גלשני גויה

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
omri_tal

גלשני גויה

שליחה על ידי omri_tal »

שלום לכולם,
רציתי לשאול את חוות הדעת שלכם על הגלשן גויה פריסטייל וויב 85 ליטר 2006.
יתרונות חסרונות וכו'
תודה לכל העונים
עמרי
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

אחד שגלש על גלשן כזה הרבה זמן ויוכל לתת לך תשובות מוסמכות זה פלג מירון, שחזר השבוע ממאווי ונמצא כאן שבועיים בחופש.
הטל' שלו 0543118292
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

שליחה על ידי carbon fiber »

מבחינת איכות בניה ,חומרים סכימת צביעה וכייף במיים אני מאוד אוהב אותם ,מה גם שהמחירים שלהם שפויים ולא מטורפים כמו 8500 שקל לגוף ...........
המלצה חמה ביותר
קפיצת מדרגה מאוד חשובה בציוד שלך ובדרכך במים.
תהנה .
תמונה
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

רון,
נראה לי שמזמן לא בדקת מחירים.
תסתכל גם כאן בהודעות ישנות של לגונה, פריגל, ,רוזן-מינץ, וימית ותראה מחירים הרבה יותר זולים ואטרקטיביים מ 8500 ש"ח לגלשנים חדשים
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

אני לא צריך ...............
אני לא משלם מחירים כאלו על גלשנים אז נאמר 6500 או 6000 ובקירוב אז זה כן מוצדק?
הכי נכון זה לדעתי לרכוש גלשן יד שניה במצב נהדר ולא במחיר מלא
כאשר אתה בא למכור אותו אתה מאבד הרבה כסף וסתם.
עובדה היא ואולי כאן אפתח ויכוח קצת לא נעים ראה את הציוד של אייל שלף..........
גלשנים פצצתיים במחירים שפויים ועובדה היא שכל היבואנים לא בדיוק" אוהבים" את קיומו בשוק !
וכנ"ל גם לגבי גלשנים של גויה אותה דעה ,מאז שגיא ספירשטיין מביא אותם הוא פשוט "נודה" (אלק נודה) ומסתכלים עליו בעין עקומה כל אותם היבואנים הרשמיים אז בא ולא ניתמם.
מה קורה עם התחרות? :lol: :lol:
תמונה
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

