"holiland "
גל היקר
גל היקר,מכיוון שהיית אחד השותפים בסילוק סנסט
וכרגע אתה עסוק בדבר חשוב בדאימונד,שרונה כבר לא
קורים דברים חמורים בהרבה ממה שאני יכול לפרט כרגע.
בשבוע הבא אני וחיפהטיוי יורדים לדאימונד להכין כתבה
אשמח אם תיקח בה חלק,אני אעדכן אותך,לא צריך את בסול
יש החלטה שלא מקויימת ועוד דברים רבים שיבואו אני מקווה
על פתרונם בשבוע הבא,אך איך ננצח אם בקרבנו מגיע כל פעם
אותו משתפ תורן שאינו מבין,שהנזק הכי גדול שהמפעיל דני כהן רוצה בו
הוא ליצור מלחמה בינינו הגולשים,לא אזכיר כאן את שמות השליחים
שדיברו בשמו במהלך השנים,הוא לא יצליח,אנחנו חזקים מגובשים
בדיעותינו,גם אם לגבי דברים מינורים יש לנו מחלוקות,עדיין
ענבר,מלכא וחבריהם הולכים הביתה,וכל מי שנתן להם רוח גבית,
צר לי עליו.
אחלה יום.(אבקש מכל מי שיכול לתעד את האירוע בחוף היום בערב,תבוא
עליו הברכה)
תודה
וכרגע אתה עסוק בדבר חשוב בדאימונד,שרונה כבר לא
קורים דברים חמורים בהרבה ממה שאני יכול לפרט כרגע.
בשבוע הבא אני וחיפהטיוי יורדים לדאימונד להכין כתבה
אשמח אם תיקח בה חלק,אני אעדכן אותך,לא צריך את בסול
יש החלטה שלא מקויימת ועוד דברים רבים שיבואו אני מקווה
על פתרונם בשבוע הבא,אך איך ננצח אם בקרבנו מגיע כל פעם
אותו משתפ תורן שאינו מבין,שהנזק הכי גדול שהמפעיל דני כהן רוצה בו
הוא ליצור מלחמה בינינו הגולשים,לא אזכיר כאן את שמות השליחים
שדיברו בשמו במהלך השנים,הוא לא יצליח,אנחנו חזקים מגובשים
בדיעותינו,גם אם לגבי דברים מינורים יש לנו מחלוקות,עדיין
ענבר,מלכא וחבריהם הולכים הביתה,וכל מי שנתן להם רוח גבית,
צר לי עליו.
אחלה יום.(אבקש מכל מי שיכול לתעד את האירוע בחוף היום בערב,תבוא
עליו הברכה)
תודה
הזהר במחשבותיך - הן הופכות למילותיך , הזהר במילותיך - הן הופכות למעשיך , הזהר במעשיך - הם הופכים להרגליך , הזהר בהרגליך - הם הופכים לאישיותך , הזהר מאישיותך - היא הופכת לגורלך
גולן אני לא זוכר שביקשתי ממך משהו,,,,בסה"כ הצעתי להבין מקרוב מה קורה בעצם בחוף בכך שנרד לחוף ונקבל את המידע במקום לנחש אותו.
אבל כרגיל -ובשבילי זו כבר עובדה מוגמרת לא יעזור שום בית דין ולא יעזור הצדק בסיפור הזה ,ואף אחד מהנפשות הפועלות כבר לא עושה חשבון ...
כשמדובר בערן עינבר אין צדק ואין מותר ואסור ,ערן חייב לצאת מהמועדון בכל מחיר ולא משנה גם אם עכשיו יסדר את הכל ,ויזמין את כל העיר חיפה ללמוד גלישה וקייט בחינם.
הוא חייב לעוף ,וכל מי שינסה לחפש טיפת הגיון ,וסדר שלא קשור עם הפתרון של סילוקו של המפעיל דינו להיות (רשע מרושע ,מנוול,חסר רגש,שפועל נגד ציבור של מיליוני גולשים שנפגעים יום יום ומידי יום מפועלו של הצורר עינבר...
