מטה הגולשים בכנסת

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
elich11

מטה הגולשים בכנסת

שליחה על ידי elich11 »

ב3 למאי יום שני, אנו (אני גל ורזי) נעלה לירושלים, לוועדה לנושאי סביבה ובריאות (יו"ר דב חנין)

נציג את התמונות והדיווחים שאתם שלחתם לנו מהחורף האחרון.

אנו נעלה את הנושאים הנ"ל:
1. ניטור שבועי בחורף
2. 'תכנית השמירה הארצית' (יותר מידע באתר).
3. אם יתאפשר, חסימת חוף כרמל (הועדה עוסקת גם בנגישות חופים).

תודה לכל החברים שהשקיעו מזמנם, דיווחו ותיעדו את זיהומי החורף האחרון, זו ריצה למרחקים ארוכים אבל אנחנו נגיע בסוף!

אלי
בברכה,
אלי חסון,
אדם וים,
hasson.eli@israeli-surfers-hq.org
www.israeli-surfers-hq.org
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

כל הכבוד חברים.
אתם עושים עבודת קודש.
בחודשים האחרונים יש ממש הרבה כתבות ועניין שמטה הגולשים
יוזם וזו ממש קפיצת מדרגה.
כיף לדעת שיש עוד אנשים שאכפת להם ומוכנים להשקיע
מזמנם האישי למען שמירת החופים.
gal silverman

שליחה על ידי gal silverman »

ההזמנה לישיבת הוועדה היא תוצר ראשוני ישיר של העצומה הארצית שרצה-ח''כ דב חנין מראשוני החותמים מבין חברי הכנסת הוא כאמור יו''ר הועדה לסביבה ובריאות שהזמין אותנו לישיבה בנושא יחד עם נציגי הרשויות וצלול.

רזי הופמן ממשיך להחתים את הקולגות שלו לעמוד הראשי.
למשימת טלמרקטינג החתמת ח''כים התנדב אוהד מרקוס גולש צעיר ואיכותי שיתודרך ויתחיל שבוע הבא.

מכל אחד מכם נידרש לדאוג ולהחתים לפחות 25 קרובי משפחה וחברים ושגם הם ישימו אצלם בתפוצה!

כי זה החרא שאתם שותים בחורף
זה עודף המדוזות שבני משפחותיכם ואתם נעקצים בקייץ
וזה הדגים המורעלים שאוכלים כל השנה

http://www.atzuma.co.il/cleanwater/1000/

תודה
גל~
סמל אישי של משתמש
elich11

שליחה על ידי elich11 »

אז היינו אתמול בוועדה, ההתרשמות הכללית שלי הדב חנין ומאופי התנהלות הוועדה הוא טוב מאוד, קיים רצון כן לשפר את המצב הקיים מצד רוב משתתפי הועדה.
למזלנו בתיישבנו קרוב למקרן, אז ניצלנו את ההזדמנות, ובזמן שנציגי משרד הבריאות ואיכות הסביבה דיברו על "השיפור הרב" במצב הים ביחס לשנים עברו, הרצנו את מצגת התמונות שהגיעו אלנו בחורף האחרון, דבר אשר העניק נופך "סוראליסטי" לדבריהם.

קבלנו זמן רב, כ10 דקות, גל, בנאום חוצב לבבות שטח את כל טענותינו, כאשר המיקוד היה ניטור שבועי בחורף, הגברת האכיפה בכל עונות השנה, והצגת תוכנית השמירה הארצית, דבר אשר עורר גל של
תגובות חיוביות ורצון לשת"פ מצד נציגי צלול, נציגי משרד איכות הסביבה ונציגי משרד הבריאות (אנו נבדוק את רצינות המעוניינים, ונפעל בהתאם), רזי סיפק את האסמכתה המקצועית לדברנו.

לגבי הניטור השבועי, טענת נציג משרד הבריאות הייתה, שמבחינתו, הים מזוהם כל החורף ולכן אין טעם בבדיקה שבועית, מהלך התחמקות זה בעצם מחליק את האחריות לעשייה כל שהיא ממשרדו.
כמובן שהדבר אינו מקובל עלינו ועל שאר הארגונים והאישים (ביניהם דב חנין עצמו) אשר חתמו על העצומה, הבסיס הראייתי לכל פעילות משפטית צריך להיות, לעניות דעתנו, הניטור של משרד הבריאות, ונראה שבהדברות איתם
לא נצליח להשיג זאת (המשכנו לדבר איתו גם לאחר סיום הוועדה), מה שאומר המשך המאבק והלחץ הציבורי.

כמובן היו עוד דברים, אבל אלי הם עיקרי הדברים שאני זוכר כרגע, אם לרזי או לגל יש משהו להוסיף, אשמח.

אלי
בברכה,
אלי חסון,
אדם וים,
hasson.eli@israeli-surfers-hq.org
www.israeli-surfers-hq.org
hoffman10

היה מעניין

שליחה על ידי hoffman10 »

אלי אין לי מה להוסיף
סיכמת טוב את הכל רק שכחת את הדובדבן שהיה החומוס באבו גוש 8) .
אני אדם יותר סקפטי אבל נראה שאתה וגל האנשים הנכונים להנעת הנושא כמו שפתרתם את הבעייה הקשה בדיימונד וזה חשוב מאד.
שמח שיכלתי לעזור ומתכוון להמשיך כמיטב יכלתי.
מקווה שיצטרפו אלינו עוד רבים וטובים כי המטרות שלנו מקדשות את האמצעים.
gal silverman

שליחה על ידי gal silverman »

סמל אישי של משתמש
Amit

שליחה על ידי Amit »

thank you very much :ks1:
שלח תגובה