אותה בדרכים נכונות ולא אתן לך דין וחשבון כהוא זה.
ועוד דבר לי אל כל הנוגעים בנושא אין לי בעיה עם המסעדה ,חתמתי על התצהיר כי נעשו עבירות בניה בחוף (שפיכת סלעים ותוקנו בזכות לחץ כזה או אחר)
כנראה באמת שלמישהוא כואב מאוד שיש מקום יפה ולא שלו ....
היה מכרז ומי שהפסיד שישב בשקט ויראה איך עושים דברים ולא מקטרים ומלכלכים על כל אחד במשך שנים ומשמיץ ככל העולה על רוחו....
במידה ותנאי המכרז לא מתקיימים יש דרכים לתקן ולדבר איך רשמתי לפני כמה טופיקים "יהודים".........לא עושים לא טוב .........
כן עושים לא טוב ......יאאלה נמאס כבר מכל המאבקים האישיים של אנשים שלא יודעים את מקומם בחיים ורק מנסים להכשיל ולקלקל בכל דרך אפשרית ולא בוחלים בשום דרך
אותם אנשים שבכל מקום שהם נוגעים יש ברדק וח-א
אז תחפשו חיים ולכו ללמוד קצת הילכות עולם
ועוד בנושא המסעדה התקיים חרם צרכנים כזה או אחר ........תוקנו העבירות בניה מצידי שלא ישלם ארנונה זה לא מעניין אותי כהוא זה יש עירייה ומשטרה ולא אנשים כמו חלק ניכר מהמשמיצים הקבועים כאן יאכוף את החוק.
ולמי שלא נראה מה שרשמתי יש לו בעיה ....שלא יקרא את זה......
לא לאנשים מסוימים שכל מהלך חייהם מלכלכים עליי אישית במשך שנים
אני אעזור כאן בנושא הזה וכאשר הם צריכים תמיכה פתאום כל הגולשים חברים אחוקים (הופמן אדם מדהים אשר השמיצו אותך באופן שיטתי בכל פורום גלישה שקיים ובצורה עקבית ומכוערת ....אך כאשר צריכים את עזרתך פתאום כולם אחוקים ואני מצטער רזי עם שירבבתי את שמך אבל דוגמא טובה מזו לא יכולתי למצוא) ועוד שמות רבים וטובים והיו חברים במשך שנים ......
שוב לכו חפשו חיים אחרים ותנו לגלוש בכייף ובשקט
למי שיש בעיה עם מה שרשמתי אתה יכול לחסום אותי אין לי בעיה עם זה אתם עושים את זה יפה מאוד בנתיים
צריך לדעת בחיים להפסיד בכבוד ........סוג של חוכמה......... ולהבין איך מתקנים
ומשפרים ולא משמיצים ומעבירים ביקורת
בא ותראה איך ........על תגיד מה זו לא חוכמה.....
ערן תמשיך לפתח את המועדון ולהשקיע יותר בצד הספורטיבי של הספורט והספוט
אל תשכח את ההבטחה שלך לתת לי ציודים כל החיים בחינם כי הרי זה מה שיחשבו כאן כל אותם "חכמים" :lol: :lol:
סמל אישי של משתמש
gil_yeh

המסעדה בחוף הגולשים

שליחה על ידי gil_yeh »

עמית

במידה רבה היתי שותף לתיקווה שהמיזנון שיוקם בחוף הגולשים ישפר את המצב.
א. תהיה נקודת מפגש לגולשים שניתן יהיה לשבת להיפגש ולדבר.
ב. שניתן יהיה להזמין את המישפחה להיצטרף לחוויה בחוף הגולשים.

אבל מה שנעשה בשטח שונה מאוד. מה שהוקם זו מיסעדה המיועדת לאחרים.
עם נסיון ברור לתחום שטח שניגרע מכול פעילות ספורטיבית. רק לדוגמה ביום שלישי לפני שבועיים, בסערה האחרונה, למרות שלא היה אפילו לקוח אחד במיסעדה, מתקני המסעדה, העמודים הכיסאות והשולחנות המוצבים על שפת המצוק לא איפשרו הנפה והנחתה של קייטים. גם רוב גולשי הרוח חזרו להרכיב ציוד על המידרכה של יוטבתה.

לכן אני נמנע בצער מלהיכנס למסעדה הנ"ל,

בוננזה

שליחה על ידי בוננזה »

האמת היא שממש אין לי כוח להיכנס לוויכוח הזה, מי אשם ומי לא.. מי מלכלך על מי וכו...
אבל,
בימים האחרונים נראה כי בעל המסעדה והמפעיל מפעילים לובי ונעזרים גם בפורום.
אז דבר ראשון אני חושב שזה לא המקום להפעיל לובי כזה נגד גולשים שהיו בראש המאבק נגד המרינה :!:
וזה ללא קשר אם הם צודקים בעיניין או לא..

