אימון בוקר עם הסאפ בחיפה = פריצה לרכב
אימון בוקר עם הסאפ בחיפה = פריצה לרכב
שלום לכולם,
כתבתי את הטופיק הזה בקייטסייט אבל היה חשוב לי להעתיק אותו גם לפורום הזה כדיי שתוכלו ללמוד מהמקרה.מדובר על יום שישי האחרון
היום בבוקר אמרתי לעצמי בוא ניתן חתירה קצת בחיפה ביום החופש הזה ,חניתי בחניון מס 1 -מאחורי המועדון של סער , חתרתי 40 דקות גג כשחזרתי לרכב ראיתי ששברו לי את המנעול הראשי של הרכב (אני אומר לכם עבודה של מקצוענים ) גנבו :
1. אייפוד
2. פליז חדש של קולומביה
3.ארנק - שבו היו 200 ש"ח כרטיס אשראי רישיון נהיגה וכו וכו וכו .........
תאמינו לי יום מבאס כזה ועוד לשמוע מהחברת ביטוח שאין כיסויי על דברים שנמצאו ברכב ...
כתבתי את הטופיק הזה בקייטסייט אבל היה חשוב לי להעתיק אותו גם לפורום הזה כדיי שתוכלו ללמוד מהמקרה.מדובר על יום שישי האחרון
היום בבוקר אמרתי לעצמי בוא ניתן חתירה קצת בחיפה ביום החופש הזה ,חניתי בחניון מס 1 -מאחורי המועדון של סער , חתרתי 40 דקות גג כשחזרתי לרכב ראיתי ששברו לי את המנעול הראשי של הרכב (אני אומר לכם עבודה של מקצוענים ) גנבו :
1. אייפוד
2. פליז חדש של קולומביה
3.ארנק - שבו היו 200 ש"ח כרטיס אשראי רישיון נהיגה וכו וכו וכו .........
תאמינו לי יום מבאס כזה ועוד לשמוע מהחברת ביטוח שאין כיסויי על דברים שנמצאו ברכב ...
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
Re: אימון בוקר עם הסאפ בחיפה = פריצה לרכב
הדברים האלו היו גלויים למי שהסתכל על האוטו מבחוץ או חבויים בתא המטען ?
סיפור דומה,
שני שעבר, חוף המערבי בת"א (על גבול יפו), אחרי שעה וחצי במים אני חוזר לחוף ומגלה שהחלונית הקטנה מאחורי החלון הימני האחורי שבורה, נגנב מכשיר סלולר שהיה מסלק מתחת לכסא ומכסה תא הדלק היה פתוח ( האיש מהליסינג אומר שהם מנסים לגנוב דלקנים- כנראה מישהו הפריע לו באמצע).
א. בעסה
ב. אין הרבה מה לעשות
ג. לפחות עשית כושר....
שני שעבר, חוף המערבי בת"א (על גבול יפו), אחרי שעה וחצי במים אני חוזר לחוף ומגלה שהחלונית הקטנה מאחורי החלון הימני האחורי שבורה, נגנב מכשיר סלולר שהיה מסלק מתחת לכסא ומכסה תא הדלק היה פתוח ( האיש מהליסינג אומר שהם מנסים לגנוב דלקנים- כנראה מישהו הפריע לו באמצע).
א. בעסה
ב. אין הרבה מה לעשות
ג. לפחות עשית כושר....
היי גולן,
הפליז עם הארנק היה חבויי מתחת לכיסא של הנהג והאייפוד היה בתוך התא כפפות
הפליז עם הארנק היה חבויי מתחת לכיסא של הנהג והאייפוד היה בתוך התא כפפות
אני שם את האוטו בסיפאלאס שהוא לכל הדעות מקום של גנבים!
הבעייה של הגנבים היא שהטיילת החדשה מושכת למקום את חבורת הג'וגינג ויש אנשים שמגיעים ועובדים במועדונים כולל ידיד שמגיע בבוקר ומחנה ליידי כך שאני דיי בטוח כי הוא בודק את הרכבים מידי פעם. בתכלס הרכב שלי מוכר שם כך שאם מישהו זר יגע בו אנשים ישימו לב.
אמנם מי שחונה למטה כבר לא לוקח סיכון כמו פעם, ובכל זאת, אני לא שם דברי ערך מתחת לכסא הנהג. אני מסליק אותם מתחת לכסאות האחוריים וסוגר את זה שוב בלחץ של הפינים שמחברים את הכסא לשלדה. לגנבים אין זמן לפרק את האוטו והם מקדישים לרכב לא יותר מחמש דקות!
