מניפולציות של הגורו.
יום שיש נפלא –רוח מעל 25 קשר , אני רץ עם 4.5 על 86 ליטר ומחפש גלים ( אין ממש ).
לפי התחזית ב גורו , מחר אמור להיות אפילו יותר טוב, ולכן מריץ בראש את כל התירוצים שאני מכיר , בשביל להיות מחר באותה השעה באותו המקום , ועם תנאים אפילו יותר טובים.
הגיע המחר בבוקר – מדווחים על צפונית שנכנסה כבר על הבוקר ,
אני שוקל באיזו טקטיקה כדאי להשתמש בכדי להגיע בצהריישבת לים , טקטיקת ה "מסכן" ירדה מהפרק ( אי אפשר להשתמש בה אחרי יום גלישה טוב) , חשבתי על " אין משהוא אחר לעשות" אבל גם זה ירד מהר בגלל ניקיונות החג. אז ככה בין ניקוי חלונות הילדים לחלונות הסלון, נזכרתי בשיטה שתמיד עובדת " עבדת קשה - מגיע לך" , גדול.
המשכתי לנקות הכל במרץ, לשטוף להבריק.... במקביל הדיווחים מהחוף החלו להשתנות ל – " ירדה קצת" , " אצלנו לא נראה טוב" , " אני חוזר הביתה" .....
הבנתי שהגורו שוב שיחק בנו, הורדתי הילוך והמשכתי להזיע – לך תדע מתי זה ישתלם לך.
במקביל התחזית ליום ג' מראה נפלאות , קצת בעייתי כי זה בדיוק ביום חג וכבר סגרנו ארוחות, וחג בקיבוץ , והילדה רוקדת, נראה אבוד. אבל לך תדע אולי ירד קצת גשם שיבטל את כל האירועים ו.... גם רביעי נראה שיהיו שאריות.
שלישי בבוקר הגיע, אני מתעורר עם קורי שינה בעניים, מדדה לכיוון המחשב לראות מה אני הולך להפסיד היום, מדליק את הגורו, ו נ ו פ ל מ צ ח ו ק ,
הכל השתנה. שלישי כלום, רביעי כלום, חמישי פצצה.
מדהים איך אתר צ'כי עם חצים וצבעים שמשתנים כל שעה , יכול לשנות לך את כל מהלך היום.
אני חושש לקונספירציות של המערכת. לשנות את מצב רוחם של האזרחים , ולהוציא מהם מה שמתאים הכל רגע נתון.
מניפולציות של הגורו.
מניפולציות של הגורו.
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו