הכניסה לחוף בת גלים
הכניסה לחוף בת גלים
שלום לכולם
הכניסה לחוף דרך המעבר הצר שמאחורי השער הנעול נראת טבעית?!.
אני מציעה לפתוח את אחד השערים ושכולנו לא נחנה מול השער.
אני לא יודע אצל מי המפתח ואם יש בכלל כזה ומה הסיבה לצורה המוזרה שבה
כולנו נכנסים לחוף.
אשמח לקבל תשובות ממי שמכיר את הסיבות או שיכול לפתוח את השער לטובת כולנו.
תודה ינון
הכניסה לחוף דרך המעבר הצר שמאחורי השער הנעול נראת טבעית?!.
אני מציעה לפתוח את אחד השערים ושכולנו לא נחנה מול השער.
אני לא יודע אצל מי המפתח ואם יש בכלל כזה ומה הסיבה לצורה המוזרה שבה
כולנו נכנסים לחוף.
אשמח לקבל תשובות ממי שמכיר את הסיבות או שיכול לפתוח את השער לטובת כולנו.
תודה ינון
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
Re: הכניסה לחוף בת גלים
מסכים לחלוטין.
לדעתי עלינו לפנות לעירייה ולבקש להסיר את הגדר החלודה והמתפרקת בצד של יוטבתה וגם את שער הברזל האדום.
במקום השער צריך לבצע חסימה לרכבים ע"י מכשול כמו מספר סלעים גדולים.
באותה הזדמנות גם לבקש מהעירייה לדאוג לניקיון החוף בדומה לניקיון המבוצע בטיילת ע"י מחלקת הניקיון של העירייה.
זה הזמן להפוך את חוף בת גלים לחוף ציבורי לחלוטין ולאפשר מעבר חופשי ונח גם מהטיילת וגם לסוחרים/מדריכים בענף שנמנעו
מלהגיע לחוף בתקופה שהחוף הופעל בתנאי מכרז.
אשמח לשמוע דעות נוספות...
לדעתי עלינו לפנות לעירייה ולבקש להסיר את הגדר החלודה והמתפרקת בצד של יוטבתה וגם את שער הברזל האדום.
במקום השער צריך לבצע חסימה לרכבים ע"י מכשול כמו מספר סלעים גדולים.
באותה הזדמנות גם לבקש מהעירייה לדאוג לניקיון החוף בדומה לניקיון המבוצע בטיילת ע"י מחלקת הניקיון של העירייה.
זה הזמן להפוך את חוף בת גלים לחוף ציבורי לחלוטין ולאפשר מעבר חופשי ונח גם מהטיילת וגם לסוחרים/מדריכים בענף שנמנעו
מלהגיע לחוף בתקופה שהחוף הופעל בתנאי מכרז.
אשמח לשמוע דעות נוספות...
- alonkaplan
- יצירת קשר:
גולן, אני כמובן מסכים איתך.
הבעתי פה בעבר פעמים רבות את דעתי שקטע החוף הזה חייב להיות באחריות עיריית חיפה והיא צריכה לטפל בו כפי שהיא מטפלת בשאר חופי העיר ובטיילת בת גלים בפרט.
הטיפול צריך לכלול ניקיון, גינון בסיסי, הסרת מכשולים למעבר הולכי רגל והבטחת מעבר פתוח לכל הציבור (כמובן שעדיף לחסום את אפשרות כניסת כלי רכב ואפשרות חסימתם את הכניסה לחוף). אפשר גם ל"פנטז" על מקלחת חוף, כפי שיש בכל חופי הרחצה בעיר.
האם מטה המאבק יכול לפנות לעירייה בבקשות אלו?
הבעתי פה בעבר פעמים רבות את דעתי שקטע החוף הזה חייב להיות באחריות עיריית חיפה והיא צריכה לטפל בו כפי שהיא מטפלת בשאר חופי העיר ובטיילת בת גלים בפרט.
הטיפול צריך לכלול ניקיון, גינון בסיסי, הסרת מכשולים למעבר הולכי רגל והבטחת מעבר פתוח לכל הציבור (כמובן שעדיף לחסום את אפשרות כניסת כלי רכב ואפשרות חסימתם את הכניסה לחוף). אפשר גם ל"פנטז" על מקלחת חוף, כפי שיש בכל חופי הרחצה בעיר.
האם מטה המאבק יכול לפנות לעירייה בבקשות אלו?
