אז מברוכ ומברוכ באבוהה.
א) על השיחוק והליהוק בולחו"פ.
ב) על הנ"ל המועצה הארצית.
אני מתאר לעצמי שאחרי מפחי הנפש שנחלת בסבבים הקודמים של לפני שלוש וארבע ויותר שנים, נסגר לך איזה מעגל שאני מקווה שלעולם לא יפתח שנית.
ג) על הקיאקים. ספורט שתופס בעולם משהו לא נורמאלי ונראה לי שגם כאן.
בשבת בבוקר יוצאים מהמועדון שליד הילטון בתל אביב המוני קאיקרים. מה קורה בחיפה?
ד) מייד כשאשוב ארצה, אספר לפורום כיצד כפסע היה ביני לבין טביעה משפילה (אך קטלנית בהחלט) אגב שימוש בקייק בים שקט.
להתראות, דורון
לא הספקתי למברכ אותך
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
לדורון - אכן הבדלים גדולים מ"הסיבובים" הקודמים על
דורון, תודות על הברכות. אכן הישיבות הפעם במועצה הארצית היו חוויה מתקנת לעומת קרב המאסף המתסכל שהיה נחלתינו במשך שנים. אני מאמין שכל מי שנכח בישיבות מהצד שלנו ראה וחש שכיום יש הבנה לצרכי הציבור והסביבה מצד בכירי המחליטים בנושאי תכנון ובניה במדינה.
כולנו הוכחנו שאם הצדק עמך, אתה מוכן להשקיע ולא לוותר, לא מפחד מאיומים ומ"בכירים" למיניהם ויודע כיצד להתארגן ולמנף יכולות - טובים מאוד סיכוייך, גם מול כוחות הניראים עדיפים.
ולגבי קיאקים, כבר שנים שאני נכנס עם חברים לים בקיאק פיבר זוגי. לפני שנתיים קניתי קיאק פלסטיק בודד, ולפני חודש קנינו 4 חברה קיאק פלסטיק זוגי חדש ואיכותי. הספורט הזה מאוד כיפי, גם לתפוס גלים וגם לטיולים. וכן, גם אני כמעט טבעתי עם קיאק בנהר המרסינדי בנפאל - מאז, לקיאקים מסוג "ישיבה פנימית" אני לא נכנס יותר ...
מתי אתה חוזר סוף סוף לישראל ?
איל
כולנו הוכחנו שאם הצדק עמך, אתה מוכן להשקיע ולא לוותר, לא מפחד מאיומים ומ"בכירים" למיניהם ויודע כיצד להתארגן ולמנף יכולות - טובים מאוד סיכוייך, גם מול כוחות הניראים עדיפים.
ולגבי קיאקים, כבר שנים שאני נכנס עם חברים לים בקיאק פיבר זוגי. לפני שנתיים קניתי קיאק פלסטיק בודד, ולפני חודש קנינו 4 חברה קיאק פלסטיק זוגי חדש ואיכותי. הספורט הזה מאוד כיפי, גם לתפוס גלים וגם לטיולים. וכן, גם אני כמעט טבעתי עם קיאק בנהר המרסינדי בנפאל - מאז, לקיאקים מסוג "ישיבה פנימית" אני לא נכנס יותר ...
מתי אתה חוזר סוף סוף לישראל ?
איל