פעם ראשונה בכנרת וגם תודה ליהודה ולרזי
פעם ראשונה בכנרת וגם תודה ליהודה ולרזי
גלשתי היום בכנרת פעם ראשונה.
תודה לרזי שעשה לי סיור חופים ונתן כמה טיפים חשובים.
תודה ליהודה שהביא לי את הקצה שמותחים איתו את השחיף, עבור הטאשינגהם רוק 5.0 החדש שקניתי ממנו לפני חודשיים.
סה"כ אחלה מפרש (שלא שאני כזה גולש דגול, ולהפך ), אבל משחרר מצויין, עולה מהר לפלנינג ונותן הרבה כוח, והיה לי מאוד נוח לשליטה ברוח המשבית שהייתה היום.
לסיכום הארוע - הרוח הייתה מאוד משתנה, בסוף החורים נהיו קצת גדולים יותר, מה שהסתכם בטיול קצר על גדות הכנרת , סה"כ היה כיף למרות שאין כמו צפונית טובה בים התיכון (הטעם של המלח זה משהו אחר).
תודה לרזי שעשה לי סיור חופים ונתן כמה טיפים חשובים.
תודה ליהודה שהביא לי את הקצה שמותחים איתו את השחיף, עבור הטאשינגהם רוק 5.0 החדש שקניתי ממנו לפני חודשיים.
סה"כ אחלה מפרש (שלא שאני כזה גולש דגול, ולהפך ), אבל משחרר מצויין, עולה מהר לפלנינג ונותן הרבה כוח, והיה לי מאוד נוח לשליטה ברוח המשבית שהייתה היום.
לסיכום הארוע - הרוח הייתה מאוד משתנה, בסוף החורים נהיו קצת גדולים יותר, מה שהסתכם בטיול קצר על גדות הכנרת , סה"כ היה כיף למרות שאין כמו צפונית טובה בים התיכון (הטעם של המלח זה משהו אחר).
דרור
סחטיקה עליך אחי.
עם הזמן יבוא הניסיון, ותזכור לחדד בזמן.
אני גלשתי עם 4.8 על 84 ליטר והיה לי יופי של פלנינג כל הזמן. חוץ מאשר בסוף כשהרוח ירדה בסביבות שש וחצי עד רבע לשבע כמדומני.
כנרת מבחינתי זה בשביל הכושר. מעדיף ים תיכון עם גלים.
עם הזמן יבוא הניסיון, ותזכור לחדד בזמן.
אני גלשתי עם 4.8 על 84 ליטר והיה לי יופי של פלנינג כל הזמן. חוץ מאשר בסוף כשהרוח ירדה בסביבות שש וחצי עד רבע לשבע כמדומני.
כנרת מבחינתי זה בשביל הכושר. מעדיף ים תיכון עם גלים.
קובילה
לא תקבל אותי יותר בגירסה התחרותית, יותר בגירסה של פריסטייל וויב
אל תצפה שאני ארדוף אחריך בים אבל אני מתגעגע אחי. אנחנו עוד נתראה בקרוב.
אל תצפה שאני ארדוף אחריך בים אבל אני מתגעגע אחי. אנחנו עוד נתראה בקרוב.