דבר אחד אני יודע בבירור והוא עובדה-
ליד כל מקום גלישה בארץ ((חוץ מהמשאבות החורשה ודאימונד) יש מסעדה ויש פעילות נוספת בכל מקום ובכל פינה זה בדיוק ככה.דברים שמאפשרים את החזקת החוף כלכלית זה ככה בנתניה ב 3 חופים,באילת,בת"א,הרצליה,בית ינאי,וגם גינו בכל מקום מצאו מקום לכולם וכולם מסתדרים וכו.
אותי ניצחתם בזה שגרמתם לי להיות כמו (הרוב האמיתי של ציבור הגושלים שמונה כ 4000 איש בכל הארץ בכל המסגרות מתוחם 1000 כאן רשומים) שחקן ספסל שבא לגלוש לקפל וללכת הביתה .
פעם חשבתי שאתם סוג אחר של אנשים להתראות ותהיו בריאים.
אבל כרגיל -ובשבילי זו כבר עובדה מוגמרת לא יעזור שום בית דין ולא יעזור הצדק בסיפור הזה ,ואף אחד מהנפשות הפועלות כבר לא עושה חשבון ...
כשמדובר בערן עינבר אין צדק ואין מותר ואסור ,ערן חייב לצאת מהמועדון בכל מחיר ולא משנה גם אם עכשיו יסדר את הכל ,ויזמין את כל העיר חיפה ללמוד גלישה וקייט בחינם.
הוא חייב לעוף ,וכל מי שינסה לחפש טיפת הגיון ,וסדר שלא קשור עם הפתרון של סילוקו של המפעיל דינו להיות (רשע מרושע ,מנוול,חסר רגש,שפועל נגד ציבור של מיליוני גולשים שנפגעים יום יום ומידי יום מפועלו של הצורר עינבר...
דבר אחד אני יודע בבירור והוא עובדה-
ליד כל מקום גלישה בארץ ((חוץ מהמשאבות החורשה ודאימונד) יש מסעדה ויש פעילות נוספת בכל מקום ובכל פינה זה בדיוק ככה.דברים שמאפשרים את החזקת החוף כלכלית זה ככה בנתניה ב 3 חופים,באילת,בת"א,הרצליה,בית ינאי,וגם גינו בכל מקום מצאו מקום לכולם וכולם מסתדרים וכו.
אותי ניצחתם בזה שגרמתם לי להיות כמו (הרוב האמיתי של ציבור הגושלים שמונה כ 4000 איש בכל הארץ בכל המסגרות מתוחם 1000 כאן רשומים) שחקן ספסל שבא לגלוש לקפל וללכת הביתה .
פעם חשבתי שאתם סוג אחר של אנשים להתראות ותהיו בריאים.
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
היי מקוריאה. לא היתה רוח היום אז כולם ניפנפו במפרשים החדשים שלהם וזה מגניב לאללה לראות את כל התותחים, הציוד החדש ואת איך שהקוראנים הצליחו להרים את המועדון שלהם, בחור החורים, באמצא שום מקום, עם תנאי רוח הכי גרועים שיכולים להיות.
ואז חוזרת השאלה למה לא אצלנו???
משהו או מישהו נתן את הלגיטימציה או אישור לאותם אנשים שניסו בעבר להשתלט על החוף לנסות בעוז רוח ובחוצפה לעשות זאת שוב. האם זוהי העירייה?
הופמן אתה תמיד היית וחשבת פחות או יותר כמונו בקשר לחוף לענבר וכו אני לא רואה שום סיבה שעמדותך ישתנו עכשיו. לי זה בכל אופן בכלל לא משנה אם דוכס רוצה את החוף או לא ומה מניע אותו. מה שמשנה זה שדרכו היא צודקת ונכונה ושהוא פועל רבות לגמרי לבדו עבור משהו שלדעתי משרת את החוף, את הגולשים ומעבר לזה את הצדק.
