השיפוצים התחילו, כולם מוזמנים למסעדת "הכובע" (כולל

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

סמל אישי של משתמש
hadaryuval

השיפוצים התחילו, כולם מוזמנים למסעדת "הכובע" (כולל

שליחה על ידי hadaryuval »

מקווה שאף אחד מכם הלוחמניים לא יתעצבן - ובשבכל מקרה לא תדקרו אותי
אבל כמו שזה נראה יש פה כמה אנשים שיצטרכו לאכול את הכובע

המועדון הזה מבחינה עיסקית הוא ארץ אוכלת יושביה - וביננו זה לא רק בגלל איך שהוא נראה
שזה גם בגלל שיש מעט גולשים / אין תיריים + קצת מלחמות

בכל מקרה לא מידי אבל גם לא כל הרבה זמן שזכה התחיל ערן לבצע עבודות בקנה מידה שלטעמי נראה רציני ביחס לתשואה העתידית שהוא הולך לקבל מאיתנו (מכירות / קניות ) לא יודע מה איתכם - ממני הוא לא עושה יותר מידי כסף.

ממה שאני רואה בזמן האחרון , הוא איש פרוייקטים נחמד ורציני (מדובר בצוות של 4 אנשים עם טרקטור + משאית) הכוונה להקים מסלעה ומדרגות אבן שיחזיקו מעמד + מדשאה רצינית ומתוחזקת + לגדר מחדש , יש גם דיבורים על מסעדה וראיתי גם שמנקים את הצד השני קצת.

איש הפרוייקטים הינו בעל חברת "אלומות" ממושב בני ציון והוא עוסק בזה בצורה רצינית ביותר (לא עושה עלינו סטאז
http://www.alumotginun.co.il

בכל מקרה אין לדעת מה יצא אבל אני די אופטימי , לפחות בזמן שהוא משקיע , תנו קצת זמן חסד ותפרגנו.

אם לשאול את דעתי, בטיילת השנייה שלנו(חוף הכרמל) עובדים עסקים וריווחים , ואת החוף מטפחת מי שצריכה - העירייה, העירייה שלנו עושה לעצמה חיים קלים, במקום לטפח את המועדון ולגבות שכירות עם חוזה שנתי, היא מפילה עלינו את האחריות להסתדר עם "ספק" שקצת קשה להאשים אותו לאור הפעילות העיסקית בכך שלא בא לו לפוצץ שם מיליון.

שורה תחתונה, ערן משקיע עכשיו לא מעט כסף , וכל מי שמבין קצת פיננסים יודע בצורה אובייקטיבית שצריך להגיד שם תודה , עובדה שאף אחד לא הרים את הכפפה וזכה במכרז אז כנראה שאנשים הבינו שלקחת שם את העסק זה קצת יותר מידי יקר.
סמל אישי של משתמש
ofer_kite

I dont understand

שליחה על ידי ofer_kite »

why you write that they make us favor?

they won in the "Micraz" so they need to do what they need

he is not doing any favors to anybody
and if you can please put the micraz on the internet

I want to see what he won
what he must do and by what dates

you write like we need to make party that they start to do
what they must do
;-)

if he won the micraz and didn't do anything how you want this beach to be seccefull

with all the shit and dirt that was there (by the pictures)

people will come to clean and cool place
where they can park the car and have good time
and not be in shit all around

hope you will not kill me now
סמל אישי של משתמש
ofer_kite

and by the way

שליחה על ידי ofer_kite »

and one last thing

eran can call nati that used to work for them

he and his FSK friends can help him now
to build the beach faster...

nati is also good in making things happand
just not the good things...
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

תודה יובקה

שליחה על ידי ducasdagan »

אף אחד לא אוכל את הכובע
כולם מבסוטים שהוא מוציא כסף או לא
כי כמו שכתבת אתה לא מכניס כסף אז בשביל מה לבנות
אם אף אחד לא קונה.
לחצנו עכשיו מסדרים וזה בטח שוב לא בגלל אלו שמקבלים הנחות
כי מה אכפת להם לשבת במקום ולא לשלם שיהיה מסודר יצטרכו לשלם שוב
הא יובקה
מה הצבעת?
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

