היום מישהו מרושע מנע מאיתנו לגלוש בים
היום מישהו מרושע מנע מאיתנו לגלוש בים
חיבל במנעולים של המועדון ומנע מאיתנו לגלוש ביום של רוח נהדרת. אני אישית מאד כועס על אותו פושע מניאק שאין לי מושג מיהו. התקשרתי לערן הוא הבטיח להביא מנעולן שיטפל בבעיה ולצערי שום דבר לא קרה. המישטרה הגיעה וגבתה עדויות .
לדעתי מי שמנסה לסלק את המפעיל בצורה הזאת ישיג את ההיפך בדיוק.
לדעתי מי שמנסה לסלק את המפעיל בצורה הזאת ישיג את ההיפך בדיוק.
- alonkaplan
- יצירת קשר:
שמעתי על התקרית המצערת תוך כדי הגלישה היום.
אני מקווה שהאחראי למעשה הוא לא מישהו מקהילת הגולשים.
אל כל מטרה שנרצה להשיג בחוף אנחנו צריכים לחתור בדרכים לגיטימיות, חוקיות ונקיות ממעשי אלימות.
לפספס יום גלישה טוב בגלל מנעול תקוע...מבאס ביותר.
אני מקווה שהאחראי למעשה הוא לא מישהו מקהילת הגולשים.
אל כל מטרה שנרצה להשיג בחוף אנחנו צריכים לחתור בדרכים לגיטימיות, חוקיות ונקיות ממעשי אלימות.
לפספס יום גלישה טוב בגלל מנעול תקוע...מבאס ביותר.
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו אני חושב שלסגור את המסעדה היה רעיון לא טוב
כשהיתה שם מסעדה הם נשארו שם כל הלילה לשמור על המקום, אם היתה שם מסעדה לא היה מגיע אותו פושע ומחבל במנעולים.
Re: עכשיו אני חושב שלסגור את המסעדה היה רעיון לא טוב
אתה אמיתי?!אברהם כתב:כשהיתה שם מסעדה הם נשארו שם כל הלילה לשמור על המקום, אם היתה שם מסעדה לא היה מגיע אותו פושע ומחבל במנעולים.
אחת התגובות המטומטמות ששמעתי.
אני חושב שצריך היה לפתוח שם בית זונות, כך הסרסור היה שומר על המקום ולא היו מגיעים פושעים...
לא נראה לך מוזר קצת שהוד מלכותו הגנן לא הטריח את עצמו למועדון בכדי לפרוץ את הדלת שמנעה ממך לגלוש??
זה א ב של שירות, קודם כל לדאוג שאתה תוכל לגלוש ואז לבדוק איך מתקנים את הדלת ללילה או מביאים שומר.
אבל כניראה שאתה לא בראש סדר העדיפויות של המפעיל.. ואת האמת שממש בצדק, הרי כל חרא שימכרו לך אתה תוכל ברצון.
ועוד משהו,
לרמוז שזה קשור לאדם כזה או אחר שמנסה לשלוח את המפעיל הביתה זה פשוט שטות ועליבות נפש.
לא חסרים ילדים משועממים וחסרי אינטליגנציה בבת-גלים ששואבים סיפוק ממעשים כאלו בלילות...
בברכה,
אלון
השוטר שהיגיע למקום אמר
שלדעתו המעשה הזה אינו מעשה קונדס של ילדים אלה חבלה מכוונת על רקע עיסקי.
גם לדעתי ועל סמך העדויות בשטח החבלה היא מכוונת במטרה לפגוע במפעיל. אין לי כרגע שום מושג מי הוא אותו פושע שעשה את זה ולמה הוא עשה זאת , אבל מצד שני זה לא סוד שלעינבר יש שונאים רבים וטבעי שהחשד מופנה אליהם ( ואני לא רומז לאף אחד ספציפי! ).
אני בכלל לא רוצה בכלל להכנס לעובי הקורה של הסכסוכים והמישפטים של עינבר, אבל נגררתי לזה בגלל שפגעו בי ( ובעוד רבים אחרים שציודם מאוכסן במועדן ונמנע מהם לגלוש ). מצידי עדיף שיהיה שם בית זונות וסרסורים ומסיבות אם זה יעזור למנוע מאותו פושע לחבל ולמנוע מאיתנו לגלוש.
היינו בקשר שוטף עם ערן הוא טוען שניסה להביא מנעולן לסדר את הענין ולא הצליח. אולי הוא יכל להשתדל יותר ואולי לא, אבל זה לא האישיו פה ולא הוא ה"פושע" במיקרה הזה.
גם לדעתי ועל סמך העדויות בשטח החבלה היא מכוונת במטרה לפגוע במפעיל. אין לי כרגע שום מושג מי הוא אותו פושע שעשה את זה ולמה הוא עשה זאת , אבל מצד שני זה לא סוד שלעינבר יש שונאים רבים וטבעי שהחשד מופנה אליהם ( ואני לא רומז לאף אחד ספציפי! ).
אני בכלל לא רוצה בכלל להכנס לעובי הקורה של הסכסוכים והמישפטים של עינבר, אבל נגררתי לזה בגלל שפגעו בי ( ובעוד רבים אחרים שציודם מאוכסן במועדן ונמנע מהם לגלוש ). מצידי עדיף שיהיה שם בית זונות וסרסורים ומסיבות אם זה יעזור למנוע מאותו פושע לחבל ולמנוע מאיתנו לגלוש.
היינו בקשר שוטף עם ערן הוא טוען שניסה להביא מנעולן לסדר את הענין ולא הצליח. אולי הוא יכל להשתדל יותר ואולי לא, אבל זה לא האישיו פה ולא הוא ה"פושע" במיקרה הזה.
- itaywitzer
הסיפור מוכר אצלנו בהילטון, הוותיקים אצלנו מספרים, שאפילו תפסו בשעת המעשה את הפושע.danasolav כתב:עם או בלי קשר לעניין המנעולים, פתאום נזכרתי בסיפור ההזוי שהיה לפני איזה 10 שנים בדולפינריום, של גולשים שהגלשנים שלהם נעשו חלולים פתאום, חלק שקעו וחלק נשברו ואז פתחו אותם וגילו שמישהו הזריק פנימה טרפנטין או משהו שהמיס את כל הקצף...
עוד מישהו זוכר את זה?
ואלו היו לא סתם גלשנים, הם היו גלשנים מכל החברות פרט לחברה אחת בודדה אשר בגלשניה הפושע לא נגע.
-
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
- אלמוג אמיר
- יצירת קשר: