למה כולם שותקים??????
למה כולם שותקים??????
מה ניייה פה ?????
מדברים על הכל חוץ מהרוח .
היום יום חמישי צפוי להיות יום פצצה !!!!!! מחר שישי טירוף יחד עם גשם . וכל מה שיש פה בפורום זה :
מהנדסים מנוסים ,
דירה על הים ,
האוטו החדש שקפלן קנה אצל הכושים בהרלם - ( דרך אגב הבנתי שיש לו בוכנות פנאומטיות שמקפיצות אותו לפי המוזיקה - סכתן קפלן) .
ואחד מוכר תכשיטים - שוב כושית .
נו מה ?
אז לידיעתכם היום ומחר יהיה פיצוץ של רוח ,
ואני מבקש ש מי שנמצא קרוב לים יתן דיווח כבר עכשיו , אלו שיוצאים מהמרכז יספרו על מה הם רואים בדרך, שקובי יתן דיווח מהמכון,
ואלו מעכו שיתנו דיווח מהחומוס .
יאללה ייוווווום חחזזזזזק היום . 1!? 1.1!.111887768 111גחדם198178
מדברים על הכל חוץ מהרוח .
היום יום חמישי צפוי להיות יום פצצה !!!!!! מחר שישי טירוף יחד עם גשם . וכל מה שיש פה בפורום זה :
מהנדסים מנוסים ,
דירה על הים ,
האוטו החדש שקפלן קנה אצל הכושים בהרלם - ( דרך אגב הבנתי שיש לו בוכנות פנאומטיות שמקפיצות אותו לפי המוזיקה - סכתן קפלן) .
ואחד מוכר תכשיטים - שוב כושית .
נו מה ?
אז לידיעתכם היום ומחר יהיה פיצוץ של רוח ,
ואני מבקש ש מי שנמצא קרוב לים יתן דיווח כבר עכשיו , אלו שיוצאים מהמרכז יספרו על מה הם רואים בדרך, שקובי יתן דיווח מהמכון,
ואלו מעכו שיתנו דיווח מהחומוס .
יאללה ייוווווום חחזזזזזק היום . 1!? 1.1!.111887768 111גחדם198178
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו
Re: למה כולם שותקים??????
עזוב זורקים שראפובה משחקת עכשיו
שידור ישיר ביורוספורט ..... אח״כ נוציא את הראש החוצה ונבדוק מה קורה
שידור ישיר ביורוספורט ..... אח״כ נוציא את הראש החוצה ונבדוק מה קורה
היי, שאלה לי - מאחר והים בשישי גבוה עלינו.. האם יש מצב לכנרת בשישי? את הדרומית ניסינו לפני כחודש והיה אחלה.
השאלה היא האם מערבית גם יכולה להיכנס בכנרת בחורף ?
תודה מראש
ישראלה
השאלה היא האם מערבית גם יכולה להיכנס בכנרת בחורף ?
תודה מראש
ישראלה
לא מומלץ להגיע לכנרת ביום כמו שהתחזית מראה.
המשקעים יהיו רבים ולכן הרוח מאוד לא יציבה ויכולה לרדת ל-0 ברגע אחד,הטמפרטורה של המים בעקבות הפשרת שלגים נמוכה מ-14 מעלות ולא נעים לשהות במים אם אין חליפה יבשה.
מה שיהיה מחר לא דומה למה שתפסתם לפני חודש,בטח גם בגלל הכיוון.
סעו לעכו!
המשקעים יהיו רבים ולכן הרוח מאוד לא יציבה ויכולה לרדת ל-0 ברגע אחד,הטמפרטורה של המים בעקבות הפשרת שלגים נמוכה מ-14 מעלות ולא נעים לשהות במים אם אין חליפה יבשה.
מה שיהיה מחר לא דומה למה שתפסתם לפני חודש,בטח גם בגלל הכיוון.
סעו לעכו!
אתה יכול לתת בבקשה הסבר על החוף בעכו? מה צפוי שם מחר?
לא גלשתי שם אף פעם.
לא גלשתי שם אף פעם.
050-3113325
מי שרוצה להגיע מחר שידבר איתי
יובל .
מי שרוצה להגיע מחר שידבר איתי
יובל .
תודה שמעון, כנראה נישאר בחוף הסלע בת-ים (חוף עם שובר מקביל לחוף כך שהים שם רגוע בסערות ובמערבית מתאים לגלישה
כי גולשים במקביל לשובר)
מה קורה בעכו? זה חוף פתוח, לא? האם הוא יותר רגוע מהחופים האחרים?
תהנו
ישראלה
כי גולשים במקביל לשובר)
מה קורה בעכו? זה חוף פתוח, לא? האם הוא יותר רגוע מהחופים האחרים?
תהנו
ישראלה
גם אני חושב שלא כדאי להגיע לכינרת בגלל הפשרת השלגים . . . ואי. ואי. ושהקרחונים מתחילים לנוע במורד הגולן. פששששש. השם ישמור
המאגר שלנו קרררררר. וחצי מלא. אטרקטיבי אם אתה גר קרוב ואין זמן או כוח לנסוע לים.
מי שלא רוצה לחטוף גלים לפרצוף. יכול להיצטרף ליובל החוף הסוסים בעכו. - הכניסה. מוגנת על ידי מחומות עכו. ואז שעוברים אותם מקבלים את הגלים בלי לשלם את מחיר גלי החוף.
המאגר שלנו קרררררר. וחצי מלא. אטרקטיבי אם אתה גר קרוב ואין זמן או כוח לנסוע לים.
מי שלא רוצה לחטוף גלים לפרצוף. יכול להיצטרף ליובל החוף הסוסים בעכו. - הכניסה. מוגנת על ידי מחומות עכו. ואז שעוברים אותם מקבלים את הגלים בלי לשלם את מחיר גלי החוף.
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו