סתם דרישת שלום שלא תחשבו שאולי טבעתי (:
- ilan eliyahu
סתם דרישת שלום שלא תחשבו שאולי טבעתי (:
אז בקיצור, פה לא מתרחשים כול כך הרבה דברים מענינים, סתם יש רוח, וקצת גלים ברמה די נמוכה לאחרונה, ואף אחד לא מאיים לגזול אפילו פיסת חוף קטנה ביבשת הענקית הזו
אז דרישת שלום לכולם שם בבת גלים, כי אין כמו בת גלים !
ד"ש חם מאוסטרליה
ואם יש מישהו שמגיע לחוף המזרחי אז שייצור קשר, עכשיו מגיע הקיץ ויש הרבה רוח, אבל בעיקר תנאים לקייטים עם גלים וגלישת גלים
יאללה ביי תעשו חיים
ואני לא מתכוון לעשות רשימת שמות, הד"ש הוא לכול מי שאני מכיר ואומר לו שלום בחוף (:
אילן אליהו
אז דרישת שלום לכולם שם בבת גלים, כי אין כמו בת גלים !
ד"ש חם מאוסטרליה
ואם יש מישהו שמגיע לחוף המזרחי אז שייצור קשר, עכשיו מגיע הקיץ ויש הרבה רוח, אבל בעיקר תנאים לקייטים עם גלים וגלישת גלים
יאללה ביי תעשו חיים
ואני לא מתכוון לעשות רשימת שמות, הד"ש הוא לכול מי שאני מכיר ואומר לו שלום בחוף (:
אילן אליהו
- doron_hackam
אילן
אילן חברי היקר
אשמח אם תתייחס לכל טופיק ברצינות ותכתוב מה דעתך
תהיה חזק
דורון
אשמח אם תתייחס לכל טופיק ברצינות ותכתוב מה דעתך
תהיה חזק
דורון
הזהר במחשבותיך - הן הופכות למילותיך , הזהר במילותיך - הן הופכות למעשיך , הזהר במעשיך - הם הופכים להרגליך , הזהר בהרגליך - הם הופכים לאישיותך , הזהר מאישיותך - היא הופכת לגורלך
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
- ilan eliyahu
תודה לכול אחיי על התגובות, כיף להגיש שייך לאנשהוא ,,,,
דורוני: ,,,עם גלית אני כבר שנים לא בקשר, שמעתי שהתחתנה ויש לה ילד (:
דוכי: אני מצטער שאני לא מגיב ברצינות לכול טופיק, קצת קשה להיות מחובר לעיניין הזה מפה, אבל אני עוכב אחרי ההתרחשויות ומחזיק ממך על הסיפור הזה.
ארני: אני לא גלשתי רוח כבר כמעט שנתיים (: הפעם האחרונה שגלשתי היתה בבת גלים לפני יותר משנה בביקורי האחרון אבל נשמע טוב הסטורמ ריידר, שלח לי הזמנה, אולי אני אגיע, אני מתגעגע רצח,
מה אצלך, שלח איזה עדכון למייל ilaneliyahu@yahoo.com
תבלו חזק
אילן אליהו
דורוני: ,,,עם גלית אני כבר שנים לא בקשר, שמעתי שהתחתנה ויש לה ילד (:
דוכי: אני מצטער שאני לא מגיב ברצינות לכול טופיק, קצת קשה להיות מחובר לעיניין הזה מפה, אבל אני עוכב אחרי ההתרחשויות ומחזיק ממך על הסיפור הזה.
ארני: אני לא גלשתי רוח כבר כמעט שנתיים (: הפעם האחרונה שגלשתי היתה בבת גלים לפני יותר משנה בביקורי האחרון אבל נשמע טוב הסטורמ ריידר, שלח לי הזמנה, אולי אני אגיע, אני מתגעגע רצח,
מה אצלך, שלח איזה עדכון למייל ilaneliyahu@yahoo.com
תבלו חזק
אילן אליהו