הסרט "אסון המועדון 3" ! !
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
הסרט "אסון המועדון 3" ! !
שמעתי שהגאון עובד ברגעים אלו אי שם במקום מסתור על הסרט "אסון המועדון 3".
בסרט יחשפו לראשונה תוצאות עבודות הטרקטור של המפעיל.
ממתינים להקרנה - כנראה שצפויה עוד הערב . . .
בסרט יחשפו לראשונה תוצאות עבודות הטרקטור של המפעיל.
ממתינים להקרנה - כנראה שצפויה עוד הערב . . .
נערך לאחרונה על ידי גולן ב 04 ספטמבר 2009, 22:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- salta flick
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
היה צפוי:
המפעיל שהוריד שם משאית עם אבנים וחומר מילוי עשה קצת שקשוקה.
קיבלנו מצוק מגורד וסלעים שיכולים בכל רגע להדרדר ולקבור תחתם בן אדם.
אין גבול לחוצפה:
http://www.youtube.com/watch?v=-iSzseMs ... ure=autofb
[youtube]http://www.youtube.com/v/-iSzseMsyxQ&feature=autofb[/youtube]
המפעיל שהוריד שם משאית עם אבנים וחומר מילוי עשה קצת שקשוקה.
קיבלנו מצוק מגורד וסלעים שיכולים בכל רגע להדרדר ולקבור תחתם בן אדם.
אין גבול לחוצפה:
http://www.youtube.com/watch?v=-iSzseMs ... ure=autofb
[youtube]http://www.youtube.com/v/-iSzseMsyxQ&feature=autofb[/youtube]
- doron_hackam
לדעתי אפשר להפסיק לקוות כל הזמן. צריך פשוט לפעול.
הם רק ממשיכים לצלק את החוף הזה, וזה רק פועל לרעתנו.
הוא לא עשה שום עבודה לתקן כלום, הוא עשה עבודה שהסלעים יחזקו את הרמפה, ואת הדק שלו.
הוא החזיר חזרה את כל מה שהים סחף.
מה שאירוני בכל הסיפור הזה - שאם מתעלמים לחלוטין, מהחוק, מהנזק שהוא עושה וכו': -- הבינוי שהוא עושה לעצמו לא מחזיק מעמד ונסחף לים כל פעם. כשיבוא החורף אני בטוח שגם מה שישאר מזה יישטף לגמרי. ככה שגם כבינוי אמין עבור המסעדה זה פתרון גרוע.
פשוט פארסה! אנחנו נישאר עם ערמה של זבל בתוך המים.
למה לא רואים תגובה של גורם מעבר לעירית חיפה? מישהו שאחראי על החופים בארץ? אפשר לדחוף לזה?
אסור לתת לעיריה להגיע לפשרה במצב הזה: לא מבחינה עקרונית (המפעיל חייב לצאת!) ובטח לא לאור התוצאות בשטח.
דן
הם רק ממשיכים לצלק את החוף הזה, וזה רק פועל לרעתנו.
הוא לא עשה שום עבודה לתקן כלום, הוא עשה עבודה שהסלעים יחזקו את הרמפה, ואת הדק שלו.
הוא החזיר חזרה את כל מה שהים סחף.
מה שאירוני בכל הסיפור הזה - שאם מתעלמים לחלוטין, מהחוק, מהנזק שהוא עושה וכו': -- הבינוי שהוא עושה לעצמו לא מחזיק מעמד ונסחף לים כל פעם. כשיבוא החורף אני בטוח שגם מה שישאר מזה יישטף לגמרי. ככה שגם כבינוי אמין עבור המסעדה זה פתרון גרוע.
פשוט פארסה! אנחנו נישאר עם ערמה של זבל בתוך המים.
למה לא רואים תגובה של גורם מעבר לעירית חיפה? מישהו שאחראי על החופים בארץ? אפשר לדחוף לזה?
אסור לתת לעיריה להגיע לפשרה במצב הזה: לא מבחינה עקרונית (המפעיל חייב לצאת!) ובטח לא לאור התוצאות בשטח.
