"holiland "

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

תירוש,
אין לנו מידע על התכניות של המפעיל.
כרגע בשטח אין כלום חוץ מדשא, שזה חידוש מרענן
אם יהיו יוזמות אחרות אז נראה...
סמל אישי של משתמש
אברהם

צריך לברר מה הולך להיות שם

שליחה על ידי אברהם »

קשה לי להאמין שהמפעיל הולך לבנות שם עסק שלא קשור לגלישה ( כמו אולם ארועים... ) אני חושב שהלקח המר של המסעדה נלמד.

אני אשמח אם המועדון ישאר ותהיה אפשרות לאכסן ציוד , ולא משנה מי יהיה המפעיל כל עוד הוא לא יחרוג מהיעוד של העסק והחוף למטרות ספורט הגלישה. כרגע נראה לי ששתילת דשא לא סותרת את המטרה הזאת ואף משדרגת את החוף כחוף גלישה, הייתי מציע לשפר גם את אפשרויות הירידה לחוף ( יותר מדרגות ).
tirosh_sk8er

שליחה על ידי tirosh_sk8er »

אברהם, כרמי,
קצת הזוי לקרוא את התגובה שלך אברהם,
"תוסיפו ירידה לים..."
מה אתה חושב שהם עושים את זה בשבילך, בשביל הגולשים?
אולי אתה רוצה שיוסיפו גם קומפרסור
אם לא היתה להם כוונה להרים שם עסק מחדש, לא היו נוקפים שם אצבע!

איך אנשים פה לא מבינים את זה?
למה רק דוכס ער ורואה את השחורות הבאות?

באמת תתעוררו
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

תגובתו של ערן..............

לבקשתם של קוראי הפורום "המבוהלים" התקשרתי לערן לשאול מה קורה במקום.

ולהלן הדברים....

1.הכן נישתל דשא חדש ורענן במקום הדשא שנהרס ונעלם כליל.

2.הכן הגיע גנן ועובדו הנאמן לבצע את המלאכה,עבור ערן.

3.ערן לא מוכן לשתול את הדשא בעצמו ולכן שילם לגנן.

4.הפרצופים של הגנן ושל הפועל הזועם הם בגלל שהצלם עיצבן אותם במעשיו וגרם להם לאי נוחות וגרם להרגיש מושפלים..

5.נוגה לא שמים ודורכים על דשא חדש זה הורס אותו .ואת זה כל ילד בן 5 יודע.
יש לתת לדשא להתבסס ולהתייצב הוא עבר טראומה.

6. חברה תרגעו ,תפרגנו ותזרמו ...
urotman

שליחה על ידי urotman »

בתור מי שהיה בחוף אתמול אני יכול לומר שהעסק נראה מסריח.
מספר נקודות מהשטח:
1.בשטח המועדון מסתובבים אנשים שבוודאות לא קשורים לגלישה ומנסים ליצור פרובוקציות ע"י קללות (אלו לא נראים גננים שחפים מכול אינטרס ופשוט באו להניח שטיחי דשא).
2.אזור פיתוח הדשא "במקרה" לא כולל את האזור שבו פעילים בדר"כ הגולשים אלא נמצא באזור המסעדה לשעבר.
3.לסיכום אתמול היה יום גלישה מצויין אבל כאשר הגולשים קיפלו בפינה את הציוד ו"הגננים" הסתובבו לידם וקיללו זו לא הייתה בדיוק אווירת גלישה.
כמו שאמרתי משהו שם מסריח ונראה שהם לא באו לפתח את החוף למען הגולשים.
hoffman10

איך השנאה ויצר הנקמה מהווים מניע.

שליחה על ידי hoffman10 »

הנקמה והשנאה מהשטן :evil:
האהבה והסובלנות מהאלוהים.
סמל אישי של משתמש
דורון
יצירת קשר:

X

שליחה על ידי דורון »

Yifat Peled יום שבת בשקיעה חוף הגולשים בת גלים,תתכוננו!!!!
Yesterday at 9:26am · View Feedback (4)Hide Feedback (4)4 people like this.

