כוסאמו המדינה הזו......
7 מטר שלך או שלי?
שחר , פיתאום גיליתי שהיו גלים של 7 מטר. שלך או שלי?
בד"כ 7 מטר שלך זה בערך 12 מ' שלי? איך הצלחת למדוד? מקדימה או מאחורה?
איך כל פעם שאני על ידך הגל הכי גבוה בסביבה זה מטר וחצי ואיך שאתה נוסע לטייל בחו"ל קופצים עליך 7 מטר? איפה אני בתמונה?
בד"כ 7 מטר שלך זה בערך 12 מ' שלי? איך הצלחת למדוד? מקדימה או מאחורה?
איך כל פעם שאני על ידך הגל הכי גבוה בסביבה זה מטר וחצי ואיך שאתה נוסע לטייל בחו"ל קופצים עליך 7 מטר? איפה אני בתמונה?
רק עכשיו קראתי על תוכנית המזימה שלכם להגיע איליי דורוני וירוני ,ואני כבר מקנא ואני פה אל תעשו לי את זה אני מתחנן תשארו בבית שנה הבא ניתן כולם .אגב איליי לא טועה במחירים כל הסיפור ל 14 יום עולה 12000 אם או בלי להעביר ציוד הרוב הולך על הכרטיס.אנחנו ישנים במקום שהמליץ לנו חבר 5 דקות נסיעה מהספוט ממש מקום מדהים.וחוץ חייבים רכב בשביל הגלישת גלים.אז אל תטוסו בלעדיי.בדרך למים 5.3 וגלים של 3 מטר שוב במנואה.
ג'רררררר
ראיתי שניניה בצוות במועדון. תמסור לה ד"ש ממני ודורוני. גלשת היום? גל בשבילי?
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
ג"רר גלשנו אתמול כל יום היה ים של 2.5- 3.5 במנואה .היום גם אנחנו לפני הרכבה רוח פיצוץ ל 4.7 וגל של 3 מטר לפחות ככה זה נראה מהחוף ,ומי כמוך יודע ואני מצטט "שעד שאתה לא מגיע למנואה אתה לא באמת יודע כמה זה גבוהה""זה גם היום האחרון שלנו פה ואנחנו שבורים .מעצבות זהו התרגלנו לרוח לגלים.לכסאות ליד בריכת השחיה.לבריכה לכוסיות הרוסיות והאיטלקיות.לארוחות הערב המשותפות אם הרוסיות.וכמובן נינה פטינה חברה טובה שלנו .נימסור לה היום דש ממך ומדורוני.יאללה נדבר תעשו חיים.
- doron_hackam