יובק'ה שלום.
דבר ראשון אני חייב להתייחס לכותרת שלך בנושא המסעדה:
אני אהיה הראשון שאשמח לאכול את הכובע (של אקווהזום) ולברך על המועדון החדש. עינייננו היחיד הוא בשיקום החוף ולא במריבות עם ערן ענבר.
צריך להבין שאנו שבענו כבר מהבטחות על שיפוצים וביקשנו דברים הרבה יותר פשוטים בתור התחלה
(כמו ניקיון מיידי, טיפול במפגעים ופתיחת השער) דברים שהיו יכולים וצריכים לקרות לפני שנים.
ביקשנו גם להיפגש עמנו ולפרוס בפנינו בגדול את התוכנית.
משום מה לא קיבלנו שום התייחסות למרות הדאגה הרבה, העיניין והפעולות שנקטנו אנו במהלך השנה האחרונה לשימור החוף הזה.
אני תיקווה כי הנושא הזה מאחורנו ולפנינו עתיד עם מועדון חדש ומפואר כמו שערן מבטיח. לאור מה שקורה ביומיים האחרונים יש למה לצפות.
אני מסכים איתך בנושא הכדאיות הכלכלית של המקום הזה למרות שאני לא ממש חזק במספרים האלו.
אני יכול להבטיח שאנו נמשיך לעשות את המאמצים הרבים לשווק את החוף הזה והמועדון בארץ ובעולם ומזה כמובן המרוויח יהיה בראש ובראשונה ערן.
כולנו מאמינים ומקווים שעם תום השיפוצים המועדון יחזור לימיו הגדולים וכולנו נתגאה שעל החוף הזה נאבקנו ונודה לערן על פעולותיו.
עכשיו נותר רק לעקוב, לחכות ולפרגן למי שמשקיע את הכסף הרב במקום.
יש מצב שהאמבטיה תחזור לפעול ? :roll:

גולן
סעיד

וואלה היהודים האלו

שליחה על ידי סעיד »

וואלה היהודים האלו ..................מה שלא עושים לא טוב אני קורא עליך דוכסדגן ואני מבין שאתה לא "כל כך" רוצה את ה"גנן" יעני הבעל הבית של החוף אבל מה הבנתי שאתה קיבלת בראש ועוד כמה חברים שלך שרציתם לקחת את המועדון ואין מה לעשות למי שיש כסף מעוף ,וראש פתוח לעסקים מנצח ככה זה בחיים.....................הגיע הזמן שתבין את זה ויפה שעה אחת קודם.
ב; אין מה לעשות יש אנשים שיודעים ללקק לאחרים את התחת כדי לקבל מחירים טובים בקטע של תראה אני עזרתי לך לפרסם(והמבין יבין) ציוד של גויה וכו אז תפסיקו לזיין את השכל ומי שצילם את התמונות כנראה שיש לו אינטרס מול ערן (תראה ערן עזרתי לך וכו אז גם אתה מיסטר לך למים ותלמד לגלוש וגם..................יפה שעה אחת קודם ותפסיקו לאכול אחד את השני משום שכך אנו ניראים ,בעינים אחרות .
ג; תתעלו את האנרגיות שלכם לדברים טובים ולא לניסיונות ניגוח אחד בשני משום שהגענו עד לכאן במאבק מול חמורי נדל"ן ועכשיו אנו אמורים להאבק בחמורי מים
ורוח שמשעמם להם כל היום ולא עובדים ובוחרים לקשקש בפורום ולהתסיס את האוירה .
הקיצר מר דוכס דורון לך לעשות שיעורי בית ואולי תלמד שבחרת דרך חיים קלוקלת מרוח לא תלך למכולת וכל הנסיונות שלך לנגח ולהשתלח באחרים עלו בתוהו וגם כאן יפה שעה אחת קודם :lol:
נ.ב אני לא ערבי אם לא הבנתם עד עכשיו
ודוכס אם אתה כל כך קרוב לים אז לעזאזל תביא רוח אוהבים אותך אך לא את הדרך בה אתה פועל תשתנה כבר
יש עוד דרכים להתמודד במכרז , הדרך שבחרת לא לעניין ועל אפך וחמתך ישב "הגנן" דהיינו ערן ענבר במועדון וזאת משום שיש לאיש חזון עיסקי ,ביצים, ושכל ישר לא לבזבז אנרגיות על טיפשים ושטויות (ושוב המבין יבין) אז רבותיי הגולשים
בואו בהמוניכם לים תחייכו תעשו סקס תנהגו מהר ותשקיעו בעצמכם (מדברי הימים של צביקה ) האגדי המגמגם תמיד אוהב אתכם
שלכם
סעיד :lol:
נערך לאחרונה על ידי סעיד ב 21 נובמבר 2006, 00:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

ליובק'ה,
רק למען הסר כל ספק אני רוצה לומר לך כך:
1. אין לנו ולא היה לנו דבר נגד או בעד ערן ענבר / סרף פוינט וכו' מעבר לעניין הפשוט של הטיפול בחוף.
2. אנחנו לא נהנים להתעמת עם זכיין אחרי שנה וחצי מאבקים ענקיים מול העיריה ומוסדות התכנון של ישראל. זה לא 'עושה לנו את זה', זה לא מעניין אותנו ולא מאתגר אותנו. זאת לכל היותר - טירדה ואנחנו עושים את זה רק כי לדעתנו זה נחוץ כרגע כדי לדרבן זכיין להשקיע ולהזכיר לו את אחריותו מול ציבור הגולשים. רק דבר אחד מעניין אותנו וזה שהחוף הזה יראה כמו שצריך.
3. אני באופן אישי גולש כמעט תמיד בכנסיה למעט בערך 10 ימים של מערבית ומזרחית בשנה בהם אני גולש במועדון. אני לא חבר מועדון (כי אין לי גלשן רוח לאכסן) ולא מבלה שם את זמני הפנוי. ההתעניינות שלי ושל יתר גולשי הקייט בספוט הזה היא בעיקר כדי שלא יהיה תירוץ נוסף לעשות מזה מרינה ולא כי אנחנו מחפשים את טובתנו האישית בספוט הזה.
4. הראשונים שישמחו אם וכאשר החוף יראה שם טוב הם אנחנו.
5. כבר אמרנו בעבר ואפשר לומר שוב כי מעולם לא נקטנו עמדה במכרז לטובת או נגד זכיין כזה או אחר.
6. סרף פוינט מחזיקים את החוף הזה כבר 10 שנים, לא בהתנדבות אלא למטרת רווח כעסק מסחרי לכל דבר. המצב של החוף הוא תוצאה של הזנחה מתמשכת שלהם בעבר וטיפוח החוף אינו טובה למישהו, אלא חובה שלהם כלפי ציבור הגולשים (ממנו הם מתפרנסים) קודם כל וכלפי עורך המכרז.
7. למרות האמור לעיל יש בכוונתנו לפרגן ביום שנראה תוצאות ולתמוך מכל הלב בכל מי שיביא לשיפור המצב.
סמל אישי של משתמש
hadaryuval

יופי

:)

בסה"כ שורה תחתונה , המועדון זז אם בזכות הזמן או בזכות הלוחמים אני לא יודע,אבל לכולם תודה וברכות בכל מקרה, ערן משלם את החשבון בסוף ,ונכון הוא זכה בכרז ושם הוא התחייב , ויופי שהוא עושה את זה כי אנחנו נהנה מזה ואני מקווה שגם לו יצא טוב מזה.
אם לשפוט בהגינות לא עבר יותר מידי זמן מאז שזכה (צרפו את המלחמה) והפעילות כבר החלה.
נראה שהדברים מתקדמים יפה ואני מקווה שבסוף נראה תוצאות משביעות רצון , ימים יגידו .......