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
- carbon fiber
אני חושב שצריך לפרק את השער המצחיק הזה הוא מזמן הפסיק לתפקד כאחד שכזה
מה שכן לבנות חוסמי כניסת רכבים לחוף וכך הרווחנו את שני הצדדים
לא יתכן שהשער סגור ומרותך ואי אפשר להכנס כמו משתמש חופשי לחוף ולהסתכן בפציעות והריסת רכבים עם ציודיי גלישה .
מה שכן לבנות חוסמי כניסת רכבים לחוף וכך הרווחנו את שני הצדדים
לא יתכן שהשער סגור ומרותך ואי אפשר להכנס כמו משתמש חופשי לחוף ולהסתכן בפציעות והריסת רכבים עם ציודיי גלישה .
אם מנקים את החוף אז הכל נכון.
אם לא-עדיף שער סגור.
אם לא-עדיף שער סגור.
לפרק את השערים זה עיניין של 10 דקות,
הבעיה היא ההמשך - לפנות את השערים משם , ולהתקין עמודים במרחק שרכב לא יוכל להיכנס דרכם.
לדעתי זו תהיה טעות מרה לפרק את השער בלי לבצע את שאר העבודה, זה יפתח פתח לואנדליזים בחוף .
דעת יחיד
הבעיה היא ההמשך - לפנות את השערים משם , ולהתקין עמודים במרחק שרכב לא יוכל להיכנס דרכם.
לדעתי זו תהיה טעות מרה לפרק את השער בלי לבצע את שאר העבודה, זה יפתח פתח לואנדליזים בחוף .
דעת יחיד
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו
- alonkaplan
- יצירת קשר:
עמית, היום השער סגור והחוף מלוכלך עד מטונף.
אין קשר בין שני הדברים. החוף צריך להיות מנוקה על בסיס קבוע ולא באמצעות מבצעי התנדבות חד פעמיים.
האחראית לכך היא העירייה. זה בשטחה, זה באחריותה והיא גובה ממך ומשאר תושבי חיפה ארנונה עבור שרותי ניקיון אלו.
זה בסדר לדרוש תמורה עבור המיסים.
אין קשר בין שני הדברים. החוף צריך להיות מנוקה על בסיס קבוע ולא באמצעות מבצעי התנדבות חד פעמיים.
האחראית לכך היא העירייה. זה בשטחה, זה באחריותה והיא גובה ממך ומשאר תושבי חיפה ארנונה עבור שרותי ניקיון אלו.
זה בסדר לדרוש תמורה עבור המיסים.
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
המזרקים והבאנגים כבר הגיעו?
אם עוד לא, אל תדאגו מהאביב ועד לחורף הבא הם והפחמים יגיעו ואחרי זה אולי גם סוללות עפר חדשות
אם עוד לא, אל תדאגו מהאביב ועד לחורף הבא הם והפחמים יגיעו ואחרי זה אולי גם סוללות עפר חדשות
הטחת טענות בעיריה להסדרת כניסה לגולשים בבטחה וניקיון לא צריכה להעשות פה בפורום.
מי שבא בטענות שילך לעיריה לבקש את הסדרת פתיחת השער וניקיון החוף!
אלא שקיימת גם חוסר הבנה או ידיעה כי העיריה במהלכים להשלמת הליכים להקמת הגשר ואז כל השטח יהפוך לאתר בניה סגור ומסוגר.
ועד מספר חודשים גם המבנים הקיימים במקום יהרסו.
מי שבא בטענות שילך לעיריה לבקש את הסדרת פתיחת השער וניקיון החוף!
אלא שקיימת גם חוסר הבנה או ידיעה כי העיריה במהלכים להשלמת הליכים להקמת הגשר ואז כל השטח יהפוך לאתר בניה סגור ומסוגר.
ועד מספר חודשים גם המבנים הקיימים במקום יהרסו.
שלום
מול הרכבל יש חביות ששמשו כמגינים של הרכבת.
ניתן לגלגל אחת או שתים מול השער ולפתוח את השער.
כך נשמור על שתי האופציות שער פתוח ונוח לציבור.
שתים אם נראה שהמצב הולך לכיוון לא חיובי לחזור ולנעול מחדש.
אתמול ניסיתי לגלגל את אחת החביות אבל צריך לפחות 3 גולשים נחושים.
ינון
מול הרכבל יש חביות ששמשו כמגינים של הרכבת.
ניתן לגלגל אחת או שתים מול השער ולפתוח את השער.
כך נשמור על שתי האופציות שער פתוח ונוח לציבור.
