אוי גולן וכרמי
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
דוכס, תבין שאני לא נגדך ואף פעם לא הייתי ואני יודע שאין לך אוייבים בקרב אף אחד מחברי מטה הגולשים.
כמו שהדר אמר, זכור לי שבתקופת המכרז ביקשת ממני להתערב בהטיית המכרז לטובתך.
התקיים דיון במטה הגולשים בעניין זה והוחלט ברוב קולות שאסור לנו לנסות ולהטות מכרז.
זה לא עושה אף אחד מאיתנו אשם בהפסד שלך.
צר לי על כך שהחלום שלך לא התממש בסיבוב הקודם. אני מאחל לך שיתגשם בהמשך.
דע לך שכדי להשיג שיתוף פעולה תצטרך לפעול קצת אחרת, כי להשמיץ אותנו שוב ושוב בכל פורום אפשרי זה לא ממש מעודד מישהו מאיתנו לרוץ ולפתוח לך דלתות סגורת.
כמו שהדר אמר, זכור לי שבתקופת המכרז ביקשת ממני להתערב בהטיית המכרז לטובתך.
התקיים דיון במטה הגולשים בעניין זה והוחלט ברוב קולות שאסור לנו לנסות ולהטות מכרז.
זה לא עושה אף אחד מאיתנו אשם בהפסד שלך.
צר לי על כך שהחלום שלך לא התממש בסיבוב הקודם. אני מאחל לך שיתגשם בהמשך.
דע לך שכדי להשיג שיתוף פעולה תצטרך לפעול קצת אחרת, כי להשמיץ אותנו שוב ושוב בכל פורום אפשרי זה לא ממש מעודד מישהו מאיתנו לרוץ ולפתוח לך דלתות סגורת.
- ducasdagan
כרמי
אתה לא נגדי,אבל בחיים צריך לנקוט צעדים
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה\
צריך מול אנשים מסויימים להיות אגרסיבי ללכת מולם בדיוק בדרך שהם הולכים
שאתה רך ושוב לא מבין מול מי את עומד,כי כרגע ההמאבק הסתיים
ברגע שתתחיל להסתובב בעירייה אצלם,ותגרום להם חוסר שקט,תראה איך הדברים
יתחילו לזוז,כל עוד אתם יושבים כאן,וטוחנים מים,ואף אחד מכם לא אתה לא גולן
לא פלקסר(הוא עסוק עם פורום הגמלאים)שכמובן גם חשוב,ולא הדר,שרק ממכם
יכולה כרגע לבוא באמת הישועה למקום,אין לי שמץ של מושג מה עוצר בעדכם
אשמח לשמוע,ןמניח של מי שכאן ישמח לשמוע
יום טוב
דוכס
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה\
צריך מול אנשים מסויימים להיות אגרסיבי ללכת מולם בדיוק בדרך שהם הולכים
שאתה רך ושוב לא מבין מול מי את עומד,כי כרגע ההמאבק הסתיים
ברגע שתתחיל להסתובב בעירייה אצלם,ותגרום להם חוסר שקט,תראה איך הדברים
יתחילו לזוז,כל עוד אתם יושבים כאן,וטוחנים מים,ואף אחד מכם לא אתה לא גולן
לא פלקסר(הוא עסוק עם פורום הגמלאים)שכמובן גם חשוב,ולא הדר,שרק ממכם
יכולה כרגע לבוא באמת הישועה למקום,אין לי שמץ של מושג מה עוצר בעדכם
אשמח לשמוע,ןמניח של מי שכאן ישמח לשמוע
יום טוב
דוכס
אני מציע שנקבע פגישה בנושא. אנחנו מוכנים להזמין אלינו ביום שישי 8 בערב גם לדבר וגם לראות את הסרט של לישי ושלי מצילה (משהו שאסור להפסיד) למי שמתאים שיודיע.
ארנון ואורי דגן.
אנחנו מאמינים שבאה תקופה חדשה שאפשר לשנות ולקדם בה דברים.
הסטורם ריידר יקרה בפעם השישית או שביעית ברציפות,רואים ניצנים של דור חדש. בואו נצא לעוד מאבק סה"כ די נהיננו מכל הסיפור הזה ואולי אפילו נכתוב שיר חדש.
נ.ב
אנחנו חייבים להסכים אם דוכס ברוב הדברים אבל מה שהיה היה וצריך לחשוב קדימה ולהפיק לקחים מן העבר.
