שבוע טוב.
האם מזיק לצבוע את הגלשן עם צבע ספריי רגיל?
{לכמה חיזוקי צבע בגלשן}
תודה
שאלה על צבע לגלשן
- carbon fiber
ערב טוב
ראשית יפה על היוזמה לתחזק את הגלשן
ב;95% מהצלחה בעבודת צבע היא הכנה טובה ביותר!!!
דהיינו יש ללטש את השטח ולדאוג שיהיה נקי משומנים של ידיים ,דבקים כל שהם ושאריות של צבע אחר .
שלב הבא יש ליישם צבע יסוד
ג~לייבש אותו עד כדי מגע מכאני כלומר לוודא שהוא אכן יבש למגע יד ועוד.
ללטש עם נייר מיים מידה 200-400 כולל, לשטוף במים נקיים ולחכות שהשטח יהיה יבש לחלוטין.
תתחום את השטח הרצוי בסרט הדבקה טוב
לכסות את שאר הגלשן בנייר עיתון על מנת לא לצבוע את שאר הגוף בריסוס.
להתחיל בשכבה דקה וראשונית ממרחק של 25-30 ס"מ.
לחכות שיתיבש ועוד שכבה עד להשגת כיסוי מלא .
לא להתפתות ליישם שכבה אחת עבה ודי משום שהגוף לא יכול "לקבל " הרבה צבע במכה אחת עדיף ליישם בכמה שכבות דקות.
תקפיד לרכוש צבע טוב!!!!!!!!! ולא דרק ב10 שקלים.
במידה ולא תסתדר דבר איתי
אני אוכל להנחות אותך
רון
חג שמח וחמים
ראשית יפה על היוזמה לתחזק את הגלשן
ב;95% מהצלחה בעבודת צבע היא הכנה טובה ביותר!!!
דהיינו יש ללטש את השטח ולדאוג שיהיה נקי משומנים של ידיים ,דבקים כל שהם ושאריות של צבע אחר .
שלב הבא יש ליישם צבע יסוד
ג~לייבש אותו עד כדי מגע מכאני כלומר לוודא שהוא אכן יבש למגע יד ועוד.
ללטש עם נייר מיים מידה 200-400 כולל, לשטוף במים נקיים ולחכות שהשטח יהיה יבש לחלוטין.
תתחום את השטח הרצוי בסרט הדבקה טוב
לכסות את שאר הגלשן בנייר עיתון על מנת לא לצבוע את שאר הגוף בריסוס.
להתחיל בשכבה דקה וראשונית ממרחק של 25-30 ס"מ.
לחכות שיתיבש ועוד שכבה עד להשגת כיסוי מלא .
לא להתפתות ליישם שכבה אחת עבה ודי משום שהגוף לא יכול "לקבל " הרבה צבע במכה אחת עדיף ליישם בכמה שכבות דקות.
תקפיד לרכוש צבע טוב!!!!!!!!! ולא דרק ב10 שקלים.
במידה ולא תסתדר דבר איתי
אני אוכל להנחות אותך
רון
חג שמח וחמים
- carbon fiber
אז ככה, הגלשן נצבע אבל נצבע כלאחר יד.
מטרתי הכללית הייתה לתת לו טיפה יותר צבע ולהעלים את הצבע הצהבהב שדבק בו לאחר החיספוס שהבעלים הקודמים שלו עשה.
לכן לא יכולתי ללטש את המשטח לפני הצביעה ולכן גם לא השקעתי יותר מידי בצבעים אלא אלה צבעים שנקנו ב15 שקל למיכל{זה מה שאבא קנה}.
אני מניח שמי שרוצה עבודה מקצועית ועל גלשן חדש יחסית אז כדאי לו להקפיד על הכללים שרון נתן אבל במחשבה הגיונית הגעתי למסקנה שהגלשן הנוכחי שלי הוא כלי שבעזרתו אני אמור ללמוד ואחרי שאני יהיה בטוח בעצמי אני יקנה משהו חדש ואיכותי{יכול לקחת עוד די הרבה זמן בקצב שלי}
מצורפות כאן כמה תמונות.
אין לי ממש תמונות של איך שהוא נראה לפני אבל ככה הוא נראה עכשיו.
מטרתי הכללית הייתה לתת לו טיפה יותר צבע ולהעלים את הצבע הצהבהב שדבק בו לאחר החיספוס שהבעלים הקודמים שלו עשה.
לכן לא יכולתי ללטש את המשטח לפני הצביעה ולכן גם לא השקעתי יותר מידי בצבעים אלא אלה צבעים שנקנו ב15 שקל למיכל{זה מה שאבא קנה}.
אני מניח שמי שרוצה עבודה מקצועית ועל גלשן חדש יחסית אז כדאי לו להקפיד על הכללים שרון נתן אבל במחשבה הגיונית הגעתי למסקנה שהגלשן הנוכחי שלי הוא כלי שבעזרתו אני אמור ללמוד ואחרי שאני יהיה בטוח בעצמי אני יקנה משהו חדש ואיכותי{יכול לקחת עוד די הרבה זמן בקצב שלי}
מצורפות כאן כמה תמונות.
אין לי ממש תמונות של איך שהוא נראה לפני אבל ככה הוא נראה עכשיו.