אוקיי אז ככה... לפני שבוע חזרתי מיוון משתי תחרויות פריסטייל שהתקיימו באי-LEFKADA הראשונה ב-VASSILIKI והשניה ב-MILOS BEACH
הרבה משתתפים קשים ועל היום הראשון רוח... גאסטית מעפנה אבל רוח..
מקצה ראשון נגד יווני שאני אפילו לא יודע את שמו הצלחתי לעבור אותו אבל ישר במקצה השני חיכה לי הגולש הגרמני- ANDRE PASKOWSKI אלוף אירופה לשעבר וגולש שנחשב בין ה10 הטובים בעולם... נכנסתי למים ניסיתי לשמור על קור רוח (כן בטח..) אמרתי לעצמי פשוט תעשה את הכי טוב שלך אם יילך לך טוב תנצח אותו נכנסתי הצלחתי לבצע בערך 5 תרגילים ואנדרה הספיק לעשות 2! אחרי 2 וחצי דקות ביטלו את המקצה בעקבות חוסר רוח... 5 דקות לאחר מכן הוציאו אותנו לעוד מקצה הפעם אני הספקתי לעשות 3 תרגילים תוך 2 דקות והוא 3 עוד פעם ביטלו לנו את המקצה... (בשביל שמקצה יעבור הארגון מבקש לפחות עד מחצית המקצה 7 תרגילים) אוקיי הוציאו אותנו לעוד מקצה... הפעם אני הובלתי שוב והספקתי לעשות 4 תרגילים והוא רק 2! אבל כמובן שזה לא הספיק ושוב פעם ביטלו... את המקצה האחרון הוציאו בלי להודיע לי ונשארתי על החוף עד הדקה האחרונה של המקצה נכנסתי בכל זאת.. גהספקתי לעשות 7 תרגילים תוך דקה אבל... זה לא הספיק.. אנדרה ניצח אותי.. והבריג אותי במקום 17 בכל שאר הימים של התחרות לא הייתה טיפת רוח ולא היה לי הזדמנות לשפר את התוצאה שלי יצאתי מאוכזב אבל מלא במחמאות מהתחרות הראשונה
תמונה שלי מהמקום...
אוקיי אחרי ווסיליקי הגענו בהסעה מאורגנת עם כל המתחרים האחרים לחוף של מילוס.. חיכינו יום אחד בחוף ומיד ויום אחרי כבר קיבלנו רוח מצויינת לתחרות .. מקצה ראשון נגד ניקלס השבדי גם הוא נחשב לאחד הגולשים הטובים בארגון האי אף פי טי אבל הרגשתי שגם אותו אני יכול לנצח.. נכנסנו למקצה שנינו הבאנו אחלה תרגילים ועשינו כאב ראש לשופטים אבל בסופו של דבר העבירו את ניקלס ועוד פעם אני צריך לסמוך על הדאבל אלימניישן... בדאבל המקצה שלי נגד מיכאל סומרדר.. גולש אוסטרי שמדורג 8 באירופה! לפני שנכנסתי למקצה אמרתי לעצמי שכבר מספיק פעמים וויתרתי לעצמי ולהם ושהפעם אני צריך לתת בראש... נכנסתי למקצה עשיתי מקצה מושלם בלי נפילה אחת ולפחות 13 תרגילים שונים! יצאתי מהמקצה ושמעתי שניצחתי אותו! ובנוסף באו אלי גולשים ולחצו לי את היד על המקצה ! חחח.. אפשר להגיד שזה היה אחד הרגעים הטובים שלי עד היום.. אחריו חיכה לי עוד מקצה קשה נגד ואן אוחטן גולש הולנדי שמדורג שני בארצו נכנסתי בידיוק באותה גישה של המקצה הקודם וקיוויתי שיילך לי טוב נכנסתי ואני חייב לציין שהלך לי אחלה! הצלחתי לעשות וואריציות מגניבות שהלהיבו הרבה חברה מהחוף! יצאתי עם חיוך אבל השופטים חשבו שזה לא היה מספיק למרות שרוב הגולשים אמרו שהייתי צריך לעבור השופטים חשבו אחרת.. (זה מה שמשנה בסופו של דבר חח..) וואן אוחטן יצא מהמים ושאל אם הוא ניצח אמרתי לו שכן והורדתי תראש.. אבל הוא הצליח לעודד אותי בעזרת כמה מילים שהם היו "תקשיב אני אולי הבן אדם היחידי שלא נלחץ מתחרות ואם ילד בן 16 הצליח להלחיץ אותי בפעם הראשונה אתה צריך להיות גאה בעצמך" החזיר לי את החיוך חחח... עדיין הייתי מבואס כי ידעתי שיכלתי לנצח אותו אבל לא התאמצתי מספיק... התברגתי בשני התחרויות במקום 17 בסופו של דבר אבל יצאתי עם הרבה מחמאות וציפיות לעתיד!
במקצה נגד וואן אוחטן:
חחח סתם בפוטו שוט שעשו על החוף...
בקיצור היה לי אחלה שבועיים ביוון... למדתי הרבה ואני מקווה לחזור לשם בקרוב!!!
עוד 5 ימים אני נוסע לתחרות ב ALACATI שבטורקיה עוד תחרות מתוך הסבב של האי אף פי טי... תאחלו לי בהצלחה!!! יאללה חברה שאני יחזור אני יכתוב איך הלך שם..
מקווה שנהנתם לקרוא ומקווה שתחכו ליומן מסע של ALACATI.. בינתיים תתגעגעו XD
CYA
ירדן...:]
יוון - יוני
יוון - יוני
[img]http://img406.imageshack.us/img406/4071/shakkaar8.jpg[/img]
BOOM SHAKKA LAKA!!!
BOOM SHAKKA LAKA!!!
בהצלחה תותח
בהצלחה, תותח על.
תמשיך להביא לנו הרבה כבוד כמו שאתה עושה עכשיו.
פה בפורום עוקבים ומעריכים מה שאתה עושה תוך ידיעה שפריסטייל זה מקצוע קשה וכל תרגיל חדש נקנה במכות וייסורים ואני חוטף הרבה מכות בכל תרגיל חדש שאני מנסה. אגב שאלה. למה אתה מוכר את הסקייט? אתה לא מרוצה מהביצועים שלו?
יש לי סקייט 2007 99 ליטר ואני מרגיש שהוא פחות טוב מה 100 2005 שהיה לי קודם. מה דעתך?
תמשיך להביא לנו הרבה כבוד כמו שאתה עושה עכשיו.
פה בפורום עוקבים ומעריכים מה שאתה עושה תוך ידיעה שפריסטייל זה מקצוע קשה וכל תרגיל חדש נקנה במכות וייסורים ואני חוטף הרבה מכות בכל תרגיל חדש שאני מנסה. אגב שאלה. למה אתה מוכר את הסקייט? אתה לא מרוצה מהביצועים שלו?
יש לי סקייט 2007 99 ליטר ואני מרגיש שהוא פחות טוב מה 100 2005 שהיה לי קודם. מה דעתך?