דורון החכם
דורון החכם
מה נשמע איש יקר?
הפעם אתם ישנים בשמירה
מה המצב במאווי? תעלה לפורום קצת חוויות -ככה נרגיש שאנחנו כמעט (אבל כמעט) שם!
פגשת את שחר? תגיד לו שאנחנו מתגעגעים (ודואגים)
להתראות בקרוב
הפעם אתם ישנים בשמירה
מה המצב במאווי? תעלה לפורום קצת חוויות -ככה נרגיש שאנחנו כמעט (אבל כמעט) שם!
פגשת את שחר? תגיד לו שאנחנו מתגעגעים (ודואגים)
להתראות בקרוב
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
- doron_hackam
הי קובי,לה - בלי עין הרע אין טענות. הרוח עובדת, הגלים מתייצבים השכם לעמדתם, ואנו עוסקים במלאכת הקודש בהתמדה המתחייבת ומתוך מאמץ מתמיד להוריד את המחיר הממוצע לגל.
בהנחה של כרטיס טיסה - 1,500$; שהייה כנ"ל - יוצא סדר גודל של 3000 ומעלה. לשם נוחות נניח נסיעה של חודש. מתוכם לשם הזהירות 50% ימי גלישה.
אם תפסת גל אחד כל הנסיעה - זה יוצא די יקר. גם אם תפסת שניים שלושה עדיין יש בעייה רצינית בכדאיות. אבל ככל שמשתפרים והולכים, כבבר אפשר להגיע כמעט ל- 10 גלים ביום, ואם תכליל גם איזה גלישת גלים במניין, אבל מגיע לרמות סבירות של 20$ לגל ואף למטה מכך.
חשוב מאוד ואף מומלץ, לנסות להוריד את המחר הממוצע לגל(ממג"ל) דרך העלאת מספר הגלים הנתפסים ולא דרך הורדת העלות של הנסיעה.
אגב, כאשר בית שמאי עברו על ניתוח האנליזה הכלכלית, הם בחרו להקשות ודרשו לדעת גם מה המחיר הממוצע לאוף דה ליפ ויותר מכך - מה המחיר הממוצע לאריאל וכך יצא שחזרנו לתעריפים המופקעים של ימי בראשית...
נשיקות
בהנחה של כרטיס טיסה - 1,500$; שהייה כנ"ל - יוצא סדר גודל של 3000 ומעלה. לשם נוחות נניח נסיעה של חודש. מתוכם לשם הזהירות 50% ימי גלישה.
אם תפסת גל אחד כל הנסיעה - זה יוצא די יקר. גם אם תפסת שניים שלושה עדיין יש בעייה רצינית בכדאיות. אבל ככל שמשתפרים והולכים, כבבר אפשר להגיע כמעט ל- 10 גלים ביום, ואם תכליל גם איזה גלישת גלים במניין, אבל מגיע לרמות סבירות של 20$ לגל ואף למטה מכך.
חשוב מאוד ואף מומלץ, לנסות להוריד את המחר הממוצע לגל(ממג"ל) דרך העלאת מספר הגלים הנתפסים ולא דרך הורדת העלות של הנסיעה.
אגב, כאשר בית שמאי עברו על ניתוח האנליזה הכלכלית, הם בחרו להקשות ודרשו לדעת גם מה המחיר הממוצע לאוף דה ליפ ויותר מכך - מה המחיר הממוצע לאריאל וכך יצא שחזרנו לתעריפים המופקעים של ימי בראשית...
נשיקות
אנחנו מאמינים בני מאמינים!
איש יקר
כל פעם מחדש אתה מצליח להעלות חיוך על שפתי!
אני שמח שאתה חוגג! תתאמץ להוריד את מחיר הגל! (אהבתי -אני מאמץ דרך חשיבה זו)
אסיים בשיר אוטנטי
אנחנו מאמינים בני מאמינים -ואן לנו על מי להישען
כל פעם מחדש אתה מצליח להעלות חיוך על שפתי!
אני שמח שאתה חוגג! תתאמץ להוריד את מחיר הגל! (אהבתי -אני מאמץ דרך חשיבה זו)
אסיים בשיר אוטנטי
אנחנו מאמינים בני מאמינים -ואן לנו על מי להישען
קובי
קובי
דורון לי זה עולה יותר תאמין לי ...
אבל אני יכול להוריד לכם קצת במחיר אם אתם רוצים....
מהיום החישוב יהיה לא לפי גלים ליום , אלא לפי הזמן על הגל או אם תרצו לפי אורך הגל ... ליחידה אחת נקרא מטר/גל.
