יום רביעי - התוודות ותמונות 2
יום רביעי - התוודות ותמונות 2
הפעם...מודה...עברתי על החוק שאומר "לא מוציאים את האף מהמשרד ביום קפוא ורטוב, ובטח שלא בשביל ללכת לים, לחנות בבוץ וללכלך את האוטו שחזר משטיפה"; הרכבתי מעיל, צעיף, מגפיים וכובע צמר ונסעתי 5 דקות במזגן מהעבודה לריפים. מדי פעם הייתי צריכה לצאת מהאוטו בשביל לצלם, הידיים רעדו, השמש הסתתרה ממש טוב, הרוח היכתה ללא רחמים ... וזה מה שיצא:
קודם כל למי ששוקל לגלוש בריפים- החלק הפחות נעים - ההתגלחות על הריף והטיילת מנקודת ההפלטות חזרה לנקודת הכניסה:
ולחלק היותר כהה ומטושטש:
קודם כל למי ששוקל לגלוש בריפים- החלק הפחות נעים - ההתגלחות על הריף והטיילת מנקודת ההפלטות חזרה לנקודת הכניסה:
ולחלק היותר כהה ומטושטש:
רצף התמונות ,ביחד עם ההקדמה שכללה התלבטויות של הצלמת שהיא גם גולשת מהוות עוד תעוד ליום המיוחד שהיה באותו יום.
יש בתמונות האלה ביטוי לצורך של גולשי הרוח לא רק להנות אלה גם לאכול סרטים (על הריפים ) חלק מההנאה .
בקיצור אוסף תמונות שצולמו אני מניח בתוך כמה דקות , ומתארות עולם ומלואו של איתני הטבע וגם את נפשם של גולשי האקסטרים.
אהבתי.
יש בתמונות האלה ביטוי לצורך של גולשי הרוח לא רק להנות אלה גם לאכול סרטים (על הריפים ) חלק מההנאה .
בקיצור אוסף תמונות שצולמו אני מניח בתוך כמה דקות , ומתארות עולם ומלואו של איתני הטבע וגם את נפשם של גולשי האקסטרים.
אהבתי.
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
בסי פלאס בת ים
הרוח היתה מעל 30 קשר וכמה שלא מתחתי את ה 4.8 הייתי באובר ענק.
גם 4.5 שיש לי לא היה עוזר. כבר יצאתי מהשבירה הרצינית ולצערי הים לא היה מסודר כמו אצלכם. המרחק בין גל לגל בחוץ היה קטנטן והגלים הגיעו משני כיוונים בעת ובעונה אחת. בחוץ היה יותר חזק, והנחיתות מהקפיצות לא איפשרו להשתלט על המערך כך שעשיתי בסוף דאונווינד לבריכה של חוף הסלע שם גלשתי שעה וחצי.
כשחזרתי לסיפלאס הים היה יותר מסודר והרוח יותר סימפטית וכבר התכוננתי להיכנס שוב אבל עצם זה שלא היה אף אחד במים (מהתחלה הייתי גולש הרוח היחידי שנכנס ביחד עם שלושה גולשי קייט) גרם לי לוותר על התענוג כי כבר נהיה חושך.
צריך מפרש 4 ליום כזה.
גם 4.5 שיש לי לא היה עוזר. כבר יצאתי מהשבירה הרצינית ולצערי הים לא היה מסודר כמו אצלכם. המרחק בין גל לגל בחוץ היה קטנטן והגלים הגיעו משני כיוונים בעת ובעונה אחת. בחוץ היה יותר חזק, והנחיתות מהקפיצות לא איפשרו להשתלט על המערך כך שעשיתי בסוף דאונווינד לבריכה של חוף הסלע שם גלשתי שעה וחצי.
כשחזרתי לסיפלאס הים היה יותר מסודר והרוח יותר סימפטית וכבר התכוננתי להיכנס שוב אבל עצם זה שלא היה אף אחד במים (מהתחלה הייתי גולש הרוח היחידי שנכנס ביחד עם שלושה גולשי קייט) גרם לי לוותר על התענוג כי כבר נהיה חושך.
צריך מפרש 4 ליום כזה.
- doron_hackam
דורון, אם יש מישהו שעדיין לא מאמין לך, יש עוד כמה תמונות. חששתי להעלות אותן ע"מ לא לזעזע את חברי הפורום הרגישים.
לצופים זה אחלה ספוט: יושבים באוטו במזגן, וממול במרחק כמה מטרים - ההצגה הכי טובה בעיר. אפשר רק לקוות שהגולשים שמעו את קריאות ההתפעלות של הקהל על החוף.
בבת-גלים כל האקשן מתרחש רחוק מהחוף, קשה להבחין בפרטים, שלא לדבר על לצלם.
ושלף... פשוט פוטוגני
לצופים זה אחלה ספוט: יושבים באוטו במזגן, וממול במרחק כמה מטרים - ההצגה הכי טובה בעיר. אפשר רק לקוות שהגולשים שמעו את קריאות ההתפעלות של הקהל על החוף.
בבת-גלים כל האקשן מתרחש רחוק מהחוף, קשה להבחין בפרטים, שלא לדבר על לצלם.
ושלף... פשוט פוטוגני