נוסח החוזה של העיריה והמפעיל לחוף וכן הצעת המפעיל אשר זכתה
- doron_hackam
נוסח החוזה של העיריה והמפעיל לחוף וכן הצעת המפעיל אשר זכתה
http://laurenstephens.net/uploads/006c7c1c89.pdf
http://laurenstephens.net/uploads/3c78c81807.pdf
קיבלתי את זה לפני איזה שנה בעירית חיפה.
איך עושים מזה לינק?
http://laurenstephens.net/uploads/3c78c81807.pdf
קיבלתי את זה לפני איזה שנה בעירית חיפה.
איך עושים מזה לינק?
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
- doron_hackam
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
"סרף פוינט ענבר ישקיעו 1,200,000 ש"ח במקום"
"הפכנו אתר פסולת בלב שכונת מצוקה לאתר גלישה מצליח"
"במקום תוקם חנות לממכר ציוד צלילה"
"ארגון תחרויות בכל אתרי הגלישה בישראל במהלך 30 השנים האחרונות".
זהו לעג לרש וזילזול מחריד בציבור הגולשים שנאבקו על קיום החוף!
למעשה רוב הסוחרים בענף התעניינו במכרז אבל אף אחד לא ניגש אפילו כיון שהבין
שאין בסיס כלכלי לקיום מועדון. פרט לדוכס שניגש אבל לא יכול היה להתחייב בוודאי
להשקעה של 1,200,000 ש"ח.
והכי חשוב:
" . . . מתוך כוונה להביא תיירות יהודית וצליינית לישראל"
"הפכנו אתר פסולת בלב שכונת מצוקה לאתר גלישה מצליח"
"במקום תוקם חנות לממכר ציוד צלילה"
"ארגון תחרויות בכל אתרי הגלישה בישראל במהלך 30 השנים האחרונות".
זהו לעג לרש וזילזול מחריד בציבור הגולשים שנאבקו על קיום החוף!
למעשה רוב הסוחרים בענף התעניינו במכרז אבל אף אחד לא ניגש אפילו כיון שהבין
שאין בסיס כלכלי לקיום מועדון. פרט לדוכס שניגש אבל לא יכול היה להתחייב בוודאי
להשקעה של 1,200,000 ש"ח.
והכי חשוב:
" . . . מתוך כוונה להביא תיירות יהודית וצליינית לישראל"
- ducasdagan
גולן ושות
סעיפים שהופרו:
1. עמוד 5 סעיף 13. 14 .15 ד.
2. עמוד 7 סעיף 19 ב'.
3. עמוד 7 סעיף 19 ו'. ז".
עמוד 7 סעיף 19 ח'.
זה ההפרות מההסכם
עכשיו ההצעה:עמוד 2 להנאתכם
גם עמוד 3
גם עמוד 4
עמוד 5 עם דגש על חנות צלילה שחייבת להיות במקום +מרכז צלילה
ואיך אפשר בלי עמוד 6
והביטוח שנגמר בעמוד 8
תהנו
דוכס
שלא יאכילו אתכם ביצים חחחחחחח
http://www.youtube.com/watch?v=75ljE60V4GI
http://www.youtube.com/watch?v=1c7yCUWM ... re=related
1. עמוד 5 סעיף 13. 14 .15 ד.
2. עמוד 7 סעיף 19 ב'.
3. עמוד 7 סעיף 19 ו'. ז".
עמוד 7 סעיף 19 ח'.
זה ההפרות מההסכם
עכשיו ההצעה:עמוד 2 להנאתכם
גם עמוד 3
גם עמוד 4
עמוד 5 עם דגש על חנות צלילה שחייבת להיות במקום +מרכז צלילה
ואיך אפשר בלי עמוד 6
והביטוח שנגמר בעמוד 8
תהנו
דוכס
שלא יאכילו אתכם ביצים חחחחחחח
http://www.youtube.com/watch?v=75ljE60V4GI
http://www.youtube.com/watch?v=1c7yCUWM ... re=related
לדעתי
המקום בהחלט יכול להחזיק את עצמו בתנאי שיהפוך לאזור בילוי גם בערב, קרי פאבים ומועדונים מצליחים שיעבדו במקום (לדעתי לא יתקבלו אישורים לכך מהעיריה).
