סיכום ביקור וגלישה בדרום ספרד - Tarifa ו-Guincho פורטוגל

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Moran T

סיכום ביקור וגלישה בדרום ספרד - Tarifa ו-Guincho פורטוגל

שליחה על ידי Moran T »

במהלך חוה"מ סוכות יצאנו לחופשה גלישפחתית תוך ניסיון נוסף לשלב טיול משפחתי וגלישה
הפעם בחרנו בדרום ספרד, חבל אנדלוסיה.
אחרי טיסה ישירה ל-Malaga וקצת פחות משעתיים נסיעה הגענו לעיירת הגלישה Tarifa
תמונה
עבור משפחה עם ילדים וגלישה במים שטוחים ברוח מאוד חזקה המקום הוא גן עדן אבל אחרי יום סתלבט ויום גלישה לי נמאס אז השכרתי ציוד ממועדון הגלישה הקרוב ויצאנו לחפש מקום קצת יותר מאתגר מבחינת גלישה.
במדריך הגלישה העולמי (מומלץ בחום The World Kite And Windsurfing Guide) הובטח חוף עם רוח וגלים בעיירה שנקראת Canos de Meca בערך שעה נסיעה מ-Tarifa אז נסענו...חוף יפהפה, עיירה נחמדה, רוח למפרשי 5.0 אב גלים לא הגיעו..
תמונה
החוף באמת יפהפה עם פוטנציאל גבוה לגלי אוקיאנוס שלא הגיעו אז גלשתי שעתיים, נחתכתי מהריף והחלטנו להמשיך ולחפש אחרי הגל הנכסף..
תמונה
נסענו עוד קצת צפונה לעיר העתיקה Cadiz וממש בכניסה מצאנו רצועת חוף רחבה, רוח חזקה בכיוון Side-off shore, מפנה שמאלי וגל חוף קטן שנשבר לפעמים בהתקפות בגובה מותן, לא היה בעיר מאושר ממני אחרי שעה וחצי של גלישה ומפגש מקרי עם דולפין!!
תמונה
באחד מימי הגלישה פגשנו גולש ספרדי נחמד שראה כמה אני מאוכזב מכך שאין גלים והציע לי לקפוץ לפורטוגל ל- Guinco פורטוגל כי הוא שמע שצריך להכנס גל טוב עם רוח בכיוון Side Shore, אמר שזו נסיעה לא ארוכה במיוחד (3 שעות) והשאיר לי קצת פרטים..
אחרי הרבה התלבטויות החלטנו לצאת מוקדם בבוקר ולנסות את מזלנו, 6 שעות נסיעה בכבישים המהירים של ספרד ופורטוגל והגענו ל-Guincho...
תמונה
בדרך המובילה לכיוון החוף אני מבין שאני בצרות כי אני רואה גלי ענק נשברים בעוצמה אבל לא רואה גולש אחד לרפואה (לא קייט ולא רוח)
שואל את החבר'ה על החוף ומבין שהרוח אמורה להכנס אחה"צ ומבין שגם אם תיכנס רוח החוף הזה ממש לא ידידותי, מנסה לשכנע את המשפחה ליסוע עוד קצת צפונה אבל החבר'ה חסרי סבלנות כועסים שסחבתי אותם לפורטוגל לחינם ומחליטים להשאר ב Guincho ולחכות לרוח.
תמונה
לפעמים נדמה היה שהרוח ממש נכנסת
תמונה
אבל בסוף היום כולם הלכו לישון יבשים ובמקרה שלי על הספה...
תמונה
חזרנו את כל הדרך לTarifa כשעצרנו בעוד כמה מקומות נחמדים לטיול משפחתי אבל פרק הגלישה הסתיים בטיול הזה.
לסיכום - החיפוש אחרי הרוח והגלים לא תמיד מסתיים בהצלחה אבל הדרך תמיד מייצרת חוויות שאי אפשר לשכוח ומפגישה אותך עם אנשים וגולשים טובים באמצע הדרך...מומלץ בחום לכל מי שמחפש חופשת גלישה ומשפחה קצת אחרת..
תמונה
סמל אישי של משתמש
flaka

Re: סיכום ביקור וגלישה בדרום ספרד - Tarifa ו-Guincho פורטוגל

שליחה על ידי flaka »

בפעם הבאה .

תטוס יש לפורטה ונטורה ותהנה כל יום יום יום מתנאים מושלמים .(בצד הצפוני כמובן).
סמל אישי של משתמש
zorkin
יצירת קשר:

שליחה על ידי zorkin »

קרב אבוד

בשביל להצליח בחופשת גלישה מעורבת משפחה, מישהו חייב להיתפשר ולפעמים בענק: אי אפשר לבקש גם רוח , גם גלים, גם חיפוש תנאים מושלמים בעולם, יחד עם לי לי לי ו לה לה לה של מישפחה וילדים!

להוריד ת'כובע שהסכימו לבוא איתך למרדף כזה , 8O
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

כיף לקרוא את כתבות טיולי הגלישה שלך.
הייתי במתח עד הסוף.
נראה שנהנית בסה"כ מהטיול אפילו שלא הגעתם לגלים :)
שלח תגובה