בוננזה אני מתנצל קשות.
הזמנתי את רון לביא אלי הבייתה לשמוע תקליטים וברגע אחד שלא
שמרתי עליו הוא נכנס לפורום ורשם הודעה בשמי.
אתה יכול לראות שזה רון לפי זה שזה שורות ארוכות בלי סימני קריאה
כי ככה הוא כותב.
הוא בראש טוב אל תעלב
למה ספין אאוט?
עם הפלנינג בא הספין אאוט...
לי זה קרה פעם ראשונה באילת כשהרוח עלתה לה ואני בלב ים עם 6.6 , הרגשתי איבוד אחיזה חלקי בזנב והיסחפות הירכתיים בכיוון הלחץ של הרגליים, באותו הרגע נזכרתי שקראתי על זה כאן ומאז ביררתי קצת והגעתי למסקנה שנקראת קוויטציה, משמע איוד של המיים בצד הפנימי של הסנפיר כתוצאה של לחץ נמוך (מאוד), זה קורה הרבה במשאבות רק בקנה מידה גדול והרסני יותר. ירידה מהרוח ושחרור לחץ מהסנפיר פתר את הבעיה.
במקרה אחר עם אותו מפרש ותנאים ועם סנפיר קצר יותר הספינאאוטים חגגו לי על הזנב....
מה שבטוח הצלחתי לעדן את הגלישה ולשפר טכניקה כדי להימנע....כמו לרקוד עם ספר על הראש....
במקרה אחר עם אותו מפרש ותנאים ועם סנפיר קצר יותר הספינאאוטים חגגו לי על הזנב....
מה שבטוח הצלחתי לעדן את הגלישה ולשפר טכניקה כדי להימנע....כמו לרקוד עם ספר על הראש....
Oren El
אני מחזק את דבריו של בוננזה
הרבה אימון והכל מסתדר. אין פעמיים שהציוד שלי מורכב אותו דבר וזה לא ממש מזיז לי בגלישה
ויותר מזה, לא ידעתי שיש סנפיר wave 29 אינטש. אתה מתפנק איתו ......
המצב הרבה יותר גרוע עם סנפירי wave 22-24 ונפחים קטנים יותר
כל נושא הכניסה לפלנינג ולספין אאוט הרבה יותר קיצונית עם סנפירים קטנים ופה מתבטא ההבדל הגדול בטכניקת הגולשים השונים. הרבה אימון נדרש פה
בהצלחה
הרבה אימון והכל מסתדר. אין פעמיים שהציוד שלי מורכב אותו דבר וזה לא ממש מזיז לי בגלישה
ויותר מזה, לא ידעתי שיש סנפיר wave 29 אינטש. אתה מתפנק איתו ......
המצב הרבה יותר גרוע עם סנפירי wave 22-24 ונפחים קטנים יותר
כל נושא הכניסה לפלנינג ולספין אאוט הרבה יותר קיצונית עם סנפירים קטנים ופה מתבטא ההבדל הגדול בטכניקת הגולשים השונים. הרבה אימון נדרש פה
בהצלחה
תיחת המפרש
תמתח יותר את המפרש בחלקו התחתון - בעקב
ושחרר קצת יותר בחלקו האחורי של המנור - ברוב המיקרים זה יפתור לך את הבעיה.
ושחרר קצת יותר בחלקו האחורי של המנור - ברוב המיקרים זה יפתור לך את הבעיה.
Maty Frydman
Freegull Sea Sports LTD
מרכז ימי קיסריה
Phone: 04-6270831 04-6364605
Car Phone: 052-2852030
mail: freegull@wind.co.il
Site: www.wind.co.il
Freegull Sea Sports LTD
מרכז ימי קיסריה
Phone: 04-6270831 04-6364605
Car Phone: 052-2852030
mail: freegull@wind.co.il