אבל צריך לזכור שמקומות כאלה נוטים לזהם את הסביבה ומי שמקים פרוייקט כזה צריך לדאוג שיהיה ביוב טוב שלא מזרים לים.
אבל צריך לזכור שמקומות כאלה נוטים לזהם את הסביבה ומי שמקים פרוייקט כזה צריך לדאוג שיהיה ביוב טוב שלא מזרים לים.
- ducasdagan
מה שחשוב
זה שלא ישלמו כניסה
חשוב מאוד
דוכס
חשוב מאוד
דוכס
נו דורון, תרד מזה כבר
נו דורון, תרד מזה כבר
לדעתי בלתי אפשרי לגבות כסף על כניסה לחוף שאינו פרטי. הרצועה במקום ארוכה וצרה. חנייה תוכל לגבות (אם תצליח להעיף את הגנן) רק בשטח של המועדון.
אתה מכיר את עם ישראל טוב מאד. אוהבים לקבל שירות ולא לשלם. מה לעשות? אתה לא יכול לחנך את כולם. אני מוכן לשלם כסף סימלי כל פעם שאני גולש במועדון בשביל שמירה על האוטו ומקום לשים את המפתחות והארנק ובתנאי שיש אחריות במקרה של פריצה או גניבה של האוטו. לא חושב שאם תיקח את המקום תצליח לגבות כסף כי כפי שציינתי בעבר רוב הגולשים ייכנסו בחוף "יהודה" או בטיילת.
במזרחיות ובדרומיות רוב הגולשים נכנסים היום במכון . רק במערביות החזקות אנשים מעדיפים להיכנס במועדון. לכן אני לא חושב שדבר כזה יכול להצליח בתחום המועדון.
לגבי אזור בילוי, כדאי לראות אם זה בכלל אפשרי, אבל אני סבור (מקווה שאני טועה) שבעירייה "מאד אוהבים" את דורון דוכס וישמחו ללכת לקרתו ולשנות מעט את הייעוד של הקרקע. כל עניין שלך עם העירייה רצוי שתעשה באמצעות מתווכים כי אותך הם מכירים.
רק בקשה אחרונה כשאתה לוקח את החוף אל תגבה ממני כסף כשאני בא לאסוף אצות מהחוף
לדעתי בלתי אפשרי לגבות כסף על כניסה לחוף שאינו פרטי. הרצועה במקום ארוכה וצרה. חנייה תוכל לגבות (אם תצליח להעיף את הגנן) רק בשטח של המועדון.
אתה מכיר את עם ישראל טוב מאד. אוהבים לקבל שירות ולא לשלם. מה לעשות? אתה לא יכול לחנך את כולם. אני מוכן לשלם כסף סימלי כל פעם שאני גולש במועדון בשביל שמירה על האוטו ומקום לשים את המפתחות והארנק ובתנאי שיש אחריות במקרה של פריצה או גניבה של האוטו. לא חושב שאם תיקח את המקום תצליח לגבות כסף כי כפי שציינתי בעבר רוב הגולשים ייכנסו בחוף "יהודה" או בטיילת.
במזרחיות ובדרומיות רוב הגולשים נכנסים היום במכון . רק במערביות החזקות אנשים מעדיפים להיכנס במועדון. לכן אני לא חושב שדבר כזה יכול להצליח בתחום המועדון.
לגבי אזור בילוי, כדאי לראות אם זה בכלל אפשרי, אבל אני סבור (מקווה שאני טועה) שבעירייה "מאד אוהבים" את דורון דוכס וישמחו ללכת לקרתו ולשנות מעט את הייעוד של הקרקע. כל עניין שלך עם העירייה רצוי שתעשה באמצעות מתווכים כי אותך הם מכירים.