לדעתי אתה יכל בקלות להתעלות על הפגיעה האישית אתה הרי יודע שאם דוכס היה מתנהל בצורה קצת יותר נעימה הרבה יותר אנשים (למרות שיש רבים מאוד כבר עכשיו)היו מסכימים עם דרכו.
משהו או מישהו נתן את הלגיטימציה או אישור לאותם אנשים שניסו בעבר להשתלט על החוף לנסות בעוז רוח ובחוצפה לעשות זאת שוב. האם זוהי העירייה?
הופמן אתה תמיד היית וחשבת פחות או יותר כמונו בקשר לחוף לענבר וכו אני לא רואה שום סיבה שעמדותך ישתנו עכשיו. לי זה בכל אופן בכלל לא משנה אם דוכס רוצה את החוף או לא ומה מניע אותו. מה שמשנה זה שדרכו היא צודקת ונכונה ושהוא פועל רבות לגמרי לבדו עבור משהו שלדעתי משרת את החוף, את הגולשים ומעבר לזה את הצדק.
לדעתי אתה יכל בקלות להתעלות על הפגיעה האישית אתה הרי יודע שאם דוכס היה מתנהל בצורה קצת יותר נעימה הרבה יותר אנשים (למרות שיש רבים מאוד כבר עכשיו)היו מסכימים עם דרכו.
arnondagan.com
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
-
ארנון הרי זה בדיוק מה שאני אומרArnon Dagan כתב:היי מקוריאה. לא היתה רוח היום אז כולם ניפנפו במפרשים החדשים שלהם וזה מגניב לאללה לראות את כל התותחים, הציוד החדש ואת איך שהקוראנים הצליחו להרים את המועדון שלהם, בחור החורים, באמצא שום מקום, עם תנאי רוח הכי גרועים שיכולים להיות.
אני לא אוהב את המפעיל עוד הרבה לפני שהתחלתי לגלוש בחוף בת גלים אבל לא סובל גם את ההתנהלות של דורון. אם הוא האלטרנטיבה אז אני לא רוצה שינוי!
אם המצב היה פשוט ואפשר היה להוציא את המפעיל בלי לגרום נזק לחוף אז דיינו בתכלס הוצאת המפעיל שכולם יודעים מה דעתי עליו ולא אפרט מפחד לתביעה צודקת מקרבת את הגשר. תכניות סופן להתממש או שלא. גשר יקום? התממש. מרכז מסחרי יקום? מתממש או שלא מתממש. ואם לא יתממש מה יהיה? ואם סיום הגשר הוא אבן פינה למאבק נוסף עם העירייה?
ודורון. אם תמצא בדברים שלי הוצאת דיבה נגדך ולא הבעת דעה לגיטימית אתה מוזמן לשלוח לי הזמנה לבית משפט כפי שאיימת. לפני זה תתיעץ עם העו"ד שלך
אני בניגוד לך לא מעתיק כל פסיק שאתה כותב.
לפלקה. אתה חמוד אבל אין מה לדבר עם הענברים. הם מוכיחים זאת השכם והערב. עצוב שזה המצב בחוף הכי מעניין במדינה.
כמה אנרגיות שליליות בפורום הזה והסיבות ברורות לכל...
דורון
כשאתה מדבר כך אז אפשר להקשיב.
כשאתה מדבר עניינית אפשר להמשיך להתווכח כמו בני אדם.
אני מודע לכך שהענברים גורמים בהתנהלותם נזק ואם תמשיך בגישה המתונה יותר אולי תצליח לשכנע עוד אנשים. אי אפשר להשיג כלום כשיורים לכל הכיוונים. אולי רק מלחמה. אני בגישה שיש בעייה וצריך לפתור אותה בזהירות כי הגשר בדרך הבעיה תהיה איתו ואחריו. קשה לי להבין מה מסתתר מאחורי הפעילות האחרונה של הענברים. איך הם כביכול מצליחים לעבוד על המפיקה החדשה עם הבנייה שאתה מציג כבלתי חוקית. אם היא בלתי חוקית אז למה הערייה לא עוצרת אותה?
