היום ב1130 אני גולש מול רמב"ם ברוח נהדרת אחרי דאון ווינד מהחוף של יהודה .
לפתע אני שומע צעקות בלב ים " גאלששש גאלששששש"(במבטא רוסי כבד)
אני מחפש ולא רואה אף אחד המרחק מהחוף היה לערך שני ק"מ
עושה מהפך מהיר וחוזר למקום בו הייתי לפתע אני רואה צולל עם מיכלים עליו זועק לעזרה!!!!!!
ניגשתי אליו עם הגלשן הבחור ממוצא רוסי לא מבין מילה בעברית תוך כדי חילופי מילים אני מבין שהיאכטה שלהם ניתקה
מחבל הקשירה מהמצוף של האוניה התורכית מול הקאזינו והחלה להיסחף ללא שליטה לאמצע מפרץ חיפה!
עוד מתברר לי שהוא לא לבד בלב ים אלא עם עוד שלושה חברים והם לא בטווח ראיה
מהר מאוד עשיתי חושבים וראיתי ספינת צוללים של שלמה לוי באופק הקאטאמארן הלבנה שלו למי שמכיר.
גלשתי אליה במהירות והסברתי לבחור שהיה שם את המצב ,ביקשתי ממנו לחלץ את הצולל שראיתי במים ובמקביל להזעיק את משמר חופים !!
הסקיפר של שלמה לוי החל במרדף אחרי היאכטה ואני ניגשתי לחפש את שאר הצוללים שהיו במים ולא מצאתי אותם.
מרחוק אני קולט שתי נקודות במים מהר מאוד הבנתי שאלו שני הצוללים הנוספים החסרים ניגשת אליהם והינחתי אותם לגשת למצוף של האוניה להקשר אליו ולהמתין לחילוץ של משמר חופים.
גלשתי לסככת המציל עדכנתי אותו והוא הנחה את ספינת החילוץ למצוף. מרחוק ראיתי שהצליחו לתפוס את היאכטה האבודה באמצע המפרץ והכל שב על מקומו בשלום
עד כאן יום גלישה רגיל לחלוטין לאחר מכן נתתי שעתיים פראיות בקאזינו להירגע חחחח
באמצע יצאתי לבקש מים קרים מגלידריה חופית עונה לי האישה בעלת המקום אין מים קרים יש ברז.........
אחרי חמש שעות ואני מיובש זכיתי ללגום מי ברז
דרמה במפרץ חיפה
Re: דרמה במפרץ חיפה
רון אחלה סיפור
וטוב שאתה היית שם עם הניסיון העצום שיש לך בים.
בזכות אריות ים כמוך אפשר להרגיש בטוח במים ותמיד כייף
לראות אותך מלהטט על הגלשן. שבוע טוב.
וטוב שאתה היית שם עם הניסיון העצום שיש לך בים.
בזכות אריות ים כמוך אפשר להרגיש בטוח במים ותמיד כייף
לראות אותך מלהטט על הגלשן. שבוע טוב.
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
גדול רון.
[img]http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/hisardut/images/1712200646701.jpg[/img]
חמש שעות ???!!!
איזה חזיר...............
כל הכבוד !
דבר איתי.
איזה חזיר...............
כל הכבוד !
דבר איתי.