עוד משהו ששכחתי אם משהו יודע היכן נמצא מאיר שושני יש לי
חבילה בשבילו.בית המשפט מחפש אותו ועיריית חיפה גם.
מאיר שושניAwaiting friend confirmation
תמונה

אני אמצא אותך מאיר,תסמוך עליי
הזהר במחשבותיך - הן הופכות למילותיך , הזהר במילותיך - הן הופכות למעשיך , הזהר במעשיך - הם הופכים להרגליך , הזהר בהרגליך - הם הופכים לאישיותך , הזהר מאישיותך - היא הופכת לגורלך
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

חשבתי על זה אתמול .....

אני לא לטובת ערן.
אני לטובת הצדק כמו כולם פה ישרים כמו סרגל.
אני שואל את כל מי שכתב בטופיק הזה ,וכל מי שמסכים עם מה שכתוב בשקט בבית,ודעתו מעוצבת מהכתוב פה ומהתמונות.

אם בסוף יתברר שבסה"כ שתלו דשא במקום באותו יום ,ולא כל השאר ,ומה שקרה בעצם באותו יום זה שכל הגננים האלה נילחצו והתרגזו מעצם הצילומים(אתם יודעים גם הסלברטים בכל העולם מתרגזים שמצלמים אותם) ומכך שגולשים מכובדים גורמים לדשא חדש שזה אתה נישתל נזק (ואני יודע שזה כך כי עבדתי בגננות).בזה שדורכים עליו ומניחים עליו ציוד.שזה פוגע בעבודתו של אדם.

האם משהוא מכם יבקש סליחה על המילים הקשות משהו יגיד טעיתי..משהוא ישב בבית ויחשוב שיש גם צד שני .
שיש לו בית אישה ילדים לפרנס,לקוחות שכן מרוצים.

אותי מעניין אם במקום שהוא הכי נקי וצודק "בארץ" משהו יבקש סליחה על פגיעה, לא בשביל לפרגן למפעיל.

"אלה בשביל ההגינות והיושר הפנימי".או שמדובר בערן זה לא משנה אפשר ורצוי רק להחפיש???????????

""""מאחל לכל הישרים בריאות ואושר""""
noga

שליחה על ידי noga »

אני לא מעוניינת לרדת ל"רמת הדשא", וכרגע לא קורה הרבה יותר בשטח המועדון למעט עבודות גינון וטיפוסים שמועדון גלישה זה לא בדיוק האזור הטיבעי שלהם.
אין לי בעיה להתנצל במידה ויתברר שעבודות הפיתוח הן לרווחת הגולשים; מפיקת האירועים שמסתובבת בחוף מנסה ללמוד מהטובים ביותר איך מפיקים תחרויות ואירועי גלישה ולציבור הגולשים מצטרפת חבורה של "יזמים".

אבל...
לאור ניסיון העבר, אני ממליצה לכל מי שיכול - לעבור בחוף בת-גלים, להציץ במה שמתרחש שם, לפקוח עין ולהביע דעה.
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

נוגה ....

קודם כל אני "אוהב אותך" בגבולות המותר..

אני לא חושב שלאף אחד יש את "הזכות" להגיד במדינת ישראל על בנאדם זה או אחר שהוא צריך או לא צריך להמצא במקום ציבורי.חוף הים הוא של כולם..
כמעט בכל יום רמת הקיצוניות עולה פה ,וניתנת במה לאנשים קיצונים להמשיך ולהתבטא פה בצורה פשוט מפחידה.ולא משנה מי צודק ומי לא.

אתמול היתה בטופיק הזה תמונה של מאיר שושני ושל הבת שלו הקטנה ומתחת כתוב אני עוד ימצא אותך מאיר שושני..נכון התמונה נמחקה אחרי מספר שעות אבל יש אנשים כמוני שראו את זה ורואים וקוראים פה בכל יום דברים קשים מאוד מאוד .