אהלן רון, תודה על הפירגון, הגלשנים של גויה הם לדעתי (כמי שהביא כמה מהם וגולש עליהם) הם באמת ליגה בפני עצמה, אבל אם להיות הוגנים ומבלי להתייחס לטיבם ותכונותיהם של גלשנים אחרים אזי בנושא המחיר אין מה לבוא בטענות לאף יבואן. ראשית, המחיר שהצענו לגלשנים האחרונים של דגמי 2006 התייחס למספר מצומצם של גלשנים שהצלחנו להביא מסטוק שנשאר. הם נגמרו, והאופרה הזו, לא תחזור. שנית, אנחנו הבאנו אותם מתוך אהבתנו אותם, ומתוך שלא גיא ולא אני מוצאים את פרנסתנו מהעיסוק הזה, וזה הבדל גדול. לפי דעתי, היבואנים מציעים את הגלשנים שלהם במחירים סבירים ביותר ואם אתה סבור שמי שמוכר גלשן חדש ב- 7,500 ש"ח מתעשר מזה - אזי התמונה שונה. מחירי הגלשנים ליבואנים, אם מדובר בגלשנים חדשים שמוזמנים מהמפעל, נקובים היום ביורו ואם תרצה דולרים, אזי מחירם ליבואן במפעל מחו"ל לא נופל מכ - 1,000 דולר לגלשן וויב (ויכול להגיע גם ל- 1,200$ או 850 יורו). אחרי הובלה, מיסים וכו' מחירו בארץ ליבואן מגיע ל- 5,000 ש"ח ומעלה. עכשיו תוסיף משכורות, אחסנה (ימית, פריגל, לגונה ונאש מחזיקים מלאי שעולה כסף ומימון). לכן הרווח שלהם מתחיל מ- 5,500 או 6,000 ש"ח ומעלה. אני באופן אישי, אילו בכך היתה פרנסתי, לא הייתי מוכן לנקוף אצבע ובטח שלא הייתי מוכן להחליף שיחת טלפון מתסכלת עם גולש ישראלי חכם ומתחכם שמתאמן עלי בטכניקות משא ומתן שהוא קרא בעיתון - בשביל פחות מאלף חמש מאות שקל לגלשן רווח (שמזה תוריד מיסים).
בנוסף, לידיעתך, במאווי, למשל, גלשן חדש (מכל סוג כמעט) יעלה בחנות 1,700 דולר. אין סיבה שבארץ הוא יעלה פחות.
העובדה שאייל שלף, שמספונסר על ידי קואטרו וניל פרייד, מצליח הביא מספר מצומצם של גלשנים מצויינים, בעלות נמוכה יחסית מבחינתו, וכמוהו גם גיא ואני ואולי עוד אנשים שמביאים פה ושם גלשן מחו"ל - היא עובדת חיים, שלא מביאה פרנסה לא לנו, ולא לאייל (מתסכל לראות שבארץ בעלת אוכלוסיה גדולה מתעניינת ומבוססת, לא חטפו מאייל מייד ובדיעבד את כל הגלשנים שהוא הציע), אבל בדיעבד יוצרת מצב קצת מתסכל ולא הגון כלפי היבואנים הממוסדים ואין בסיס ואין הצדקה לגזור או להשוות את המחירים. אגב, אם היית רוצה היום להזמין גלשן גויה מדגמי 2009 (ואני ערב לכך - לפחות בגלשני הוויב שאני ניסיתי במאווי - שהם גלשנים מדהימים שיחזירו חיוך לפנים של כל אחד מאיתנו) - והיית משלם מראש או נותן מקדמה בשביל שנארגן יבוא אישי משותף (זה בעצם מה שעשינו עד כה) אי אפשר היה להשיג גלשן כזה בפחות מ- 7,000 ש"ח.
לגבי רכישת גלשנים משומשים - אני בהחלט בעד. זה גם תורם לאיכות הסביבה. זו גם מידה מוסרית יפה - לא לזרוק. זה גם נכון ונבון כלכלית לבצע רכישות הגיוניות ולהתייחס לשיקולי עלות ומחיר. אבל באותה הנשימה, וגם כאשר עושים זאת - אם כבר מחליטים להתייחס למחירי הגלשנים החדשים - אזי מן ההגינות הוא לציין שהמחירים הנקובים על ידי היבואנים לגלשנים חדשים מהמודל של השנה האחרונה - הם הוגנים שבהוגנים ומותירים לכל היותר רווח נורמאלי או צנוע. זו זכותם וזו גם חובתנו כצרכנים מוסריים, לאפשר להם את זה. (להם- אני מתכוון פרט לאחד, שמחובתנו - כציבור - לא לאפשר לו להרוויח או להתפרנס כלל...).
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

דורון בוקר טוב
ראשית אני לא חושב שאפשר להתעשר משוק הגלישה ולכן לא ניכנסתי לזה :lol: :lol:
ועדיין אני חושב שאין שום הצדקה לשלם על גלשן קרוב ל8000 שקלים בודדים.
ויתרה מזאת אני מאוד מעריך את פועלכם בשוק הגלישה(גיא ,שלף ואתה )
תצליחו ותמכרו משום שיש לכם מוצר נהדר ביד
תמונה
סמל אישי של משתמש
izzykatz

והמבצעים?

שליחה על ידי izzykatz »

דורון,
איך זה שאתם (כל היבואנים) יודעים למכור "במבצע" גם ב-3000 או 4000? ובטח לא מפסידים.
בכל מקרה תודה לגיא שמכר לי גלשן במחיר מצוין.
איזי
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

דורוני ולראיה "עדותו "של גולש" ידוע ומרוצה
תמשיכו כך
תמונה
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

למה "גויה" אין כבר מספיק יהודיות ???
סתםםםםםםם .......פשוט נגייר אותה.
תמורת סכום סימלי תוכל גם להתפרסם כאן
ואולי למצוא לה הרבה מחזרים משלנו.
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

הפרדוקס הוא שלאישתו של פרנסיסקו גויה קוראים תמרה כץ. והיא מאוד לא גויה ואפילו זוכרת כמה מילים בעברית תיקנית. היא לא הסכמיה ולא יכולה לאמץ את שם המשפחה שלו כי זה כבר מוגזם מבחינה הילכתית. כמו השחקן כדורסל ההוא מהפועל תל אביב שקראו לו לבן מרסר. היא מעצבת אופנה ויש לה חנות מצליחה במאווי ובעל מוכשר שהוא גם בנאדם מקסים.
שלח תגובה