לזכרו של רמי מורן

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
alonkaplan
יצירת קשר:

לזכרו של רמי מורן

שליחה על ידי alonkaplan »

השבוע נפטר במפתיע רמי מורן מקיבוץ געש.
רמי, בן 75, בוגר המחזור הראשון של קורס הלוחם בשייטת ובעל תואר דוקטור לביולוגיה, היה אחראי על חוג גלישת הרוח בגעש.
כגולש (אהב בעיקר רוח חזקה) וכמרכז פעילות הגלישה בקיבוץ, דאג רמי להדריך ולהכניס עשרות ילדים ונערים לספורט הגלישה במשך 20 השנים האחרונות.
אני זכיתי להכיר אותו ואת פועלו כאשר יצר איתי קשר לפני מספר שנים וביקש להגיע עם הילדים להתאמן בבריכה במעגן מיכאל. אני הסכמתי וכך נוצר קשר שנמשך עד יומו האחרון.
מדי שנה מסוף האביב ועד לסתיו, בכל יום שני, מגיע רכב עמוס ילדים מגעש למעגן מיכאל. ילדים שבאו לגלוש רוח!
רמי מדריך, יושב בצד או דואג לסידורים מסביב. תמיד בתמונה, דוחף ומקדם בעקשנות ובנחישות.
גולת הכותרת של הפעילות היתה נסיעה שנתית לשבוע גלישה באילת. בקיץ האחרון נסע רמי לאילת יחד עם 30 ילדים. מספר שיא של גולשים!
בשבוע האחרון, בעקבות פעילות מאומצת בים וברכיבה על אפניים, הדרדר מצבו הבריאותי עד לקריסת מערכות כללית.
הגלישה, הים והדרכת הצעירים היו "מעיין הנעורים" של רמי. אני נותן כבוד אחרון למי שעסק ב"מתן בסתר" לעולם הגלישה בארץ.
יהי זכרו ברוך.
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
hoffman10

עצוב מאד לשמוע

שליחה על ידי hoffman10 »

ממה נפטר? האם התקף לב או סרטן?
אני כבר מנצל שרשור זה לספר על חבר יקר וגולש מהקריות שנמצא בטיפולים כימותרפיים. החבר הוא דר קובי כח מקריית ביאליק. לפני כ 10 שנים, במהלך אחד הסיורים המשותפים שלנו במסגרת הדרכת סימנריסטיות בסמינר הקיבוצים על הפלורה (הוא) והפאונה (בין היתר גם אני) אמר לי קובי משפט שאני זוכר עד היום, אין כמו הים!!!
ואז סיפר לי על אהבתו הגדולה לים ועל תחביב גלישת הרוח שלו שקיים כבר מתחילת שנות השמונים. כשהתחלתי להתעניין שאל אותי קובי האם הייתי רוצה לנסות אמרתי שאין לי התנגדות. ההתלהבות שלו סחפה אותי. ואז הציע שאגיע לקריה ואקח ממנו במתנה גלשן ושני מפרשים ישנים. במהלך טיול לצפון קבעתי אתו שאקח את הציוד. כשהגעתי, היה צריך לשחרר את הגלשן המפלצתי מהקיסוס שכיסה אותו בחצרו של קובי :wink: זו בעצם היתה ההתחלה שלי לפני מעט יותר מתשע שנים.
ידידה משותפת התקשרה לידע אותי בשמועה כי הוא במצב סופני.
כאשר הייתי השנה במשאבות שאלתי אם מישהו ראה אותו השנה והתשובה היתה שלא ראו אותו העונה במשאבות ואז הבנתי שאכן נפל דבר.
התקשרתי אליו ואשתו אמרה שבמאי האחרון גילו אצלו סרטן במצב מתקדם וכיום קשה להכיר אותו.
מי יתן והטיפולים יצליחו וקובי יחזור לגלוש
יהודה
יצירת קשר:

שליחה על ידי יהודה »

רמי מורן איש אשכולת.
עבדתי עם רמי והילדים בקיבוץ געש תקופה ארוכה,עד שסגרו את אגם ברוך.
רמי היה האבא שלהם שדאג למזון, להדרכה,לציוד שמיש כל הזמן,לנסיעות באגמים במרחבי ישראל וכמובן פעם בשנה הם יורדים לאילת לסכום הגלישה השנתית.
הרבה פעמים אכלתי איתו בחדר האוכל של הקיבוץ ובביתו תמיד קיבלתי משקה קר.
איש נהדר,שקט ותמיד בעזרה, הרבה ספורט גלישה, אופנים ושחיה כמעט יום יום.
לא ראיתי אותו בשנים האחרונות, ואני מבין שהם גלשו במעגן מיכאל.
אלון תיאר אותו כאדם שנותן בסתר לטובת הכלל וזה כמובן רק חלק מהאיש הזה.
יהיה זכרו ברוך.
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

קובי כח

שליחה על ידי ducasdagan »

איש יקר,הבת שלו היתה אהבת ילדות
יהי זכרו ברוך
מה הופמן,?אנחנו מסכימים רק על המתים
יום טוב
דוכס
שלח תגובה