גיל הורוביץ

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
יניבי26

גיל הורוביץ

שליחה על ידי יניבי26 »

אתמול בצהריים הלכתי לגלוש במועדון של גיל בקרית ים.
אני חייב להגיד כמה מילים על גיל והמועדון:
המקום מדוגם ברמה בילאומית,דשא(אפשר לבוא עם המשפחה),צל,מים קרים לשתיה,צינור מים לשטיפת הציוד,משאבה לניפוחי קייט ועוד ועוד.
גיל,בהקמת המועדון(מעבר לפרנסתו האישית) מביא לשם אנשים שללא המועדון גלישה היו כנראה מסתובבים ברחובות חסרי מעש ומחבר אותם לספורט הנפלא הזה,שזה אחד הדברים המבורכים.
בקיצור,אין לי מה להוסיף עוד חוץ מכל הכבוד!!! :violin: :ks1:
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

Re: גיל הורוביץ

שליחה על ידי carbon fiber »

מצטרף ,משבח ומהלל את גיל ג'קי וכל האנשים הנפלאים וכמובן את אסתי הנהדרת
מועדון לתפארת כייף להגיע לשם, צל, מוסיקה נהדרת ורוח נון סטופ הם מנת חלקכם .
היידה גיל
המשוט מוכן וחזק מאי פעם
תמונה
סמל אישי של משתמש
Gil Hurvitz

Re: גיל הורוביץ

שליחה על ידי Gil Hurvitz »

תודה רבה חברים
אין כמו מילה טובה שמעודדת, מחזקת ומגבירה את המוטיבציה להמשיך לעשות ...

מעבר לעבודה הרגילה שיש במועדון גלישה ג'אק ואני עובדים קשה מאוד על מנת לקיים פעילויות נוספות אשר יחשפו את יתרונות הפעילות הימית לכלל הציבור ובמיוחד לאוכלוסיות חלשות ולנוער בסיכון, אנו מאמינים שבאמצעות הספורט הימי נוכל להרחיק את הנוער מהסתובבות חסרת מעש ברחובות וכך אנו מוצאים להם עיסוקים מאתגרים מצד אחד ומהנים מצד שני.

מדי שבוע פוקדים את המועדון כ 40 בני נוער בסיכון אמיתי, חלקם עם עבר פלילי אשר באים ממשפחות הרוסות ואנחנו מאוד מקווים שנצליח לדוג חלק מהם ולהדביק אותם בחיידק של הגלישה.

אני רוצה בהזדמנות זו לבקש מכל מי שמעוניין לקחת חלק ולהתנדב או לתרום למען המשך פרוייקטים מסוג זה ליצור איתי קשר בטל 0505-505010
הפעילות מופעלת באמצעות "עמותת מעופפי הים" אשר מחזיקה באישור ניהול תקין לשנת 2012

ראוי לציין את רון לביא ( CARBON FIBER ) ולהודות לו על כך שזיהה שיש לנו גלשנים מפוצצים אשר לא ניתן להשתמש בהם בפעילות של הילדים וביוזמתו הביא ציוד מקצועי מחיפה אל המועדון בקרית ים ותיקן לנו בצורה מקצועית, בהתנדבות ועל חשבון הזמן הפרטי שלו את כל הגלשנים .
בנוסף הוא גם לימד את חלק מבני הנוער את "סודות המקצוע" והצית בהם רצון לעבוד כמתקני גלשנים
לזה קוראים ציונות !!! ואני שמח לגלות שהיא עדיין קיימת .

תודה נוספת מגיע לזורקין המלך שבכל פעם שהוא מגיע הוא מחפש ושואל מה צריך לעשות וכיצד הוא יכול לעזור ולתרום

תודה ליניב על הטופיק המפרגן ולכולם על העידוד והתמיכה שאתם מעניקים לנו על מנת שנוכל להמשיך להחזיק את המקום פעיל
שלח תגובה