שיי כספי הוא מלך איפה שהוא לא יהיה
הסיפור של הגלשן ממשיך כך לאחר מספר שנים מגיעים לדוכס למועדון שני ארסים ואומרים לו שהם רוצים להתחיל לגלוש יש להם גלשן אך אין מערך דוכס בעל חושים מחודדים במיוחד ביקש מהם להביא את הגלשן בכדי שיוכל להתאים להם מערך ... כשהם פנו לדרכם הוא הזמין משטרה ואותי חח בשניה שהם הגיעו עם הגלשן ארוז בתיק שלו הבלשים קפצו עליהם הם נלקחו למשטרה בדרך הם התקשרו לזה שגנב את הגלשנים (כזכור בסיפור הקודם סופר שהמחסן היה ריק מגלשנים) והודיעו לו שהם נתפסו. אותו אחד השכיל להחביא את הגלשנים הנותרים וכאשר המשטרה באה לחפש כבר לא היה מה למצוא על אוזלת ידם של המשטרה אפשר להמשיך ולספר רבות ...
הגלשן נלקח ממני כדי להוות עדות לפשע לאחר זמן מה הוזמנתי למשפט הגנב סיפר שהוא קנה את הגלשן בשוק הפשפשים השופט טען שאנשים מתפוצצים ואני מעיז לגלוש ואפילו כמעט פסק שאני צריך לשלם לגנב את המחיר שהוא שילם כביכול על הגלשן בשוק הפשפשים. אחרי המשפט ניתנה לי הרעיה חזרה והגלשן האגדי נמכר במחיר סימלי לאחד מהתלמידים שלי דאז ... המשפט סוף גנב לתליה מזמן לא עובד...
"חמציה החייט" ארנון דגן תופר ומנצח - אס"א 99
- Gil Hurvitz
משטרעת ישראל
משטרעת ישראל
זה מה שיש לי להגיד על לובשי המדים פה.
זו הכללה גסה כי יש גם שוטרים טובים ושופטים טובים.
אבל הרוב זבאללה. מה ל'שות?
זה מה שיש לי להגיד על לובשי המדים פה.
זו הכללה גסה כי יש גם שוטרים טובים ושופטים טובים.
אבל הרוב זבאללה. מה ל'שות?
גיל אני בהחלט זוכר את מקצה החיילת וחיילים גם צילמתי אותו קצת אבל התמקדתי בחיילת , במעיין ובעריכה נאלצתי להוציא את רוב הצילומים האלה כדי לקצר, גם ככה זה יצא ארוך. היום שאני כבר מכיר אותך אני יכול רק להצטער שלא התמקדתי גם בך.Gil Hurvitz כתב:אני לא מאמין איזה צחוק
אני זוכר את התחרות הזאת זכיתי בה במקום הראשון במקצה של החיילים, איך לא צלמו אותי ?
מה שעוד יותר מצחיק לראות אנשים שהכרתי כמה שנים מאוחר יותר כמו הדר,דרור,ארז טלאור,צביקה נתן ועוד. אז עוד לא הכרנו
אקי איך לא צלמת את מקצה החיילים?
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696