אז איך עושים "מינוף" למדליה הזו לטובת חוף בת גלים

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

אז איך עושים "מינוף" למדליה הזו לטובת חוף בת גלים

שליחה על ידי גולן »

הרי לרוב האנשים זה כבר ברור שישראל די טובה במקצועות הגלישה והשייט.
3 מדליות יש לנו בגלישת רוח ואף לא אחת בכדורגל.
יש מדינות שהספורטאים שלהן יודעים לרוץ ויש כאלו שיודעים לשחות.
אצלנו עם מעט מאוד תמיכה בספורטאים יש הישגים מרשימים בגלישה ושייט.
לדעתי זה הזמן להעלות את נושא פיתוח רצועת החוף שלנו ואולי אפילו לקבוע
לה מעמד מוגן.
אולי אפשר להעלות את זה רמה ולפנות למשרדי התיירות והספורט ולא רק
לראש העיר הנחמד.
אני בטוח שמכתב של מדליסט אולימפי בנושא בת גלים יהיה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו.
למישהו יש רעיונות ? קשרים ?

:roll: :roll:
נערך לאחרונה על ידי גולן ב 20 אוגוסט 2008, 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
adizomer

שליחה על ידי adizomer »

גולן,
אני חושב שבקרוב הוא יחזור לארץ וכל העיתונות הטלויזיה ויתר התקשורת יתנפלו עליו.
אם הוא יזרוק מילה פה מילה שם על בת גלים\גלישת רוח\קיפוח ענפי ספורט\משרד הספורט וכו' זה מאד יעזור...[/b]
סמל אישי של משתמש
ssaar

שליחה על ידי ssaar »

הי גולן
אולי לחכות לו בשדה התעופה עם דגלי האתר/המאבק ושלט גדול
צריך גם לברר עם החבר'ה האלתים
שי
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

צריך לדרבן את כלי תקשורת השונים לעסוק בשאלה הפשוטה .
איך זה שבעיר כמו חיפה שיש בה את התנאים האידאלים לאימוני ספורט השייט והגלישה לא צמח עד היום שום שייט בכל דגם שהוא.
ישראל מיתגה את עצמה כמדליסטית בענף השייט ולא יתכן שכאן ימשיכו לפנטז על מרינות נדלניות לא נחוצות ולא ישקיעו משאבים לפיתוח איזור החוף הפוטנציאלי כדי שיכול להוות שטח אימונים ואתר תחריות בין לאומי לספורט השייט וגלישת האקסטרים.
כמובן שמחובתינו גם להמשיך ולהשפיע במישור הפוליטי המקומי והארצי ולתמוך בנציגים אשר מבינים ומקדמים את האינטרסים שלנו .
בת גלים מצדיעה לשחר צוברי ומקווה שבעתיד נוכל להתעורר לשחר חדש משלנו.
סמל אישי של משתמש
מתי
יצירת קשר:

יש מבינכם שעדיין טועים

שליחה על ידי מתי »

המדליות של ישראל הם לא מענף השייט - הם אך ורק מגלישת רוח!!!

שתיים של גל - ארד וזהב
ועכשיו שחר שממשיך את דרכו של גל בכבוד מארד

אין לישראל מדליות משייט.
Maty Frydman

Freegull Sea Sports LTD
מרכז ימי קיסריה
Phone: 04-6270831 04-6364605
Car Phone: 052-2852030
mail: freegull@wind.co.il
Site: www.wind.co.il
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

מתי,
תודה על העידכון.
אז כמו שחשבתי יש התעניינות ופנו אלינו היום מהתקשורת המקומית (רדיו חיפה וחדשות הוט).
ב 18:10 היום (יום חמישי) בחדשות הוט תהיה כתבה קצרה שיראו אותי ואת ארנון עונים לשאלה
איך זה שבעיר עם התנאים הכי טובים לא יצא אף גולש אולימפי.
אפשר כבר לנחש מה עניתי . . .
אני מניח כי בימים הקרובים התקשורת בארץ תסתער על שחר צוברי. מספיק ששחר
יזכיר את חוף בת גלים כדי שיימשך הלחץ על ראש העיר.
אני לא מכיר את שחר אישית אבל יעזור מאוד לכולנו אם מישהו שבקשר טוב איתו
יוכל לבקש זאת ממנו. אני יודע ששחר מגיע לכאן לפעמים בחורף ואוהב את החוף הזה.
מישהו כאן יכול לעזור בדיבור עם שחר? (אפשר לענות לי בפרטי) :roll:
סמל אישי של משתמש
dodo

שליחה על ידי dodo »

איך זה שבעיר כמו חיפה שיש בה את התנאים האידאלים לאימוני ספורט השייט והגלישה לא צמח עד היום שום שייט בכל דגם שהוא

אהרון זה לא מדויק.שמשון ברוקמן תושב חיפה יצג את ישראל בשנות ה70 של המאה הקודמת ב 420 ו470 והגיע להשגים גבוהים מקום שלישי באליפות העולם יחד עם שותפו איתן פרידלנדר (מתל אביב ) רק החרם על האולימפידה במוסקווה מנע הצוות המוכשר את ההתמודדות על המדליה.

