כבר כמעט יומיים עברו :(

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
יבגני

כבר כמעט יומיים עברו :(

שליחה על ידי יבגני »

מה קורה עם הגולש ?
מישהו שמע משהו בנושא ?
אם כל הכבוד לכוחות ההצלה ולסירות ולחיל האויר והים שמעופפים ומחפשים ת'גולש ,
למה אתמול לא ראיתי אותם מחפשים באיזור עכו ונהריה או יותר רחוק .
אני חייב להתוודות שגם לי פעם קרה מקרה דומה על גלשן גלים ,נסחפתי למרחק רב מאד מהחוף ואני חייב להגיד שהייתי לא מרוכז לכמה דקות ונסחפתי רחוק מאד .
התחלתי להכנס לפאניקה רק אחרי שהבנתי שלמרות שאני חותר כמו משוגע הים בכל זאת סוחף אותי לעומק ,
למזלי היה גל שאפשר לתפוס עליתי עליו ומשם תפסתי עוד גלים עד שהגעתי לחוף בחוף הייתי קצת בשוק אבל הייתי שמח שנחלצתי משם .
לפי דעתי הים סוחף מאד במיוחד אצלינו בישראל ולפי הדיאגרמה וחיזוי האקלים שמישהו העלה אתמול בקהילה ,הים אתמול היה סוחף חבל"ז אין ספק שהגולש נסחף רחוק מאד אני בהחלט לא מבין למה חיפשו באיזור המפרץ כשהיה צריך לחפש עד נהריה ורחוק יותר אולי אפילו עד טורקיה או לבנון ,אני מקווה מאד שאותם כוחות הצלה היו באמת מקצוענים ומומחים בנושא ולא ירו סתם רקטות תאורה במפרץ .
אני מאד מאד מאד מקווה שהגולש נמצא על הגלשן שלו והוא בהכרה ומנסה להסחף ולשחות ליבשה .
אני מקווה מאד שהוא עדיין חי ומחזיק לו אצבעות
גם אני קורע את חיפה :)
(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.♥
סמל אישי של משתמש
אברהם

נשמע מדאיג

שליחה על ידי אברהם »

הוא אמור להסחף עכשיו לחוף כלשהוא בגלל הרוחות המערביות, מי זה הגולש הזה ?

ממש מסוכן המיזרחיות האלו, חיבים לגלוש קרוב לחוף כדי שאם קורה משהו אפשר לחזור בשחיה , כמו שקרה לי לפני חודש בערך שנשבר לי התורן במיזרחית ולמזלי זה קרה רק כ 300 מטר מהחוף ואחרי שעה שחיה הגעתי לחוף לפני הכנסיה ( תודה לחיים מהמועדון שעזר לי לסחוב את הציוד אח"כ אחרי שהגעתי לחוף באפיסת כוחות ). אני לא רוצה לחשוב מה היה אם התורן היה נשבר לי כשאני 2 ק"מ מהחוף ...

אם רוצים לצאת מעבר למצוף כדי לתפוס יותר רוח צריך שיהיו עוד גולשים באיזור ושבמועדון ידעו שאתה בים לכל מיקרה.
hoffman10

מסקנות

שליחה על ידי hoffman10 »

את המסקנות מהמיקרים צריך ללמוד וליישם.
בכל מקום שמכבד את עצמו צריך להיות לוח בו הגולשים רושמים את עצמם ומוחקים אחרי היציאה, לפחות אלו שמגיעים לבד. וזו רק אחת מהתובנות שצריכות להיות לנו מהמקרה האיום הזה.
שלח תגובה