ארנון ואורי דגן.
הסטורם ריידר יקרה בפעם השישית או שביעית ברציפות,רואים ניצנים של דור חדש. בואו נצא לעוד מאבק סה"כ די נהיננו מכל הסיפור הזה ואולי אפילו נכתוב שיר חדש.
נ.ב
אנחנו חייבים להסכים אם דוכס ברוב הדברים אבל מה שהיה היה וצריך לחשוב קדימה ולהפיק לקחים מן העבר.
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
למי שלא קרא את הניירת, ככה אני רואה את הדברים:
לאחר קריאה מעמיקה של המכרז והתכתובת הנלווה המצורפת,
נראה כאילו עיקר הבעיה היא העירייה, אשר בנוסף לדרישות דרקוניות משהו (אולי גם כתוצאה מלחץ של המפעיל הקיים) לא הביעה עניין כן ואמיתי בפיתוח החוף.
ככל הנראה זה נבע מהאמונה כי תוכל לשוב ולפעול להקמת המרינה הידועה לשימצה (מדובר בשלהי 2005), ועל-כן לא רצתה להשקיע או לאשר השקעה פרטית במקום, במיוחד לא לטווח ארוך.
המכשלה העיקרית שהציבה סרף פוינט המפעילה היא הדרישה שהמפעיל הזוכה במכרז ישלם "פיצוי" של למעלה מרבע מיליון ש"ח בגין המבנים הקיימים (גם אם קיימים בקושי...).
מובן אם כך שאם סרף פוינט תזכה במכרז - כמו שאכן קרה - לא תדרש בתשלום פיצוי; כך דחקה סרף פוינט את שאר המתמודדים (מה גם כי נראה כי שווי המבנים אינו מתקרב לגובה הפיצוי המבוקש).
הוסיפה להקשות העירייה בדרישתה כי המבנים ישארו כפי שהם, בטענה כי אלה דרישות המנהל עפ"י תוכנית המתאר. מאידך דרשה העירייה שהמבנה יפונה בתום תקופת הרישיון.
בעיניי המפתח לקידום הנושא הוא יצירת עניין בעירייה - ע"י שיכנועה כי פיתוח יתרום גם להכנסותיה מהחוף והפעילות בו. (הועלו אף בתכתובת טענות שסרף פוינט לא שילמה את כל תשלומי הארנונה).
לדעתי אנחנו נמצאים כעת בנקודת זמן שונה מאשר לפני שנתיים -
העירייה בחרה בצעד אסטרטגי של שיווק חיפה כעיר תיירות חוץ ופנים, מצד שני - היא לא בדיוק שופעת באטרקציות;
יש כעת הייפ גדול מתמיד סביב 'ירוק', ספורט וטבע - מרכז ספורט ימי מפותח יכול להיות "הישג" מכובד של העיר;
וכמובן, איך לא - שנת בחירות.
גם ככה יונה הופך כל שתיל רענן בכל כיכר בעיר, וסולל ועושה "תיקונים גיאומטרים" ללא הכרה - יש עכשיו גם כסף וגם נכונות.
נראה כאילו עיקר הבעיה היא העירייה, אשר בנוסף לדרישות דרקוניות משהו (אולי גם כתוצאה מלחץ של המפעיל הקיים) לא הביעה עניין כן ואמיתי בפיתוח החוף.
ככל הנראה זה נבע מהאמונה כי תוכל לשוב ולפעול להקמת המרינה הידועה לשימצה (מדובר בשלהי 2005), ועל-כן לא רצתה להשקיע או לאשר השקעה פרטית במקום, במיוחד לא לטווח ארוך.
המכשלה העיקרית שהציבה סרף פוינט המפעילה היא הדרישה שהמפעיל הזוכה במכרז ישלם "פיצוי" של למעלה מרבע מיליון ש"ח בגין המבנים הקיימים (גם אם קיימים בקושי...).
מובן אם כך שאם סרף פוינט תזכה במכרז - כמו שאכן קרה - לא תדרש בתשלום פיצוי; כך דחקה סרף פוינט את שאר המתמודדים (מה גם כי נראה כי שווי המבנים אינו מתקרב לגובה הפיצוי המבוקש).
