ערב טוב לכולם אני בבית

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

ערב טוב לכולם אני בבית

שליחה על ידי carbon fiber »

אחרי שחיה של שעתיים , נגד זרם וללא רוח וגלים שלוקחים אותך לעומק וכאן חברה ,נמדדת היכולת של הגולש להבין את המצב ולתפעל אותו ולשקול את כל הפרמטרים.
התחלתי לשחות לכיוון החוף בערך ב1600 ומהר מאוד הבנתי שזה הולך להיות ארוך מהצפוי משום שיש זרם דרומי מזרחי מה שאני ממש לא זקוק לו.
יש כמה אופציות להתמודד עם מצב כזה חוץ משחיה וזהו.
ראשית חובה לשמור קשר עין עם גלשים נוספים (ארז טלאור שחר גל )המרחק היה 2 ק"מ מהחוף אבל הבעיה היא שכיוון הזרם סחף אותי לכיוון דרום מזרח אבל הגלים הוליכו אותי לכיוון החוף.
וזה הגורם שבעיתו נמשך כל האירוע זמן רב מעבר לצפוי
אני חייב לציין את כל האנשים בחוף צחי גלי סקיני מקל עמית חיים כאמל סרפינג וערן שיצא לפני וכמובן את נהג אגד שפשוט לקחתי לו רד בול מהיד שלומי גביע הגאון.
רק במצבים כאלו רואים כמה אנו מלוכדים וערך החברות נחשב .
במהלך השחיה שחר היה לפני כ200 מטר ושמרתי איתו קשר עין מתמיד עד שהגיע גשם חולני ונעלמנו אחד לשני אבל חשוב לזכור שכל האירוע קורה כבר יחסית קרוב לחוף (חצי קילומטר אבל נגד זרם וגשם חזק) וברקע שתי סירות משטרה עם תאורה וצקאלאקות ועדיין לא מבחינים בנו (לא נעים ,אבל לא נורא ).
אני חייב לציין את כל פעולת המשטרה מגן דוד אדום וכל האנשים היקרים שפעלו למענינו וזה פשוט עושה טוב בלב לדעת שישי מי פועל ואינו נח עד שאחרון האנשים (אני מן הסתם יצא מהמים בריא ושלם).
ובפעם המי יודע כמה חבריה הציוד דהיינו חליפת גלישה טובה באמת זה פשוט אביזר בטיחותי ממדרגה ראשונה פשוט לא היה לי קר במהלך השחיה ועל כך תודתי נתונה לסער חליפה פשוט מעולה ממליץ בחום רב ביותר (מגיק מאאוי).
עוד פרט חשוב במקרים כאלו הוא קור רוח אנשים הכל בראש תכלס רוב מצבי המצוקה בים פתירים לא שהייתי במצוקה אבל לא נעים .
ולפיכך אני קורא מעל פורום זה חברה תודה אמיתית לכולם פשוט כיף לדעת שישנם אנשים טובים .
שיהיה לכולם לילה טוב וחם אני נכנס להתקלח :lol: :lol: :lol:
תמונה
סמל אישי של משתמש
TheSurfman
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheSurfman »

רון הכי חשוב שאתה בריא ושלם
ברוכים השבים
[img]http://www.surfclub.co.il/wp-content/uploads/2014/03/%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A5-%D7%9C%D7%90%D7%AA%D7%A8.jpg[/img]
שלח תגובה