עכשיו הסרט
עכשיו הסרט
אז זהו, אחרי שבועיים התאקלמות קשה בארץ (מה זה הקור הזה???) גיורא שלח לי תזכורת מהדבר המתוק הזה שנקרא מאווי...
[youtube]http://www.youtube.com/v/BjQ6PIEImqk[/youtube]
צילום עריכה והפקה: גיורא קורן
GKO Productions
[youtube]http://www.youtube.com/v/BjQ6PIEImqk[/youtube]
צילום עריכה והפקה: גיורא קורן
GKO Productions
אתה תותח!!! - כבוד!!!
תגיד - האם אפשר לגלוש בהוקיפה בלי הסכנה לסיים על הסלעים? רק בגלל זה אני מפחד להכנס לשם
אן מילים!! פשוט גדווווווווווווווווווווול!!
:ks1:
אן מילים!! פשוט גדווווווווווווווווווווול!!
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
קובי,
אם אתה גולש בהוקיפה בים גדול (תורן +) בסופו של דבר אתה תעלה על הסלעים. ככה זה החוף הזה, וזה חלק מהמשחק. אני אישית עליתי המון פעמים על הסלעים האלו.
אבל...זה לא כל כך נורא. צריך ללמוד אותם קצת ואז ברוב הגדול של המקרים זה נגמר בנזק לציוד וזהו (כואב בכיס). חוץ מזה אפשר לעשות הרבה לפני שעולים עליהם אבל כמו שאמרתי בסוף - כולם עולים.
המלצה שלי - אל תיתן לזה למנוע ממך לגלוש בהוקיפה. זה חוף מיוחד במינו והגלישה שם זו חוויה מדהימה!
חיים רק פעם אחת לא?
אם אתה גולש בהוקיפה בים גדול (תורן +) בסופו של דבר אתה תעלה על הסלעים. ככה זה החוף הזה, וזה חלק מהמשחק. אני אישית עליתי המון פעמים על הסלעים האלו.
אבל...זה לא כל כך נורא. צריך ללמוד אותם קצת ואז ברוב הגדול של המקרים זה נגמר בנזק לציוד וזהו (כואב בכיס). חוץ מזה אפשר לעשות הרבה לפני שעולים עליהם אבל כמו שאמרתי בסוף - כולם עולים.
המלצה שלי - אל תיתן לזה למנוע ממך לגלוש בהוקיפה. זה חוף מיוחד במינו והגלישה שם זו חוויה מדהימה!
חיים רק פעם אחת לא?
- doron_hackam
יופי עדי,
סיפרו שחגגת עם חמיצריץ ושלף בבת גלים.
לו הבאנו מצלמה לג'ט סקי - היתה לך עוד מזכרת נהדרת.
מפעם לפעם הסעיף משתחרר, הגלישה משתפרת, והתמונות נהיות עוד יותר כועסות. אם ככה נראה הסרט הראשון - קשה לדמיין לאן עוד תגיע.
נתכנן שוב את הפעם הבאה, תסביר קצת לאיתמר על אמצעי מניעה כי ליאל עוד לא בשלה להורות.
סיפרו שחגגת עם חמיצריץ ושלף בבת גלים.
לו הבאנו מצלמה לג'ט סקי - היתה לך עוד מזכרת נהדרת.
מפעם לפעם הסעיף משתחרר, הגלישה משתפרת, והתמונות נהיות עוד יותר כועסות. אם ככה נראה הסרט הראשון - קשה לדמיין לאן עוד תגיע.
נתכנן שוב את הפעם הבאה, תסביר קצת לאיתמר על אמצעי מניעה כי ליאל עוד לא בשלה להורות.
- doron_hackam
-
- יצירת קשר:
סרט
עדי
כל הכבוד
סרט מדהים
איזה כיף
תיסלם לגיורא הצלם
כל הכבוד
סרט מדהים
איזה כיף