שתים אם נראה שהמצב הולך לכיוון לא חיובי לחזור ולנעול מחדש.
אתמול ניסיתי לגלגל את אחת החביות אבל צריך לפחות 3 גולשים נחושים.
ינון
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
לדעתי צריך להשאיר את השער בנתיים. הוא לא מזיק בכלל וכלפי חוץ למי שלא מכיר נראה שיש איזו שהיא פעילות בחוף או שזה חוף שמיועד לפעילות או שיך למישהו דבר שאולי מונע כל אחד להכנס לעשות ככל העולה על רוחו מנגלים נרגילות מדורות פחמים וכו.
אין הבדל בין כמה חביות או סלעים שתתקעו לבין שער. עם המכוניות לא נכנס גם ככה עד החוף והפריצות הזאת רק תזמין אנשים לא רצויים ווונדאליסטים.
אין הבדל בין כמה חביות או סלעים שתתקעו לבין שער. עם המכוניות לא נכנס גם ככה עד החוף והפריצות הזאת רק תזמין אנשים לא רצויים ווונדאליסטים.
arnondagan.com
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
נ.ב הופמן תפסיק לראות שחורות כל הזמן מה נהיה איתך חבר?
arnondagan.com
הפתרון הכי טוב זה לפתוח מועדון גלישה שם עם שירותי איכסון. אני מניח שהרבה גולשים הפסיקו לגלוש מאז שנסגר המועדון
מסכים עם ארנון. השער נותן תחושה שיש איזשהי פעילות בחוף או אפילו בעלות של גוף כלשהו, ומהווה הגנה מסויימת על המתחם שבו אנחנו מרכיבים את הציוד.
אני חושב שממש לא כדאי להסיר אותו, כל עוד אין תחליף רציני.
איתי.
אני חושב שממש לא כדאי להסיר אותו, כל עוד אין תחליף רציני.
איתי.
על ידי Arnon Dagan » 19 מרץ 2011, 09:45
לדעתי צריך להשאיר את השער בנתיים. הוא לא מזיק בכלל וכלפי חוץ למי שלא מכיר נראה שיש איזו שהיא פעילות בחוף או שזה חוף שמיועד לפעילות או שיך למישהו דבר שאולי מונע כל אחד להכנס לעשות ככל העולה על רוחו מנגלים נרגילות מדורות פחמים וכו.
גם אני חושב שארנון צודק.
המצב של מועדון הגלישה הוא מצב זמני.מדובר בתקופת ביניים, בה המועדון שהיה קיים במשך שנים ארוכות-נסגר, והמועדון החדש המתוכנן מתחת לגשר - עדיין לא נבנה.
המצב הזמני הזה מאד לא נוח, גם לגולשי הרוח שאחסנו ציוד בחוף וגם לכלל ציבור הגולשים.
אבל חוסר הנוחיות היא רק חלק קטן מהבעייה.
הבעייה הגדולה היא הסכנה שחוף זה יאבד את מעמדו כחוף גולשים.
השארת השער סגור, והקפאת המצב בשטח, יעזרו לנו לשמור על מעמד החוף עד שתושלם בניית הגשר.לכן, צריך לדעתי בשלב זה לסבול את חוסר הנוחיות לטובת הקפאת המצב והשארתו בתקופת המעבר AS-IS.
אני מאמין שלאחר השלמת בניית הגשר יקום שם מועדון גדול, רציני ואיכותי, ותבוא לגולשים גאולה.
גם אני חושב שארנון צודק.
המצב של מועדון הגלישה הוא מצב זמני.מדובר בתקופת ביניים, בה המועדון שהיה קיים במשך שנים ארוכות-נסגר, והמועדון החדש המתוכנן מתחת לגשר - עדיין לא נבנה.
המצב הזמני הזה מאד לא נוח, גם לגולשי הרוח שאחסנו ציוד בחוף וגם לכלל ציבור הגולשים.
אבל חוסר הנוחיות היא רק חלק קטן מהבעייה.
הבעייה הגדולה היא הסכנה שחוף זה יאבד את מעמדו כחוף גולשים.
השארת השער סגור, והקפאת המצב בשטח, יעזרו לנו לשמור על מעמד החוף עד שתושלם בניית הגשר.לכן, צריך לדעתי בשלב זה לסבול את חוסר הנוחיות לטובת הקפאת המצב והשארתו בתקופת המעבר AS-IS.
אני מאמין שלאחר השלמת בניית הגשר יקום שם מועדון גדול, רציני ואיכותי, ותבוא לגולשים גאולה.
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"