לגבי המסעדה,
אם היה בעל המסעדה חכם יותר (אני ממש לא מכיר אותו) היה דואג לעשות פיתוח תוך התחשבות בדעתם של הגולשים..
אך מה עשה החכם, דרס בגסות רוח את דעתם של רוב הגולשים.
מה היה מזיק לו אם את הדק היה בונה בין שני המבנים? כך לא היה פוגע בשטח המחייה של הגולשים וגם לא היה נזקק לעבודות העפר שביצע במקום! בנוסף, בבוא היום היה לו יותר קל לבנות גג למקום (כמובן אם יקבל אישור מהעיריה).
כיום המסעדן בנה לעצמו אנטגוניזם אצל רוב הגולשים וגם אני לא רוצה לשבת שם, בעיקר בגלל הגישה שלו לכל הסיפור.
מצד שני אם יהיה חכם (זה עדיין לא מאוחר) ויעביר את הדק למתחם שבין שני המבנים אני אשמח לשבת שם בסוף יום גלישה :idea:
חבל שהוא היה עקש וכרגע יש לו בעיות משפטיות, על זה אומרים להכניס ראש בריא למיטה חולה.

לגבי המפעיל, אין לי הרבה טענות אליו למעט זה שהוא לא פיתח את המועדון במשך שנים רבות.
אני ממש לא מכיר אותו או את השיקולים הכלכליים שלו, ואני גם לא נכנס לתנאי החוזה כי זה ממש לא מעניין אותי.
גם לא מעניין אותי תנאי המקלחות וכו'.
מה שמעניין אותי זה שיש לו חנות גלישה עלובה שבכל פעם שנכנסתי לחנות וחפשתי ציוד, יצאתי עם הרגשה של איכסה.. ובתור אחד שמוציא עשרות אלפי שקלים על ציוד, אני חושב שזה פיספוס אדיר :!:
אם היה מקיים חנות נאה כמו של המתחרים שלו אולי היה מצליח למכור ציוד במחירים טובים (בשבילו..) ואז אולי היה לו קצת עודף כסף בכדי להשקיע קצת במועדון וכולם היו שמחים :roll:
אם היה לוקח סכום הגיוני יותר על אחסנת ציוד אולי היו לו יותר לקוחות ותזרים מזומנים גדול יותר. ושוב כולם היו שמחים..
אבל יכול להיות שאני טועה..
אלון
motisl

עמית מקל

שליחה על ידי motisl »

מעניין שמכל הסיטואציה אני הוא זה שעבר את הגבול.
שכל אחד יעשה את החשבון נפש שלו, אני מרגיש נוח מאוד עם מה שכתבתי ויכולתי לכתוב עוד הרבה.
אל תשכח שעל כל אחד כמוך (וכנראה שאין הרבה) יש עשרים עם מטען כבד.
לא לחינם הם הרוויחו את היחס שהם מקבלים.

לבוא ולהציג במצגת שהם לא הניחו סלעים במים זה פשוט יריקה בפרצוף - מה הם חושבים שאנחנו מטומטים? אני ראיתי את הסלעים בעיני, יש תמונות המעידות על כך והובא גם טרקטור שהיה אמור לפנות אותם.
להוציא בתפוצת נאטו מצגת שכותרתה הגולשים מנהלים את העירייה זה פגיעה חמורה במאבק שלנו על החוף וזה עוד יפגע בנו בהמשך.

לגבי: "אבל כאשר יושבים מספר של אנשים ורק מלכלכים כל הזמן למי יש חשק להשקיע. " - אל מה אתה מדבר? עשר שנים הם פה, מי לכלך? מי הפריע להם לפתח את המקום? לדעתי הם התקבלו כאן בהמון אהדה מכל מיני אנשים שלא הכירו אותם ולמדו להכירם עם השנים (בינהם גם דוכס).
היה פה מאבק ארוך ועיקש נגד המרינה - במה הם תרמו למאבק?

לעצם העניין אני אישית ניסיתי לקיים שיחה עם המסעדן בשלבים מאוד מוקדמים של הפרויקט והוא שלח אותי לחפש...
שיהיה לך ברור אני לא נגד מסעדה במקום! (עדיף אם אפשר שלא תמשוך למקום בעלי אופנועי ים וערמות של ערסים).
חבל לי שאנשים כאן (כולל אותך) פוגעים באנשים שסחבו את המאבק נגד המרינה על הכתפים שלהם, אנשים שגם היום פועלים כשמה שמנחה אותם זה טובת החוף והגולשים (ואני לא מדבר עלי, אני לא פעיל במאבק הנוכחי).
עוד נכונו לנו מאבקים רבים על הריף הקטן שלנו, אחד מהם כבר מגיע עם התוכניות להרחבת הטיילת.
אז בוא נתמקד במה שחשוב באמת ונזכור לא לפגוע באותם אנשים שבזכותם יש לנו איפה לגלוש.
בברכה
מוטי.
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

לצערי זה הופך להיות אישי ולא ענייני.
צר לי מאוד. אינני רוצה שנגיע למצב שבו הגולשים מתעמתים בינם לבין עצמם.
זה ישרת מטרות של "אינטרסנטים".
מקל וסיב פחם אנשים יקרים. לא מתאימה האווירה שמתהווה כאן.
נעול