למה העירייה לא העיפה כבר את ענבר? מדוע הוא לא משלם ארנונה 5 שנים והוא עדיין שם? זה כנראה הרבה יותר גדול ומושחת ממה שאנחנו מבינים.
לדעתי מבשלים לנו פה סיפור שקשור איכשהו בכוונות האמיתיות וארוכות הטווח של העירייה לגבי החוף. זו גם הסיבה שאין יותר שלט חוף הגלשנים במקום.
הלוואי ואני טועה.
כשאתה מדבר עניינית אפשר להמשיך להתווכח כמו בני אדם.
אני מודע לכך שהענברים גורמים בהתנהלותם נזק ואם תמשיך בגישה המתונה יותר אולי תצליח לשכנע עוד אנשים. אי אפשר להשיג כלום כשיורים לכל הכיוונים. אולי רק מלחמה. אני בגישה שיש בעייה וצריך לפתור אותה בזהירות כי הגשר בדרך הבעיה תהיה איתו ואחריו. קשה לי להבין מה מסתתר מאחורי הפעילות האחרונה של הענברים. איך הם כביכול מצליחים לעבוד על המפיקה החדשה עם הבנייה שאתה מציג כבלתי חוקית. אם היא בלתי חוקית אז למה הערייה לא עוצרת אותה?
למה העירייה לא העיפה כבר את ענבר? מדוע הוא לא משלם ארנונה 5 שנים והוא עדיין שם? זה כנראה הרבה יותר גדול ומושחת ממה שאנחנו מבינים.
לדעתי מבשלים לנו פה סיפור שקשור איכשהו בכוונות האמיתיות וארוכות הטווח של העירייה לגבי החוף. זו גם הסיבה שאין יותר שלט חוף הגלשנים במקום.
הלוואי ואני טועה.
אם אני עושה 1+1 עם מה שיפעת אומרת ומה שקורה בשטח נראה שהיתה בקשה חדשה מצד יפעת ו/או משהו אחר להקמת מזנון שאושרה/בשלבי אישור. אם זה כך נראה שהכל חוקי לחלוטין. סורי אבל כך אני רואה את מה שקורה ויכול להיות שאני טועה.
תקראו מה יפעת כותבת לדוכס:
Yifat Peled April 30 at 9:45pm Report
אני אזרחית שומרת חוק,אין בכונתי לבנות שום דבר בחוף,קבלתי אשור מהעיריה להפעיל עסק בחוף....
תקראו מה יפעת כותבת לדוכס:
Yifat Peled April 30 at 9:45pm Report
אני אזרחית שומרת חוק,אין בכונתי לבנות שום דבר בחוף,קבלתי אשור מהעיריה להפעיל עסק בחוף....
משה
הזכרת לי אותה אז הלכתי לראות
Yifat Peled אסור לנו לספר לכם מה קורה היום בחוף הגולשים בבת גלים החל מ5 אחה"צ ...אבל המבין יבין.....ומי שבעיניינים יודע....!
5 hours ago
אני אומר ,מי שאין לו מה להסתיר,לא צריך לאיים ,ולהתחבא.
Yifat Peled אסור לנו לספר לכם מה קורה היום בחוף הגולשים בבת גלים החל מ5 אחה"צ ...אבל המבין יבין.....ומי שבעיניינים יודע....!
5 hours ago
אני אומר ,מי שאין לו מה להסתיר,לא צריך לאיים ,ולהתחבא.
הזהר במחשבותיך - הן הופכות למילותיך , הזהר במילותיך - הן הופכות למעשיך , הזהר במעשיך - הם הופכים להרגליך , הזהר בהרגליך - הם הופכים לאישיותך , הזהר מאישיותך - היא הופכת לגורלך
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
יצא המרצע מן השק.
אין כניסה לחוף הגולשים.
http://www.batgalim.org.il/forum/viewtopic.php?t=9261
אפשר להמשיך לספר סיפורים בטופיק האין כניסה.