סירטון GOPRO משישי האחרון בחוף הכנסיה
Re: סירטון GOPRO משישי האחרון בחוף הכנסיה
יפה מאוד !
תודה רבה מקווה שפעם הבאה לא תיגמר הבטריה בדיוק כשקיטיסטים יתעופפו מעל ראשי וכל האקשן יתחיל...
~I just want to windsurf~
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
- zohar_golesh
אחלה סרטון!
נראה שיש לך רוח כאילו היה 20 קשר לפחות...
מה גודל המפרש שגלשת איתו בסרט?
נראה שיש לך רוח כאילו היה 20 קשר לפחות...
מה גודל המפרש שגלשת איתו בסרט?
תודה זוהר
מפרש 5.0
כשנכנסנו למים המד רוח הראה 14-18 ונראה לי שהיו מכות גם של 20... לפחות ככה זה הרגיש לי...
מפרש 5.0
כשנכנסנו למים המד רוח הראה 14-18 ונראה לי שהיו מכות גם של 20... לפחות ככה זה הרגיש לי...
היי
סרטון מגניב, אני בשבת גלשתי בדשא ליד שאווטינא ואח"כ ביקרתי גם בכנסיה, ההרגשה שלי לפחות שהרוח בכנסייה קצת יותר חלשה מבדשא.
יש קצת בעייה ביציאה אבל אין קייטים וגם אין סלעים שחותכים ת'רגלים. בנוסף תמיד אבל תמיד אני רואה שם צבי ים. כמובן שיותר נח להרכיב ולקפל. בקיצור ממליץ על הדשא לגולשי הרוח, לפעמים גם ניתן לחדד ולתפוס גל מול המועדון.
סרטון מגניב, אני בשבת גלשתי בדשא ליד שאווטינא ואח"כ ביקרתי גם בכנסיה, ההרגשה שלי לפחות שהרוח בכנסייה קצת יותר חלשה מבדשא.
יש קצת בעייה ביציאה אבל אין קייטים וגם אין סלעים שחותכים ת'רגלים. בנוסף תמיד אבל תמיד אני רואה שם צבי ים. כמובן שיותר נח להרכיב ולקפל. בקיצור ממליץ על הדשא לגולשי הרוח, לפעמים גם ניתן לחדד ולתפוס גל מול המועדון.
גם אני ראיתי צב ים באותו יום!! פעם ראשונה בחיים שראיתי אחד חי שוחה ממש קרוב אלי באלגנטיות כזאת... ממש התלהבתי אך לצערי אין לי הוכחות מצולמות כי כמובן שדווקא אז נגמרה הבטריה... גלשתי עד האיזור של יטבתה... שמחה לשמוע שהם שם באופן קבוע, אולי אפגוש אותו שוב
הדשא הוא צפונית ליטבתה? הרגליים בהחלט נחתכו ...
תודה...
הדשא הוא צפונית ליטבתה? הרגליים בהחלט נחתכו ...
תודה...