אז קודם כול מזל טוב עצבני ביותר לאורי וזומר, כן יגדלו ויגלשו לתפארת מדינת ישראל...... (אני גם אצטרך להתחיל מתישהו בקרוב....).
לגבי ביקור באוסטרליה....אז אוסטרליה זה תמיד טוב, אבל לגלוש רוח באזור שאני נמצא זה לא מציאה ואין ספוטים יוצאי דופן, אני נמצא בגולד קוסט בחוף המזרחי כ 1000 ק"מ צפונה מסידני, רוח יש אבל בממוצע סביב ה 18 20קשר סי בריז, עם גלים 1 עד '2 מ אבל לא לוויב ריידניג איכותי לגלישת רוח, לקייטים זה גן עדן ואפשר לתת פה דאוןווינדס עצבניים של 20 ק"מ לאורך החוף החולי המדהים ולפרק ליפים בהנאה לאורך כול הדרך . לבוא לפה לחופשה עם מלא כוסיות בשבילך ארני חבל על הזמן.....פול כוסיות עם מיני ועקבים......הגולד קוסט זה אחד מאזורי הנופש הידועים והפופולריים של אוסטרליה ויש פה שילוב פנטסטי של "לייף סטייל" מזג אויר טוב וגלישה, אפשר כמובן לגלוש גלים, קייט וגם רוח עם ייפלו כמה ימים טובים של דרומיות עם גלים אבל צריך מזל, התנאים לא ממש קונסיסטנטיים.
אין מה לעשות עם רוצים לגלוש רוח כמו שצריך אז רק במערב אוסטרליה.
אני מתוכנן להגיע בספט' אבל היום נחתה בישראל יאנה אשתי והביאה את אחותה לביקור , משהו משהו , היא תהיה שבועיים בארץ ואז תטוס חזרה לאוסטרליה, ייתכן ותפגשו אותה אקראית על החוף בבת גלים , אז תמשיכו לעשות חיים ואין כמו בבית, קשים עלי הגעגעים.
אילן אליהו
HAPPY NEW YEAR FROM GOLD COAST AUSTRALIA
- ilan eliyahu
אילן,
אני שומע עליך שאתה מאד מתגעגע..טוב אפשר להבין, יאנה פה ואתה שם.
אז קודם כל תזכור שאנחנו עדיין חברים שלך גם אם אנחנו רחוקים..
חוץ מזה שכחת שיש לנו פה חמאס ועזה ושאול מופז ועמיר פרץ וקר ואנשים נוסעים כמו מטומטמים.
גלים ורוח? לא אייאייאיי..
בקיצור - תעשה חיים באוזי תהנה מהמקום שבו אתה נמצא ותשלח תמונות שלך הורג את הים כמו שאנחנו רוצים לראות...
אני שומע עליך שאתה מאד מתגעגע..טוב אפשר להבין, יאנה פה ואתה שם.
אז קודם כל תזכור שאנחנו עדיין חברים שלך גם אם אנחנו רחוקים..
חוץ מזה שכחת שיש לנו פה חמאס ועזה ושאול מופז ועמיר פרץ וקר ואנשים נוסעים כמו מטומטמים.
גלים ורוח? לא אייאייאיי..
בקיצור - תעשה חיים באוזי תהנה מהמקום שבו אתה נמצא ותשלח תמונות שלך הורג את הים כמו שאנחנו רוצים לראות...
- ilan eliyahu
- doron_hackam