דן
יעזוב בסיום החוזה
לדעתי צריך להתאזר בסבלנות ולחכות שהעירייה תעיף אותו בתום החוזה
אבל לא לשבת בחוסר מעש. צריך להמשיך להציק לע.ע לתעד את הפרות החוק שלו וכשעעעעעההה יגישו תביעה נגד העירייה וידרשו את המליון ש"מגיע" להם יהיה לעירייה מספיק חומר על מי זה עעעעעעעעעעעהה כך שאף שופט לא יקנה את העמדה שלהם.
בלי קשר, אני ממש לא מופתע מהתוצאות. נראה שהאנשים האלה
XXXנמחק. לא נתיר השתלחויות מסוג זה בפורוםXXX
אבל לא לשבת בחוסר מעש. צריך להמשיך להציק לע.ע לתעד את הפרות החוק שלו וכשעעעעעההה יגישו תביעה נגד העירייה וידרשו את המליון ש"מגיע" להם יהיה לעירייה מספיק חומר על מי זה עעעעעעעעעעעהה כך שאף שופט לא יקנה את העמדה שלהם.
בלי קשר, אני ממש לא מופתע מהתוצאות. נראה שהאנשים האלה
XXXנמחק. לא נתיר השתלחויות מסוג זה בפורוםXXX
לדעתי היה צריך להוציא משם לגמרי את הסלעים
ואת פסולת הבנין עם משאית, ( ובמקומם לשים חול נקי... ) .
אולי אפשר להשתמש בסלעים שיסולקו משם כדי להאריך במיקצת את השובר גלים דבר שישפר את אספקת החול ללגונה הזאת.
אולי אפשר להשתמש בסלעים שיסולקו משם כדי להאריך במיקצת את השובר גלים דבר שישפר את אספקת החול ללגונה הזאת.
Re: לדעתי היה צריך להוציא משם לגמרי את הסלעים
לא בטוח שזה יעזור לאספקת החול ללגונה, ויכול להיות אפילו הפוך.אברהם כתב:ואת פסולת הבנין עם משאית, ( ובמקומם לשים חול נקי... ) .
לדעתי סרף פוינט מוכיחים מעל לכל ספק שטובת ציבור הגלישה ובריאותו לא מעניינים אותם. מה שלא ברור לי זה כיצד עיריית חיפה לא סילקה אותו משם כבר בהפרות שביצע פעם קודמת.
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
הכתבה מעודדת מאוד!
ֿאני יושב במלון באסטוניה אחרי שגלשתי וויב במקום כמו בת גלים אתמול ונהנה משיר התרנגול של סלטה פליק הגאון.
החברה פה לקחו אותי שעתיים וחצי נסיעה ואז עלינו על מעבורת שעה וחצי ורק אז הגענו לחוף.
הם עושים את הטיול הזה וחוזרים באותו היום רק בשביל לגלוש קצת וויב.
אהבה לגלישה שלא תאומן בחור הכי גדול בעולם
מטפחים את החוף שלהם הכל דשא איחסון זקוזי מקלחות סאונה הכל מדוגם ויש להם כולה יומיים בשנה לפני שהחורף מתחיל ו מינוס 20 מעלות.
ואנחנו בחוף העל שלנו שהאסטונים האלה היו חולמים על כזה צריכים להתמודד עם הזבל הזה כל הזמן.בזיון.
ֿאני יושב במלון באסטוניה אחרי שגלשתי וויב במקום כמו בת גלים אתמול ונהנה משיר התרנגול של סלטה פליק הגאון.
החברה פה לקחו אותי שעתיים וחצי נסיעה ואז עלינו על מעבורת שעה וחצי ורק אז הגענו לחוף.
הם עושים את הטיול הזה וחוזרים באותו היום רק בשביל לגלוש קצת וויב.
אהבה לגלישה שלא תאומן בחור הכי גדול בעולם
מטפחים את החוף שלהם הכל דשא איחסון זקוזי מקלחות סאונה הכל מדוגם ויש להם כולה יומיים בשנה לפני שהחורף מתחיל ו מינוס 20 מעלות.
ואנחנו בחוף העל שלנו שהאסטונים האלה היו חולמים על כזה צריכים להתמודד עם הזבל הזה כל הזמן.בזיון.
arnondagan.com
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)