ידאו קצר של אלי זרקא ועמית ענבר בסשיין סטרפלס בדולפי
- kiteaway loft
מה היתרון ?
אתה יכול להסביר לגולש רוח בור שכמוני מה היתרון בגלשן כזה בלי רצועות על פני גלשן עם רצועות ועוד בתנאי ים כאלה ? יש לי הרגשה שאני הייתי מעדיף רצועות. זה מפריע למהפכים ?
תודה
טל
תודה
טל
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
גלשן גלים ללא רצועות:
1. מדובר בדרגת קושי הרבה יותר גבוהה בביצוע התרגילים. אתה רואה בעיקר ב"דרופ" של הגל ב"אריאל" או "פלואטר" עד כמה קשה להמשיך ולהיות מחובר לבורד
2. הגלישה אחרת לגמרי, הכול חופשי ומשוחרר. הרגליים חופשיות להחליף פוזיציה על הבורד ולהסתובב לכיוונים שונים.
3. אי אפשר לקפוץ וכל התנועות חייבות להיות הרבה יותר זהירות וחלקות.
4. אפשר לגלוש עם בורד חלש ועדין שהוא קל משקל כי אין אינסרטים והלחץ על הבורד יותר חלש (אין קפיצות). עם בורד קל אפשר לעשות הקפצות של הבורד ולתפוס אותו ביד (אלי עושה את זה הרבה בסרט).
5. בתחרויות הWAVE של המקצוענים, אם אתה נכנס עם רצועות אז אתה בדרך כלל בכלל לא מתקרב לניקוד הרצוי ולכן כל המקצוענים מתחרים "סטרפלס".
1. מדובר בדרגת קושי הרבה יותר גבוהה בביצוע התרגילים. אתה רואה בעיקר ב"דרופ" של הגל ב"אריאל" או "פלואטר" עד כמה קשה להמשיך ולהיות מחובר לבורד
2. הגלישה אחרת לגמרי, הכול חופשי ומשוחרר. הרגליים חופשיות להחליף פוזיציה על הבורד ולהסתובב לכיוונים שונים.
3. אי אפשר לקפוץ וכל התנועות חייבות להיות הרבה יותר זהירות וחלקות.
4. אפשר לגלוש עם בורד חלש ועדין שהוא קל משקל כי אין אינסרטים והלחץ על הבורד יותר חלש (אין קפיצות). עם בורד קל אפשר לעשות הקפצות של הבורד ולתפוס אותו ביד (אלי עושה את זה הרבה בסרט).
5. בתחרויות הWAVE של המקצוענים, אם אתה נכנס עם רצועות אז אתה בדרך כלל בכלל לא מתקרב לניקוד הרצוי ולכן כל המקצוענים מתחרים "סטרפלס".
-
- יצירת קשר:
טל, גלישה בסגנון כזה פשוט מאפשרת לי לשלב בין 2 עולמות שאני מאוד אוהב,גלישת גלים וקייט.
גלישה על גלשן גלים רגיל וקייט זה כמו טאוו אין רק בלי שימוש בגט סקי,כאשר אני על הגל אני יכול לרכב ולגלוש על אנרגית הגל ללא שימוש באנרגיה של הקייט,במידה והגל נסגר ואני רוצה להשיג את השבירה יש לי מנוע(הקייט)וזה מאפשר להיות על הגל כול הזמן במקום הנכון ,והחלק הכי מגניב לא צריך לחתור חזרה לפיק
בסערות ענקיות וים ענק אז אני שם רצועות כול דבר אחר בלי!
ממליץ בחום
חג שמח
וכמובן לאיתן שצילם וערך ולאלי זרקא שנכנס איתי וביחד העברנו סשיין חלומי
גלישה על גלשן גלים רגיל וקייט זה כמו טאוו אין רק בלי שימוש בגט סקי,כאשר אני על הגל אני יכול לרכב ולגלוש על אנרגית הגל ללא שימוש באנרגיה של הקייט,במידה והגל נסגר ואני רוצה להשיג את השבירה יש לי מנוע(הקייט)וזה מאפשר להיות על הגל כול הזמן במקום הנכון ,והחלק הכי מגניב לא צריך לחתור חזרה לפיק
בסערות ענקיות וים ענק אז אני שם רצועות כול דבר אחר בלי!
ממליץ בחום
חג שמח
וכמובן לאיתן שצילם וערך ולאלי זרקא שנכנס איתי וביחד העברנו סשיין חלומי
-
- יצירת קשר: