אלון קפלן - אין צורך להציגו בפורום,
מדריך גלישה מקצועי ביותר, איש ים ואישיות מצטרף
למפרסמים באתר בת גלים.
בנוסף לפעילות ההדרכה והחוגים אלון גם יוזם טיולי גלישה
וסדנאות בחו"ל ואני בטוח שהוא ירחיב על כך בהמשך.
לאלון אתר אינטרנט חדש. מעניין לבקר ולהתעדכן
http://www.yamia.co.il
בהצלחה !
אלון קפלן מצטרף למפרסמים באתר בת גלים
- ilan eliyahu
ברכות מאוסטרליה
ברכות חמות אלון
המשך בעבודת הקודש המבורכת
מקווה להתראות בקרוב
אילן
המשך בעבודת הקודש המבורכת
מקווה להתראות בקרוב
אילן
welcome
ברוך הבא הרבה הצלחה,
עשייה מהנה ופורייה.
רני.
עשייה מהנה ופורייה.
רני.
Trade Winds
יבואן:
Hot Sails Maui
רני רוביו
0542455116
trwisrael@gmail.com
יבואן:
Hot Sails Maui
רני רוביו
0542455116
trwisrael@gmail.com
- alonkaplan
- יצירת קשר:
תודה למברכים ולגולן.
חוגי גלישה לילדים ולנוער הם הדבר העיקרי והמרכזי שאני עושה וגם כתבתי עליהם כאן לא פעם.
בנוסף לחוגי הילדים, אני מעביר גם שעורי גלישה למבוגרים. זו פעילות אישית ולא קבוצתית שהולכת וגדלה.
"מבוגרים" בשבילי זה כל מי שעבר את גיל הצבא. היו כבר מי שנעלבו מההגדרה, אבל ככה זה שמסתובבים בקרב ילדים כל היום.
שואלים אותי לא פעם "מה יותר קל ללמוד - גלישת גלים או רוח?"
התשובה שאני עונה היא: הילדים יגידו "גלישת גלים" והמבוגרים יגידו "גלישת רוח". יש לזה הסבר, אבל הוא די ארוך. בשבילי זה לא משנה - העיקר שתהיו במים ועדיף ללמוד את שניהם!
לאחרונה התחלתי בשיתוף פעולה עם מועדון "לב הים" בת"א. אנחנו הולכים לקיים ביחד סדרה של סדנאות גלישת רוח שיהיו במועדון.
כל סדנא כזו מתוכננת ליום אחד, תמשך כ-4 שעות ומתמקדת בנושא מסוים.
הסדנא הראשונה מתוכננת ליום חמישי ה-20.5 ונקראת "שיפור יסודות".
סדנאות נוספות שמתוכננות יהיו בנושאים: הולכה נכונה של הגלשן, פריסטייל ברוח חלשה ומקרים ותגובות בגלישה.
הסדנאות מיועדות לחברי מועדון "לב הים", אך פתוחות גם לגולשים נוספים, על בסיס מקום פנוי.
וכמובן - חופשות גלישת רוח מודרכות בחו"ל!
החופשה הקרובה - פרסוניסי, רודוס ב-6.6. יעד קרוב, זול יחסית ועם תנאי גלישה מעולים לשפר את כל מה שאפשר.
מי שמעדיף להשאר בבית יכול לקרוא באתר שלי כתבות (רובן פורסמו כאן בפורום) ולהעמיק את הבנתו דרך המצגות שמופיעות שם.
ושהרוח תהיה איתנו
חוגי גלישה לילדים ולנוער הם הדבר העיקרי והמרכזי שאני עושה וגם כתבתי עליהם כאן לא פעם.
בנוסף לחוגי הילדים, אני מעביר גם שעורי גלישה למבוגרים. זו פעילות אישית ולא קבוצתית שהולכת וגדלה.
"מבוגרים" בשבילי זה כל מי שעבר את גיל הצבא. היו כבר מי שנעלבו מההגדרה, אבל ככה זה שמסתובבים בקרב ילדים כל היום.
שואלים אותי לא פעם "מה יותר קל ללמוד - גלישת גלים או רוח?"
התשובה שאני עונה היא: הילדים יגידו "גלישת גלים" והמבוגרים יגידו "גלישת רוח". יש לזה הסבר, אבל הוא די ארוך. בשבילי זה לא משנה - העיקר שתהיו במים ועדיף ללמוד את שניהם!
לאחרונה התחלתי בשיתוף פעולה עם מועדון "לב הים" בת"א. אנחנו הולכים לקיים ביחד סדרה של סדנאות גלישת רוח שיהיו במועדון.
כל סדנא כזו מתוכננת ליום אחד, תמשך כ-4 שעות ומתמקדת בנושא מסוים.
הסדנא הראשונה מתוכננת ליום חמישי ה-20.5 ונקראת "שיפור יסודות".
סדנאות נוספות שמתוכננות יהיו בנושאים: הולכה נכונה של הגלשן, פריסטייל ברוח חלשה ומקרים ותגובות בגלישה.
הסדנאות מיועדות לחברי מועדון "לב הים", אך פתוחות גם לגולשים נוספים, על בסיס מקום פנוי.
וכמובן - חופשות גלישת רוח מודרכות בחו"ל!
החופשה הקרובה - פרסוניסי, רודוס ב-6.6. יעד קרוב, זול יחסית ועם תנאי גלישה מעולים לשפר את כל מה שאפשר.
מי שמעדיף להשאר בבית יכול לקרוא באתר שלי כתבות (רובן פורסמו כאן בפורום) ולהעמיק את הבנתו דרך המצגות שמופיעות שם.
ושהרוח תהיה איתנו
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;