מכירה מיסטרל סינכרו 08'
מנהלים: batgalim, גולן, hadaryuval
Re: מכירה מיסטרל סינכרו 08'
מהיום כמו בסופר - כמו בחנויות , חובה לפרסם מחיר באתר לציוד המשומש.
אם לא שמת לב אז זה לרציניים בלבד!!
אז אם אתה רוצה תבדוק את המחירון אני בטוח גם שאתה יודע אותו בע"פ
אז אם אתה רוצה תבדוק את המחירון אני בטוח גם שאתה יודע אותו בע"פ
boya למה להתעצבן?
אחד מהחוקים של הפורום זה גם לפרסם מחירים בשביל לא ליצור מצב של רמאות כזו או אחרת מבלי לפגוע בך כמובן
אחד מהחוקים של הפורום זה גם לפרסם מחירים בשביל לא ליצור מצב של רמאות כזו או אחרת מבלי לפגוע בך כמובן
erezzz123 שים לב שגם כתוב בחוקי הפורום שסוחרים לא אמורים לפרסם פה בחינם אז תרגיעerezzz123 כתב:מהיום כמו בסופר - כמו בחנויות , חובה לפרסם מחיר באתר לציוד המשומש.
boya, אכן יש הגדרה של מנהל הפורום שצריך לפרסם מחירים אז תן בבקשה את המחיר של תחילת משא ומתן
boya הנושא לא היה לויכוח אני לא מתכוון לריב או משהו כזהkorisios כתב:erezzz123 שים לב שגם כתוב בחוקי הפורום שסוחרים לא אמורים לפרסם פה בחינם אז תרגיעerezzz123 כתב:מהיום כמו בסופר - כמו בחנויות , חובה לפרסם מחיר באתר לציוד המשומש.
boya, אכן יש הגדרה של מנהל הפורום שצריך לפרסם מחירים אז תן בבקשה את המחיר של תחילת משא ומתן
בעניין הסוחר המומצא שקבלתי פה
אשמח אם תסתכל כאן מתי פרסמתי ציוד פעם אחרונה למכירה ... אולי לפני חודש חודשיים ובכלל אני עכשיו קונה לעצמי ציוד ומתייעץ עם טובי הגולשים ומתקדם.
חוצמיזה אם מנהל הפורום יראה אולי הוא יוכל להגיד מה קורה לגבי הפרסום של היבואנים בפורום וחוצמיזה לא רוצה לדחוף תאף למה שלא קשור אלי
תודה ולהתראות...
זה שלא קנית פה או פירסמת ציוד לא אומר שאתה לא סוחר בציוד
קשה לי להאמין שאתה רוצה את הגלשן הזה בשבילך ולכן לא קיבלת ממני מחיר אבל עזוב בוא נתקדם
חברה המחיר 3450 שיהיה ערב טוב לכולםם
קשה לי להאמין שאתה רוצה את הגלשן הזה בשבילך ולכן לא קיבלת ממני מחיר אבל עזוב בוא נתקדם
חברה המחיר 3450 שיהיה ערב טוב לכולםם
"אשמח אם תסתכל כאן מתי פרסמתי ציוד פעם אחרונה למכירה ... אולי לפני חודש חודשיים ובכלל אני עכשיו קונה לעצמי ציוד ומתייעץ עם טובי הגולשים ומתקדם"
הסתכלתי וגיליתי שהיום ..........
http://www.batgalim.org.il/forum/viewto ... f=2&t=9975
אבל זה בטח המערך ילדים שגלשת עליו עד שהתחלת לחפש ציוד רציני ולהתקדם .......
וכנראה שלא סתם אף אחד לא ענה לך כשהתייעצת מה אתה צריך כי מה שאתה צריך זה "זול וכמו חדש"
אין לי בעיה עם זה שאתה סוחר אבל לפחות אל תהיה סוחר סמוי ותבזבז זמנם של גולשים רציניים בפורום הזה (וזמני יקר כל כך שתראה איך אני מגיב בעצבנות פה)
שיהיה בהצלחה
קבל לינק מעניין :
yad2.co.il
הסתכלתי וגיליתי שהיום ..........
http://www.batgalim.org.il/forum/viewto ... f=2&t=9975
אבל זה בטח המערך ילדים שגלשת עליו עד שהתחלת לחפש ציוד רציני ולהתקדם .......
וכנראה שלא סתם אף אחד לא ענה לך כשהתייעצת מה אתה צריך כי מה שאתה צריך זה "זול וכמו חדש"
אין לי בעיה עם זה שאתה סוחר אבל לפחות אל תהיה סוחר סמוי ותבזבז זמנם של גולשים רציניים בפורום הזה (וזמני יקר כל כך שתראה איך אני מגיב בעצבנות פה)
שיהיה בהצלחה
קבל לינק מעניין :
yad2.co.il
עצבים מיותרים קהילת הגולשים היא קהילה מאוחדת ולא מפורקת ואני לא מסתיר כלום מערך של אחי הקטן כבר לא בשימוש ואשמח למכור אותו לילד אחר שיהנה ממנו אני לצעריך התחלתי תקרירה בציוד שלעולם לא יהיה קרוב לציוד בערך הזה...
יש גם תיק מקורי לגלשן
פתוח להצעות לרציניים בלבד יש אופציה להחלפה
פתוח להצעות לרציניים בלבד יש אופציה להחלפה