הוסיפה להקשות העירייה בדרישתה כי המבנים ישארו כפי שהם, בטענה כי אלה דרישות המנהל עפ"י תוכנית המתאר. מאידך דרשה העירייה שהמבנה יפונה בתום תקופת הרישיון.
בעיניי המפתח לקידום הנושא הוא יצירת עניין בעירייה - ע"י שיכנועה כי פיתוח יתרום גם להכנסותיה מהחוף והפעילות בו. (הועלו אף בתכתובת טענות שסרף פוינט לא שילמה את כל תשלומי הארנונה).
לדעתי אנחנו נמצאים כעת בנקודת זמן שונה מאשר לפני שנתיים -
העירייה בחרה בצעד אסטרטגי של שיווק חיפה כעיר תיירות חוץ ופנים, מצד שני - היא לא בדיוק שופעת באטרקציות;
יש כעת הייפ גדול מתמיד סביב 'ירוק', ספורט וטבע - מרכז ספורט ימי מפותח יכול להיות "הישג" מכובד של העיר;
וכמובן, איך לא - שנת בחירות.
גם ככה יונה הופך כל שתיל רענן בכל כיכר בעיר, וסולל ועושה "תיקונים גיאומטרים" ללא הכרה - יש עכשיו גם כסף וגם נכונות.
אולי
אולי השרשור הזה פותח פתח לתקווה לפיתוח החוף.
והדר, אתה צודק, אם אני לא תורם חוץ מרעיונות אז אין לי זכות להטיף.
אני אשתדל לסתום
והדר, אתה צודק, אם אני לא תורם חוץ מרעיונות אז אין לי זכות להטיף.
אני אשתדל לסתום
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
עידן,
אחרי שחקרנו את הנושא הזה במשך שנתיים אני יכול להגיד לך שאתה
רואה את הדברים בצורה הנכונה ביותר וגם אנחנו מבינים אותם כך.
לכן לא ראיתי טעם (ואני עדיין לא רואה) להמשיך ולפתח טופיק שעיקרו
"המפעיל בן זונה" ולדרדר את הפורום הזה לרמת משחק כדורגל באיצטדיון טדי.
ברגע שיהיה לי מה לחדש בנושא הזה אני כמובן אפרסם את זה פה כמו שדאגתי
לפרסם כל דבר שקשור לבת גלים.
אחרי שחקרנו את הנושא הזה במשך שנתיים אני יכול להגיד לך שאתה
רואה את הדברים בצורה הנכונה ביותר וגם אנחנו מבינים אותם כך.
לכן לא ראיתי טעם (ואני עדיין לא רואה) להמשיך ולפתח טופיק שעיקרו
"המפעיל בן זונה" ולדרדר את הפורום הזה לרמת משחק כדורגל באיצטדיון טדי.
ברגע שיהיה לי מה לחדש בנושא הזה אני כמובן אפרסם את זה פה כמו שדאגתי
לפרסם כל דבר שקשור לבת גלים.
נערך לאחרונה על ידי גולן ב 19 דצמבר 2007, 08:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
-----------------------------------------------------------oridag כתב:אני מציע שנקבע פגישה בנושא. אנחנו מוכנים להזמין אלינו ביום שישי 8 בערב גם לדבר וגם לראות את הסרט של לישי ושלי מצילה (משהו שאסור להפסיד) למי שמתאים שיודיע.
ארנון ואורי דגן.
נ.ב
-----------------------------------------------------------
סוף סוף מישהו שמוכן גם לעשות ולא רק לדבר !
לארנון ולאורי דגן קרדיט ענק מפעולותיהם בעבר הכוללות ארגון תחרויות גלישה בינלאומיות בחוף בת-גלים -
מעניין מה יצליחו לעשות הפעם ! -
דגנים יקרים : שיהיה בהצלחה ! תבורכו !
בזמן שאנחנו כאן מתדיינים בנושאים שכבר מוצו בעבר, מול הכנסייה קורים דברים שבהחלט מצדיקים מאבק חדש.
בימים האחרונים נצפו באיזור החוף בקטע בין יטבתה למכון מודדים .
שאלתי את המודד אם ידועה לו הסיבה למדידות והוא ענה לי במילה אחת :
טיילת .
אני לא מבין כלום במדידות אבל זה שמחזיק את המוט מול החצובה היה ממש בתוך המים מול הכנסייה.
המשמעות של הדבר הזה שהספוט שלנו בכנסייה יכול להמחק.