המקרה מאתמול השאיר לי חותם מזעזע לכל החיים .על כל המשתמע מכך ....

פשוט מזעזע מזעזע מזעזע מזעזע ומה שלי הכי כואב זה שמכל הצדקנים ושומרי החופים אף אחד לא אומר כלום, פשוט כלום.
מחקו את התמונה "ויאללה" אפשר להמשיך ...

אני מודיע לך נוגה שלסיפור הזה יהייה סוף לא טוב משהו יפגע פיזית ואז משהו יצתרך לתת את הדין .כבר הרימו יד על דוכס פעם אחת יותר מידי.והלקח לא נילמד צריך להשים לזה סוף............לפני שזה יגמר באסון...

תמונה של ילדה בקושי בת 4 בידים של אבא שלה מפורסמת באתר בת גלים ,ומתחת הכיתוב אני עוד אמצא אותך מאיר שושני.

מזעזע ומצמרר
Moshe

שליחה על ידי Moshe »

מה מזעזע כל כך במישהו שמנסה למצוא אדם שיש כנגדו כתב תביעה ומבקש את עזרת הפורום? בית המשפט ודוכס לא מחפשים אותו? אולי מה שמזעזע זה אדם שהורשע בבניה שלא כדין? גולן, לפי דעתי התמונה צריכה לחזור לפורום אבל בלי הדמות של הבת.
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

שחר,
תודה על המוסר ודרך הארץ שאתה מנחיל לקוראי האתר. מאוד חשוב לקבל
ביקורת ומשוב.
גם אני חושב שהתמונה של מאיר הייתה לא במקום ומחקתי אותה.
אני קורא לכל מי שמרגיש נפגע ואני לא הבחנתי בכך לשלוח לי הודעה ואני
אמחק את התוכן הפוגע.
נערך לאחרונה על ידי גולן ב 13 מאי 2010, 15:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Arnon Dagan
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arnon Dagan »

שלום לכולם,
הגעתי לקוריאה והתחרות שלי מתחילה מחרתיים.
אני מתעדכן באתר ומדבר עם דוכס כל כמה ימים ואני חייב לומר שמאז שראיתי את התמונות ועודכנתי בפרטי העינין קשה לי מאוד לישון בלילה וההרגשה פשוט איומה! איומה כי ברור כשמש שהחוף בסכנת חיים אמיתית, אבל איומה עוד יותר בגלל חוסר העניין של כמה מהאנשים שציפיתי שיגיבו בנושא וגם התגובות של כמה מהאנשים בפורום הזה לגבי הנושא שגורמות לי לשאול את עצמי אתם עיוורים? או פשוט דבילים מוחלטים ואפילו יותר מזה?
אז לכל אלא שתוהים אם מה שקורה בחוף מסריח או לא אני שואל ומזכיר את הדברים הבאים:1 - המפעיל השכיר את החוף באופן לא חוקי לעברינים שנזרקו משם על ידי בית משפט! האם אתם חושבים שהם פשוט ישתקו וילכו הביתה בלי לקבל כלום חזרה אחרי שהשקיעו כסף במקום וסביר להניח גם שילמו למפעיל שכירות?
2 - איזו אוכלוסיה מגיעה ומוזמנת בדרך כלל למסיבות טראנס? (שאלה לאברהם בנושא - האם זה קשור לפעילות גלישה) האם חברה שגולשים? או חברה שלוקחים אקטסי ומתחילים לדקור אחד את השני?
3 - האם נזרקו סלעים ענקיים לתוך הים על ידי אותם אנשים ללא כל התחשבות בגולשים ובכללי ההתנהגות וחוק הברורים וידועים של שמירה על הטבע והחוף?
4 - האם אימו ואף הרימו ידיים על דוכס יותר מפעם אחת?
ועוד ועוד ועוד
אז לכל הספקנים ולתמימים שעדיין לא הבינו עם מי יש להם עסק וגם לאלה שפשוט אין לי מילה שיכולה כבר לתאר אותם כי היא תמחק בטוח:
זוזו הצידה אתם מפרעים לנו להלחם!!! תתעוררו כי אתם תמצאו את עצמכם בלי חוף!!!