מתי
למה גלישה לא נחשב מענף שייט? האם זה לא דגם אחד מה6 דגמים באולימפידה בהם מתחרים בענף השייט.
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

דודו אתה צודק ... איך יכולתי לשכוח שייט כמו שמשון ברוקמן ...
ויש לי עוד הפתעה ... בתחילת שנות השמונים היה כאן גולש רוח בשם גד אברהם אשר היה אלוף ישראל בדגם הלכנר אם איני טועה.
אולם אנחנו לא עוסקים כאן בהיסטוריה אלא בהווה ועתיד ולכן השאלה שצריך לשאול היא בדיוק אותה שאלה שיאנה שאלה את גולן וארנון ואני סומך עליהם שהם נתנו את התשובות הנכונות .
hoffman10

צריך עכשיו ומהר

שליחה על ידי hoffman10 »

צריך עכשיו ומהר
למה?
בגלל הספונסרים.
לפי מה שהבנתי, גל לא יכל לתרום למען העניין שלנו בגלל ספונסרים ויתקן אותי מתי אם אני טועה. אם רוצים למנף את שחר לעינייננו חייבים להכות בברזל בעודו חם.
כדאי לנסות לרתום את ראש העיר הבא של חיפה לפיתוח השטח למען הגולשים והציבור בעזרת שחר.
כרמל נאוה

שליחה על ידי כרמל נאוה »

לחדד את התמיהה:
לא משנה מאיזה ענף ימי לא צמח - בשנים האחרונות - אף לא נציג אחד חיפני לאולימפיאדה, שזכה במדליה, בשום תחום ימי כלשהוא ולמה אין הרבה יותר ספורטאים חיפאים בולטים בענפי הספורט הימי כדוגמת ארנון דגן?

וראוי לציין שחיפה הפסיקה בכלל לייצר ספורטאים בולטים בכל תחום שהוא, להוציא כדורגלנים שנתמכים ע"י אגודת ספורט מסודרת ולא ע"י תקציבים עירוניים.
ולא זוכרת ששמעתי שחיפה ייצרה מישהו בולט גם בתחומים אחרים (להוציא את חתני פרס נובל שבכלל שייכים לטכניון ולא העיר חיפה "גידלה" אותם).

העיר חיפה בתחומים רבים נכשלת ונחשלת בהשוואה לערים אחרות. והתשובה לסיבה נעוצה בראש וראשונה בסדר העדיפויות הזנבי של ראש העירייה לחינוך בכלל וספורט בפרט.

הנני קוראת לכל הגולשים החיפאים להירתם במערכת הבחירות הבאה להצביע ולפעול לראש עיר שחרט על דגלו, ולא רק על מצעו (תרתי משמע) הקצאת משאבים לחינוך נוער בכלל ובפרט לפיתוח הספורט הימי, כי העסקת ילדים ונוער בספורט תתרום תרומה משמעותית לא רק להתפתחות ספורטאים ברמה הלאומית אלא גם תוציא ילדים רבים מהשעמום והשממון וחוסר התעסוקה שהם שרויים בו שמוביל להסתובבות ברחובות, רכישת אלכוהול ונרגילות ו... וונדליזם ואלימות נוער.
ראש העיר הנוכחי לא השכיל לראות את תרומת הספורט בכלל והימי בפרט לפיתרון כולל של אלימות הנוער, ולכן חשוב שנצביע ונפעל לבחירת ראש עיר קצת יותר בעל מעוף ושידע להניע את העיר הנחשלת הזאת.
ולכם הגולשים, שאינם מתגוררים בחיפה, אתם תוכלו להשפיע לקידום הספורט הימי, ע"י שתשכנעו את חבריכם וקרוביכם החיפאים להצביע לראש העיר הראוי הבא ולא לראש עיר שבעזות מצח רימה ושיקר את הגולשים בכל נושא פרוייקט המרינה.
אם כל אחד מאיתנו יוכל לשכנע לפחות כ-10 בוחרים להצביע כראוי, הרי זה משובח.
והכי חשוב שנזכור ביום הבוחר את מי שפעל לביטול פרוייקט המרינה.
גם חשוב ומומלץ להצביע לאנשי הירוקים למועצת העיר ולהעניק להם כוח וכלים לקדם את האינטרס שלנו לפיתוח הים ולשימור הסביבה.
ככל שיהיו יותר אנשי ירוקים (שהם מכוחותינו) במועצת העיר, נוכל יותר להשפיע ונהווה כוח בקביעת סדרי העדיפויות.

לימים רבים של שמש וים כחול והאפשרות לנצלם.

ולסיום, משפט יפה ששמעתי עליו ומתאים לענייננו ושאולי כדאי לנו לאמצו?
כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים. או גל מתחזק, חזק מתגלה.
בברכה

נאוה כרמל
עליזה שקולניק ואני הננו העורכות של עיתון שכונת בת-גלים "עושים גלים". תושבי בת-גלים המעוניינים לכתוב לעיתון נושאים הקשורים לשכונה מוזמנים לשלוח כתבות למייל: carnav05@gmail.com או להשאיר הודעה במענה הקולי בטלפון: 04-8536697 בצרוף שם ומס' טלפון.
שלח תגובה