חייבים לפעול מהר בעניין הזה ואם רציתם עוד מאבק אז אולי קיבלתם.
בימים האחרונים נצפו באיזור החוף בקטע בין יטבתה למכון מודדים .
שאלתי את המודד אם ידועה לו הסיבה למדידות והוא ענה לי במילה אחת :
טיילת .
אני לא מבין כלום במדידות אבל זה שמחזיק את המוט מול החצובה היה ממש בתוך המים מול הכנסייה.
המשמעות של הדבר הזה שהספוט שלנו בכנסייה יכול להמחק.
חייבים לפעול מהר בעניין הזה ואם רציתם עוד מאבק אז אולי קיבלתם.
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
- ducasdagan
אני מאוד שמח
שמשו מתחיל לקרות וכמובן שלי אין עניין במקום
חוץ לבוא ולגלוש שם,ולראות אנשים חדשים,ופעילים חדשים
ולראות שמתחיל שוב שיתוף פעולה שיתן תוצאות
יום טוב
דוכס
חוץ לבוא ולגלוש שם,ולראות אנשים חדשים,ופעילים חדשים
ולראות שמתחיל שוב שיתוף פעולה שיתן תוצאות
יום טוב
דוכס
קצת היגיון
חברים כולכם אנשים טובים וכולם רוצים לראות שיגשוג במקום רק
שצריך לזכור שיש גם מה להפסיד .
אם מישהו ייקח את המקום ישקיע כסף לא שלו , קרי ייקח הלואות מבנקים
ולפתע בשל האטה כלכלית העסק לא יעבוד , פתאום
יהיו בנינים חצי גמורים , חובות שצריך לשלם ונדל"ן ששיך לבנקים ואז ....
מישהו רואה את עצמו משלם לבנק כמה מאות אלפים או גרוע מכך מליונים
כדי להציל את המקום ?
או אולי פתאום הנדל"ן יזכה בכל הקופה השמנה שנקראת בת גלים
ואנשים טובים עם רצון טוב יגלו שהם עצמם ירו לעצמם ברגל .
אקי ,גולן ,רזי ,דורון חכם, אתם מכירים את המקום , אתם יודעים
שהמקום היה בעבר שוקק חיים ערכו שם אליפות עולם בגלישת רוח
אנשים הגיעו מחו"ל בקיצור המקום פרח ,
ולמרות זאת אורי רחין מקים המועדון
בשנות ה -80 החליט לעזוב כי לא השתלם לו כלכלית
אחר כך נכנס עינבר למקום .
אני ממליץ מאד להיזהר לפני שרצים להרפתקאה שסופה לא ידוע מראש
ואם מחליטים לתמוך ביוזמה מסוימת מומלץ להיועץ באנשים
בעלי ניסיון מוכח שאיכפת להם מהמקום כבון :
גדי מינץ , כגון מתי פרידמן , כגון גל סמיאורה מאילת , כגון
איתן פרידלנדר מימית , כגון רוני מעתלית ,כולם בעלי ניסיון מוכח בתחום
ויודעים מהי יזמות .
יש מספיק אנשים טובים ורציניים בתחום , כמובן יש גם כאלה חסרי ניסיון
שעד היום לא הצליחו לנהל שום דבר , אבל מנפנפים בחלומות פנטזיה ,
כדאי מאד להיזהר לפני שמתפתים להיכנס להרפתקאות כלכליות .
שצריך לזכור שיש גם מה להפסיד .
אם מישהו ייקח את המקום ישקיע כסף לא שלו , קרי ייקח הלואות מבנקים
ולפתע בשל האטה כלכלית העסק לא יעבוד , פתאום
יהיו בנינים חצי גמורים , חובות שצריך לשלם ונדל"ן ששיך לבנקים ואז ....
מישהו רואה את עצמו משלם לבנק כמה מאות אלפים או גרוע מכך מליונים
כדי להציל את המקום ?
או אולי פתאום הנדל"ן יזכה בכל הקופה השמנה שנקראת בת גלים
ואנשים טובים עם רצון טוב יגלו שהם עצמם ירו לעצמם ברגל .