עוד דבר שאני עושה כל פעם שאני מגיע לים לגלוש ולפני שאני מסתיר את חפצי הערך, לוקח את הזמן לפני היציאה מהאוטו לסריקה של כל האזור. אחרי שאני יוצא אני ממשיך לשים לב מי בא ומי הולך. אם מגיע מישהו חשוד, בעיקר נהגי אופנועים (אלו שבזוג הם הכי מסוכנים) אני נותן להם את ההרגשה שעלו עליהם והם ציק צק מתחפפים. אנשים לא אוהבים שמסתכלים עליהם בצורה חשדנית.
יש עוד פתרון מצחיק אבל זה בפעם הבאה
הבעייה של הגנבים היא שהטיילת החדשה מושכת למקום את חבורת הג'וגינג ויש אנשים שמגיעים ועובדים במועדונים כולל ידיד שמגיע בבוקר ומחנה ליידי כך שאני דיי בטוח כי הוא בודק את הרכבים מידי פעם. בתכלס הרכב שלי מוכר שם כך שאם מישהו זר יגע בו אנשים ישימו לב.
אמנם מי שחונה למטה כבר לא לוקח סיכון כמו פעם, ובכל זאת, אני לא שם דברי ערך מתחת לכסא הנהג. אני מסליק אותם מתחת לכסאות האחוריים וסוגר את זה שוב בלחץ של הפינים שמחברים את הכסא לשלדה. לגנבים אין זמן לפרק את האוטו והם מקדישים לרכב לא יותר מחמש דקות!
עוד דבר שאני עושה כל פעם שאני מגיע לים לגלוש ולפני שאני מסתיר את חפצי הערך, לוקח את הזמן לפני היציאה מהאוטו לסריקה של כל האזור. אחרי שאני יוצא אני ממשיך לשים לב מי בא ומי הולך. אם מגיע מישהו חשוד, בעיקר נהגי אופנועים (אלו שבזוג הם הכי מסוכנים) אני נותן להם את ההרגשה שעלו עליהם והם ציק צק מתחפפים. אנשים לא אוהבים שמסתכלים עליהם בצורה חשדנית.
יש עוד פתרון מצחיק אבל זה בפעם הבאה
אופציה נוספת הינה (במידה ויש רכבים/ אנשים חשודים) להתקשר למשטרה לפני שנכנסים למים.
כאמור, עשיתי את זה לפני שבועיים ואכן הגיע ניידת והפחידה את החשודים (שני בני מיעוטים שיכורים שישנו במשאית בחניון בחוף) אולם לפני שבוע זה לא עזר...
כאמור, עשיתי את זה לפני שבועיים ואכן הגיע ניידת והפחידה את החשודים (שני בני מיעוטים שיכורים שישנו במשאית בחניון בחוף) אולם לפני שבוע זה לא עזר...
- Nadav Cohen
מבאס מאוד לשמוע.
אל תחנה שם יותר. אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שיחטוף שם.
באותו בוקר הייתי עם הסאפ בפיק, היו המון אנשים בטיילת. עדיף לחנות שם.
שלא תדע עוד פריצות
אל תחנה שם יותר. אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שיחטוף שם.
באותו בוקר הייתי עם הסאפ בפיק, היו המון אנשים בטיילת. עדיף לחנות שם.
שלא תדע עוד פריצות
DING KING ISRAEL - תיקוני גלשנים איכותיים לכל סוגי הגלשנים והחומרים!
עמק חפר - יוני 0544-345978
חיפה - עמרי 0544-812900
נדב 0523-397770
למידע ודוגמאות נוספות, הצטרפו אלינו ל facebook
http://dingkingisrael.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
עמק חפר - יוני 0544-345978
חיפה - עמרי 0544-812900
נדב 0523-397770
למידע ודוגמאות נוספות, הצטרפו אלינו ל facebook
http://dingkingisrael.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
כולם מוזמנים לחתור אצלנו במרכז הימי של קיסריה - ולהשאיר את החפצים יקרי הערך בחנות בזמן החתירה
(שעות הפתיחה של החנות בחורף הם 12:00 עד 17:00 , בקיץ 09:00 עד 18:00)
ניתן גם לעשות מנוי דרך קיבוץ שדות ים - וכך להחנות את הרכב בתוך החניה של המרכז הצמודה לחוף ששם אין סיכוי לפריצה .
אור
(שעות הפתיחה של החנות בחורף הם 12:00 עד 17:00 , בקיץ 09:00 עד 18:00)
ניתן גם לעשות מנוי דרך קיבוץ שדות ים - וכך להחנות את הרכב בתוך החניה של המרכז הצמודה לחוף ששם אין סיכוי לפריצה .
אור
פריגל ציוד לספורט ימי בע"מ
www.wind.co.il
074-7012930
www.wind.co.il
074-7012930
That's what you should put on your car to prevent breaking in...
- קבצים מצורפים
-
- dont break in.jpg (51.94 KiB) נצפה 808 פעמים