ולכל אלה שרוצים שיהיה איפוא לגלוש או שמרגישים חרא כמוני על העוול והחרא שנעשה מול עינינו אני מציע להתקומם בכל הכח! לפי דעתי בצורת הפגנה מול העירייה שהיא הגורם שמאפשר את גניבת החוף ואת העוולת שנעשית! אני מקווה שיש עוד שחושבים שזה ראיון טוב ושנתחיל לגלגל את זה ולהריץ את זה.
כרגע דוכס הוא היחיד שעוד מחזיק מעמד והכל על כתפיו. האם ניתן לו לעמוד לבד כנגד כל השקרנים והעברינים? האם לא נוכל להתאחד ולהפוך את המקום לראוי? ויותר מזה לאפשר לו בכלל להתקיים?
arnondagan.com
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

הצעה לסדר...

תמונת המצב בשטח כמו שאני מבין אותה היא כך (ואני מדבר רק על מה שרואים בעיין):
1. בחוף הגולשים נשתל דשא לאורך כל הרמפה. ראיתי את זה בסיור קו היום.
הדשא כרגע ריק ממכשולים.
2. למיטב ידיעתי כנגד המפעיל מתנהלים 2 הליכים משפטיים (אגרסיביים) שונים על ידי עיריית חיפה ולא שמעתי על כוונת העירייה לסגת מההליכים האלה.
3. המכרז מסתיים בדצמבר גם בלי שום קשר להליכים המשפטיים.

פרשנות שלי:
המפעיל מבין שהרומן שלו עם החוף בבת גלים הוא לא רומן שכדאי להמשיך בו בנסיבות הקיימות.
הוא עבר דרך ארוכה וינסה למזער את הנזק בדרכו החוצה.
העירייה יודעת שהיא מתחת לפרוג'קטור ציבורי בכל מה שקשור לסיפור הזה והיא תמשיך לפעול בנחישות.

הצעתי (ערן, דני, ההצעה שלי מכוונת אליכם כמו אל ציבור הגולשים):
***הצעתי מתבססת רק על סמך הנחת העבודה ששלושת הסעיפים שלמעלה ממשיכים להתקיים. במידה שיהיה שינוי באחד מהם, נחליט מחדש.
1. לחכות להתפתחויות תוך תקווה שהמפעיל ימעט להסתבך מעבר למה שכבר קרה וינסה לסיים את דרכו במקום בצורה חברית, מכובדת ומהירה.
2. לפעול ציבורית רק אם המצב הפיזי בשטח יצריך פעילות.
3. להמעיט בשמועות ובמסירת דיסאינפורמציה.
4. להציע לעירייה חלופה ראויה להפעלת מועדון גלישה בחוף.
5. להמשיך להיות קשובים לרשתות הקשר וכן לתצפת על הנקודה באופן קבוע.
6. להימנע מטיפול אישי באנשים המעורבים, כולל תמונות קללות והשמצות אישיות. כולם כאן עצבניים, מודאגים ולחוצים מעתיד החוף גם בלי ערימות החרא שנשפכות כאן בלי חשבון. בהקשר הזה אני חושב שטוב יעשו כל הנשמות הטהורות כאן שתובעים אחד את השני על אלימות והשמצות. זה לא תורם כלום לאף אחד מהצדדים ואף אחד לא יתעשר מזה.

בתקווה לעתיד טוב יותר
ירון
נערך לאחרונה על ידי carmicarmi ב 13 מאי 2010, 22:28, נערך 5 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

תודה לאל....... אני חושב שזה מסר נכון ביותר.ואני גם חושב שלערן עינבר היה יוצא יותר זול להשקיע בחוף ובגלישה -מאשר בהתגוננות בבתי משפט..

אבל למטבע למה הוא לא השקיע ומשקיע יש כנראה יותר מ 2 צדדים.....
נעול