אקי ,גולן ,רזי ,דורון חכם, אתם מכירים את המקום , אתם יודעים
שהמקום היה בעבר שוקק חיים ערכו שם אליפות עולם בגלישת רוח
אנשים הגיעו מחו"ל בקיצור המקום פרח ,
ולמרות זאת אורי רחין מקים המועדון
בשנות ה -80 החליט לעזוב כי לא השתלם לו כלכלית
אחר כך נכנס עינבר למקום .
אני ממליץ מאד להיזהר לפני שרצים להרפתקאה שסופה לא ידוע מראש
ואם מחליטים לתמוך ביוזמה מסוימת מומלץ להיועץ באנשים
בעלי ניסיון מוכח שאיכפת להם מהמקום כבון :
גדי מינץ , כגון מתי פרידמן , כגון גל סמיאורה מאילת , כגון
איתן פרידלנדר מימית , כגון רוני מעתלית ,כולם בעלי ניסיון מוכח בתחום
ויודעים מהי יזמות .
יש מספיק אנשים טובים ורציניים בתחום , כמובן יש גם כאלה חסרי ניסיון
שעד היום לא הצליחו לנהל שום דבר , אבל מנפנפים בחלומות פנטזיה ,
כדאי מאד להיזהר לפני שמתפתים להיכנס להרפתקאות כלכליות .
נערך לאחרונה על ידי naty ב 19 דצמבר 2007, 21:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
[img]http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/hisardut/images/1712200646701.jpg[/img]
היי חברה כבר כמה ימים אני צופה ""בפוגרום""המילולי שמתחולל פה כולכם צודקים אבל ...לדעתי כדאי שתתעוררו קצת ותפסיקו להיות נאיבים תסתכלו מסביב הכל אותו דבר,אתם מדברים על מועדון ""מושקע"" חברים אין דבר כזה המועדון באילת עשוי מפחים,המועדון של לגונה מפחים,המועדון הכי גדול בארץ קיסריה בטון מזובל עם קצת קוסמטיקה בחנות של מתי ,וככה זה גם בכל העולם.הספורט הזה הוא מאוד מצומצם ומאוד ספציפי,אין לנו רוח כל יום וגם לא כל שבוע, הדבר לא כלכלי ביכלל .שימו לב שאף אחד מסוחרי הגלשנים לא מתפרנס רק ממכירת גלשנים ,לכולם יש משהו נוסף כדי להרויח כסף.כדי לעשות מקום איכותי עם מיסעדות ,דקים, מיקלחות תנורים מוזיקה, דשא .צריך כסף והרבה לא רק לבנות את הדברים אלה גם לתחזק ולמשך תקופה.זה לא צחוק, תחשבו על זה לרגע משכורת לעובד או שנים שנתית ,ביטוח,חשמל,מים,השכרת מקום.פירסום.וכו וכו משהו צריך להכניס כסף לקופה ולקבל תמורה,אין הרבה פראיירים בעולם ,אז אם אנחנו לא מוצאים איזה פילנטרופ שלא איכפת לו ליזרוק כסף תמורת פירסום או הוצאה מוכרת אז חבל על הזמן ,מר עינבר אם מכירות של גג 20 מפרשי ((טיזי))וכמה בורדים אם בכלל לא יכול לממן לכל הגולשים את החלום שכל פעם שהם יופיעו בים ((((שהרוח תחליט לבוא))הוא או כל סוחר יהיה שם בשביל לקבל את הגולשים בחמימות ,לדעתי זה מקום פרנסה לאדם 1 שלא כל כך חושב בגדול שיחזיק את המקום יסתפק במשכורת מכובדת וממש לא יותר מזה ,כי כל פנטזיה גדולה מזה תעלה הרבה כסף,ואם אין תחלופה יומיומית של אנשים או כמויות של קניות בחודש זה לא יילך ומסעדה לא תעזור פה כי המקום ((בת גלים די מת))אז אם יש פה כל כך הרבה מתנדבים וחכמים ואני לא מזלזל באף אחד ובאף יוזמה,אפשר לגשת לערן עינבר לדבר איתו הוא ביזנס מן קשוח ולא קל ,אבל הוא עדיין בעל המקום וכמו שזה נראה להרבה זמן ,דברו איתו תפתחו רעיונות ערן אדם פתוח שאוהב את הים ואת הספורט אפילו שזה לא תמיד נראה כך ולמרות שלרובנו היו חוויות לא נעימות איתו .הוא אדם שמסוגל להרים פרוייקטים ולהזיז דברים, תעשו איתו שותפויות קטנות על כל מיני דברים חוגים,מסיבות,מסעדה.יבוא יצוא מה שבזיין שלכם ,תאמינו לי שאם יש רווח כולם יהנו ..בסוף.