תרשמו לי כאן נתונים כל יום ואני אעשה לכם חשבון .
האמין לי!!! יצא לכם מחירי עלות , ממש רק כדי שיהיה לי אוכל לילדים.
ד"ש לכולם ותהנו.
אבל אני יכול להוריד לכם קצת במחיר אם אתם רוצים....
מהיום החישוב יהיה לא לפי גלים ליום , אלא לפי הזמן על הגל או אם תרצו לפי אורך הגל ... ליחידה אחת נקרא מטר/גל.
תרשמו לי כאן נתונים כל יום ואני אעשה לכם חשבון .
האמין לי!!! יצא לכם מחירי עלות , ממש רק כדי שיהיה לי אוכל לילדים.
ד"ש לכולם ותהנו.
- doron_hackam
לא רע בכלל!
לא רע בכלל!
ואם תוסיף לחשבון את שעות הטניס שולחן אצל קים - תגלה שאתה שם כמעט חינם!
גם אני רוצצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההה!
ואם תוסיף לחשבון את שעות הטניס שולחן אצל קים - תגלה שאתה שם כמעט חינם!
גם אני רוצצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההה!
קובי
קובי
- doron_hackam
הגדרת הממג
הא פיצו,
כחשבונאי מדופלם הרשה לי להזכירך כי הממג למקפידים נספר ככמות X גובה ולפי התמונות ששלחת אתה ביום אחד מכסה ממג שנתי בארץ
ואין לי טלפון קווי ראוי אצל הרומנים אז שלח לאן להתקשר אליך
כחשבונאי מדופלם הרשה לי להזכירך כי הממג למקפידים נספר ככמות X גובה ולפי התמונות ששלחת אתה ביום אחד מכסה ממג שנתי בארץ
ואין לי טלפון קווי ראוי אצל הרומנים אז שלח לאן להתקשר אליך
- doron_hackam
הא פיצו, מאין לי כאן טלפון רגיל רק סקייפ או נייד מאווי 0018083591598
אתמול והיום סוף סו ףלא היתה רוח אבל היו קצת גלים. היום ירדנו עם האופנועים, וגררתי את עדי זומר לכמה גלים לא כל כך נמוכים. אחד זכור לי במיוחד, אולי טריפל אוברהד.
נשיקות לאיילת ולבנות וגם לקטן.
יש סיכוי שתבוא לקראת סוף שבוע? נראה לי שהולך להיות נחמד. תעניין את גיא.
אתמול והיום סוף סו ףלא היתה רוח אבל היו קצת גלים. היום ירדנו עם האופנועים, וגררתי את עדי זומר לכמה גלים לא כל כך נמוכים. אחד זכור לי במיוחד, אולי טריפל אוברהד.
נשיקות לאיילת ולבנות וגם לקטן.
יש סיכוי שתבוא לקראת סוף שבוע? נראה לי שהולך להיות נחמד. תעניין את גיא.
טריפל קרדן
איפה, איו מצב. אני בשבוע מרמן בשנית, ואולי אקרע את הים במזרחיות מחורנבת עם טריפל קרדן גובה סוול. אל תשכח לקחת גל גם בשבילי... סגור לי את נושא הידית למנור כשאין רוח. נשיכות לגדן.
קצת מצחיק
רק אני נשארתי כאן בשביל להמשיך לחלום באידיש?!
מעתה אמור - אחד ממלא ממ"ג והשני מתמלא ממליגה.
אכן נשיקות.
נ.ב. דורוני -
אם אתה דווקא במקרה נתקל במפרש 1.5 מטר לילדה ואף יתכן ורדרד (מקסימום, כי 2.5 מטר כבר קיים בסטוק) - תעשה מצווה.
מאשר שימוש מקדים ביום חזק במיוחד וממש לא קטנוני אם זה בא ריל-וולרד וייב או סללום.
מעתה אמור - אחד ממלא ממ"ג והשני מתמלא ממליגה.
אכן נשיקות.
נ.ב. דורוני -
אם אתה דווקא במקרה נתקל במפרש 1.5 מטר לילדה ואף יתכן ורדרד (מקסימום, כי 2.5 מטר כבר קיים בסטוק) - תעשה מצווה.
מאשר שימוש מקדים ביום חזק במיוחד וממש לא קטנוני אם זה בא ריל-וולרד וייב או סללום.
"הרוח היא העושה את האדם לאציל" (סנקה)