בחוף שדות ים סגרו את רחבת הדשא הקטנה בגדר עץ שבה גולשים נוהגים להרכיב את הציוד , נראה לי קצת חוצפה לגבות 25 שקלים מכל גולש שמגיע לחוף ולסגור את השטח הזה להרכבת ציוד.
רשום בשלט שזה שטח פרטי, האם זה בסדר לגדר שטח כזה במרחק של פחות מ 100 מטר מהים בחוף שמשמש בעיקר לגלישה.
כעת הברירה היא להרכיב את הציוד על החוף ( שזה בעייתי בגלל החול ) או ליד המועדון של פריגל המרוחק יותר וכנראה מיועד בעיקר לחברי המועדון, או לחצות בכל זאת את גדר העץ עם הציוד.
חוף שדות ים , סגירת רחבת הדשא
Re: חוף שדות ים , סגירת רחבת הדשא
היי אברהם,
קודם כל מזל טוב לפתיחת אתר בת גלים !!!!! התגעגענו !!
אם כבר שדות ים, יש לך איזה תחזית מה הולך להיות שם היום??? ה- 2/10/14 ??
תודה מראש,
ישראלה
קודם כל מזל טוב לפתיחת אתר בת גלים !!!!! התגעגענו !!
אם כבר שדות ים, יש לך איזה תחזית מה הולך להיות שם היום??? ה- 2/10/14 ??
תודה מראש,
ישראלה
נראה לי צפונית דומה לאתמול
היי
ראיתי את התגובה שכתבת לגבי הגידור בשדות ים. אתמול הלכתי לגלוש בצפונית שהייתה ואכן שהגעתי למקום אחרי שכל הקיץ לא הייתי די התאכזבתי לראות את הגידור ובאמת נאלצתי ללכת עם כל הציוד עד הדשא שצמוד לפרי גל. מבחינה חוקית הם יכולים לעשות זאת כי זה שטח הקיבוץ. אבל גם לגבות כניסה שעולה כל שנה בעוד חמישה שקלים וגם לקבל את הגדר הזו זה באמת לא נעים לאלו מביננו שאין להם שלט לשער החשמלי ויכולים להתקרב עם האוטו כמעט עד המים. השטח ליד פריגל אינו שייך רק לחברי מועדון אבל כאשר יש יום עם הרבה גולשים אז נהיה שם צפוף מאוד לפירוק והרכבה של הציוד.
ראיתי את התגובה שכתבת לגבי הגידור בשדות ים. אתמול הלכתי לגלוש בצפונית שהייתה ואכן שהגעתי למקום אחרי שכל הקיץ לא הייתי די התאכזבתי לראות את הגידור ובאמת נאלצתי ללכת עם כל הציוד עד הדשא שצמוד לפרי גל. מבחינה חוקית הם יכולים לעשות זאת כי זה שטח הקיבוץ. אבל גם לגבות כניסה שעולה כל שנה בעוד חמישה שקלים וגם לקבל את הגדר הזו זה באמת לא נעים לאלו מביננו שאין להם שלט לשער החשמלי ויכולים להתקרב עם האוטו כמעט עד המים. השטח ליד פריגל אינו שייך רק לחברי מועדון אבל כאשר יש יום עם הרבה גולשים אז נהיה שם צפוף מאוד לפירוק והרכבה של הציוד.
עם כל המכשולים האלו,
לא עדיף כבר לגלוש מול הגן אירועים ?
לא עדיף כבר לגלוש מול הגן אירועים ?
מערכת אתר בת גלים