והכי הכי חשוב עם משהו רוצה לנדב משהוא למקום שיעשה את זה ,זו לא חוכמה רק להעביר ביקורת ,חוכמה גם לעשות ולתת.וזה לא לתת לערן זה לתת לכולם כל ילדי קפלן ות"א וגם הותיקים ובית ינאי ,מכמורת כולם וזו בקשה עם יש לכם זמן פנוי ואתם אוהבים את בת גלים.דעו לכם שזה לא משנה מי בעל המועדון משנה מי האנשים שבאים ומבלים במקום,תמיד יהיה משהו שלא יאהב את גדי או לא נמשך למתי,מה לעשות ככה זה.על תצפו שבעל המועדון יתחזק אותו רק בשבילינו ליום או יומים בחודש ,בואו ונעשה משהו חיובי למען המקום ,במקום להתגודד באיזה בית עם כל מיני תוכניות שונות ומשונות ,שלא ישנו מאום בגלל שאין במקום הזה כסף נקודה, בואו נפתח את המקום בעצמינו בהסכמה אם המפעיל הנוכחי או המחליף בעתיד אם אתם דואגים למי תזקף הזכות על ההשקעה תאמינו לי תמיד יודעים מי עשה ומה עשה ,יש אתר אפשר לצלם את הפעילות ההתנדבותית לציין אותה בתיקשורת יש קשרים, לצלם להנציח סה"כ זה המקום של כולנו ותחשבו על זה ערב טוב.(נשברה לי היד ויש חדשות)
והכי הכי חשוב עם משהו רוצה לנדב משהוא למקום שיעשה את זה ,זו לא חוכמה רק להעביר ביקורת ,חוכמה גם לעשות ולתת.וזה לא לתת לערן זה לתת לכולם כל ילדי קפלן ות"א וגם הותיקים ובית ינאי ,מכמורת כולם וזו בקשה עם יש לכם זמן פנוי ואתם אוהבים את בת גלים.דעו לכם שזה לא משנה מי בעל המועדון משנה מי האנשים שבאים ומבלים במקום,תמיד יהיה משהו שלא יאהב את גדי או לא נמשך למתי,מה לעשות ככה זה.על תצפו שבעל המועדון יתחזק אותו רק בשבילינו ליום או יומים בחודש ,בואו ונעשה משהו חיובי למען המקום ,במקום להתגודד באיזה בית עם כל מיני תוכניות שונות ומשונות ,שלא ישנו מאום בגלל שאין במקום הזה כסף נקודה, בואו נפתח את המקום בעצמינו בהסכמה אם המפעיל הנוכחי או המחליף בעתיד אם אתם דואגים למי תזקף הזכות על ההשקעה תאמינו לי תמיד יודעים מי עשה ומה עשה ,יש אתר אפשר לצלם את הפעילות ההתנדבותית לציין אותה בתיקשורת יש קשרים, לצלם להנציח סה"כ זה המקום של כולנו ותחשבו על זה ערב טוב.(נשברה לי היד ויש חדשות)
- doron_hackam
יטבתה כמשל
אני מאמין בגישה של יטבתה כמשל
כבר חשבנו על זה שכל האזור בין המועדון למכון יכול להפוך לאזור בילוי כמו המסעדות בטיילת בתל אביב, עם מסעדות ומועדונים, אחרי תכנון מדוקדק שיעבור ביקורת של רמת איכות סביבה וגימור שלא יפגעו בשום פנים בספוט.
שוב פעם תסלח לי הדר (אל תכעס עלי), ראיתי חלק מהסקיצות שלך ואני מקווה מאד שתהיה מעורב אם הרעיון יבשיל.
כבר חשבנו על זה שכל האזור בין המועדון למכון יכול להפוך לאזור בילוי כמו המסעדות בטיילת בתל אביב, עם מסעדות ומועדונים, אחרי תכנון מדוקדק שיעבור ביקורת של רמת איכות סביבה וגימור שלא יפגעו בשום פנים בספוט.
שוב פעם תסלח לי הדר (אל תכעס עלי), ראיתי חלק מהסקיצות שלך ואני מקווה מאד שתהיה מעורב אם הרעיון יבשיל.