למען הסרת כל ספק אני חף מאינטרס , מי שמכיר אותי יודע שהציוד אני משתמש בו הוא לא ציוד של ערן - השורה הזאת מיועדת לסעיד (מפורט סעיד) שכנראה יש לו כמה שמות בפורום (כמו ויפר שמיפר), הוא לא ערבי , הוא מצחיק , ואני חושד שהוא גם נמוך.

לגבי גויה של גיא ספרשטיין , תחרות טובה לנו לגולשים והבאתי את המידע אליכם , לגבי המחירים ,לא יודע תבדקו בעצמכם , לדעתי נשמעו סבירים במיוחד , אני חוץ ממנור ממנו ובמחיר רגיל לחלוטין (1850 ש"ח), אין לי שום כלום איתו.

בינתיים שורה אחרונה 90% מהציוד שלי זה מתי פרידמן שגם עליו יש המון מילים טובות להגיד ולא אמרתי כדי שלא תקפצו ותגידו אניטרס. האינטרס היחידי שלי שיהיה קצת שלום ופירגון בחוף שלנו ושלא נראה כמו שאר המדינה הזאת שנראה שדי מתפרקת.

לכל לוחמי הפורום: כרמי,גולן ועוד ... אתם עשיתם עבודה טובה לכל הדרך ולדעתי כדאי שמכאן נכין איזשהי רשימה (כמו האמבטיה החשובה) ונבקש מערן ברוח טובה שיסדר לנו.

אם למישהו יש רעיונות (הגיוניים) שיציע אותם ונבקש מערן לעשות כמיטב יכולתו, ואני מציע שנעשה את ברוח טובה של שיתוף פעולה ולא של "כאסח" כי ב"כסאח" אני יודע שרוב האנשים לא נותנים אלה רק מה שהם ממש חייבים.

זאת דעתי שלי כמובן שאתם יכולים לא להסכים , דמוקרטיה לא?

בהצלחה לכולנו הלוואי שנקבל כמה שיותר כי באמת מגיע לנו ולפינה הזאת יותר ממה שהיה.

אני קצת בחוף , תקבלו תמונות של מה שאני רואה.

להתראות וד"ש לסעיד (סעיד תהיה על הכיפאק קצת תביא חומוס כשאתה בא מעכו האא?)
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

סעיד או מוחמד

תקשיב סעיד
אני לא מתייחס לאנשים קטנים וטפשים שלא מבינים
ולא לכאלה שמסתתרים מאחורי כינויים
אבל זה בסדר העיקר שתוציא את מה שבלב
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

?

יובקה לא רציתי להגיב כי אני חושב שאתה בן אדם טוב
אבל................................................................................................................עדיף שאני לא יגיד
סמל אישי של משתמש
hadaryuval

דוכס

אתה יודע אם יש לך משהו להגיד לי תרים טלפון
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

יש לי

יש לי הרבה מה להגיד
אבל במבחן הזמן אתה לא מבין
וחבל שזה ככה
תצליח
סמל אישי של משתמש
aharon

המפץ הגדול

שליחה על ידי aharon »

יש לי איזו תחושת בטן כאילו אנו לקראת מפץ גדול.
ומי יודע ???? במפץ גדול הכל יכול לקרות גם come back ....
תחשבו על זה מה דעתכם?
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

Re: המפץ הגדול

שליחה על ידי carmicarmi »

aharon כתב:יש לי איזו תחושת בטן כאילו אנו לקראת מפץ גדול.
ומי יודע ???? במפץ גדול הכל יכול לקרות גם come back ....
תחשבו על זה מה דעתכם?
לדעתי אתה בהחלט צודק. גם לי זה עולה כל הזמן בראש.נראה לי סידור טוב לכל הצדדים.
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

אתם מדברים יותר מדי ברמזים.
שלח תגובה