רק בקשה אחרונה כשאתה לוקח את החוף אל תגבה ממני כסף כשאני בא לאסוף אצות מהחוף
- doron_hackam
אבל זה לא חייב להיות כפי שהופמן מתאר.
יש קבוצה די גדולה של אנשים שהיו מוכנים לתרום משהו, גם כספי, כדי לשפר דברים מסויימים שיגרמו להם להנות מתנאים משופרים.
סתם לצורך הדוגמא, אם היתה תחושה כלשהי שהמועדון הוא "שלנו" אזי המון אנשים היו שמחים לאחסן ציודיהם בתקופת החורף ולשלם על כך. היו שמחים לאסוף יחד קופה כדי להתקין מקלחת סבירה ואפילו לרכוש את ציודיהם השונים בחנות המועדון, כדי להחזיק אותה מעל המים.
זה לא בלתי סביר לחשוב שהמועדון יכול להיתפס כמועדון "שלנו" ו"בשבילנו", גם באופן שיחייב אותנו לאחריות מסויימת ואפילו כספית.
יש קבוצה די גדולה של אנשים שהיו מוכנים לתרום משהו, גם כספי, כדי לשפר דברים מסויימים שיגרמו להם להנות מתנאים משופרים.
סתם לצורך הדוגמא, אם היתה תחושה כלשהי שהמועדון הוא "שלנו" אזי המון אנשים היו שמחים לאחסן ציודיהם בתקופת החורף ולשלם על כך. היו שמחים לאסוף יחד קופה כדי להתקין מקלחת סבירה ואפילו לרכוש את ציודיהם השונים בחנות המועדון, כדי להחזיק אותה מעל המים.
זה לא בלתי סביר לחשוב שהמועדון יכול להיתפס כמועדון "שלנו" ו"בשבילנו", גם באופן שיחייב אותנו לאחריות מסויימת ואפילו כספית.
חכם
קודם כל אתה חמוד
ושנית אתה אופטימיסט.
ושנית אתה אופטימיסט.
- doron_hackam
סילחו לי על שאני ממשיך לדבר ולחשוב כ"חוזה" ולא כעיתנאי שמסקר מצב קיים.
המעניין, היפה, והנכון הוא לעבוד, לשמש דוגמה, לחנך, ולשנות כך שאנשים יהפכו לחברים הגיוניים שמוכנים לשלם מחיר אישי וכספי. להיות אחראים באופן אקטיבי ולא רק בהטחת ביקורת (שגם היא נדבך חשוב כשלעצמו).
תמיד היו ותמיד יהיו אנשים שיאכזבו. אבל זו איננה סיבה לוותר מראש, כפי שאני לא ויתרתי כאשר יכולתי להתאכזב מהרבה אנשים בשלבים שונים. עובדה היא שהיום הם מקור אמיתי לגאווה. קודם כל לעצמם!!
ואם יהיה האנשים שיתקשו או לא ירצו לשאת בתשלום, נמצא את הדרכים, במקרים המתאימים, או לעזור להם, או לעזור להם להשתנות, או להעמיד אותם בפני עובדות. תלוי בנסיבות ובנו.
המעניין, היפה, והנכון הוא לעבוד, לשמש דוגמה, לחנך, ולשנות כך שאנשים יהפכו לחברים הגיוניים שמוכנים לשלם מחיר אישי וכספי. להיות אחראים באופן אקטיבי ולא רק בהטחת ביקורת (שגם היא נדבך חשוב כשלעצמו).
תמיד היו ותמיד יהיו אנשים שיאכזבו. אבל זו איננה סיבה לוותר מראש, כפי שאני לא ויתרתי כאשר יכולתי להתאכזב מהרבה אנשים בשלבים שונים. עובדה היא שהיום הם מקור אמיתי לגאווה. קודם כל לעצמם!!
ואם יהיה האנשים שיתקשו או לא ירצו לשאת בתשלום, נמצא את הדרכים, במקרים המתאימים, או לעזור להם, או לעזור להם להשתנות, או להעמיד אותם בפני עובדות. תלוי בנסיבות ובנו.