#BatgalimWind תחזית ודיווחים לגולשי רוח וקייט ים תיכון
Re: תחזית רוח בת גלים + דיווח תצפיות בזמן אמת
יאללה אביב אני ממש מבין אותך, כבר דיברנו על בעבר ,וגולן בנה איזו דרך לסמס לפורום. כבר לא עובד חבל.
אני אישית הייתי מופתע אתמול לראות כל כך הרבה גולשים בבת גלים בלי שום מילה בפורום.
לדעתי. המקומיים או סרף האוס חיבים לדוח מה קורה
אני אישית הייתי מופתע אתמול לראות כל כך הרבה גולשים בבת גלים בלי שום מילה בפורום.
לדעתי. המקומיים או סרף האוס חיבים לדוח מה קורה
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו
- aviv_bamba
הכי מעצבן זה לראות בסוף היום אנשים שכותבים על "כמה כיף היה היום..." ו- "יום נדיר!" וכד' בלי אף הודעה במהלך היום...
נראה שברגע שגולש מגיע לחוף הוא שוכח את כל משפחת גולשי הרוח הפזורה ברחבי המדינה...
ועוד דבר,
אם היתה אפשרות להתקשר למישהו שנמצא תמיד בחוף אז הבעיה היתה נפתרת, כמו בתקופה שעבדתי בסרף-פוינט ואנשים היו מתקשרים למועדון ומקבלים ממני דיווח מדויק על המצב בזמן אמת.
אולי סרף האוס יכולים לתת שירות כזה ולפרסם כאן את מספר הטלפון בחנות שליד החוף... זה מאד יעזור!
נראה שברגע שגולש מגיע לחוף הוא שוכח את כל משפחת גולשי הרוח הפזורה ברחבי המדינה...
ועוד דבר,
אם היתה אפשרות להתקשר למישהו שנמצא תמיד בחוף אז הבעיה היתה נפתרת, כמו בתקופה שעבדתי בסרף-פוינט ואנשים היו מתקשרים למועדון ומקבלים ממני דיווח מדויק על המצב בזמן אמת.
אולי סרף האוס יכולים לתת שירות כזה ולפרסם כאן את מספר הטלפון בחנות שליד החוף... זה מאד יעזור!
היום (ואתמול) היה יום נדיר
i was just passing with my car i wasn't in the water.....sorry
anyways the forum wont help you and since there is no club\shaq you just need to connect with your own friends and hassle them over the phone.
Thats It!
anyways the forum wont help you and since there is no club\shaq you just need to connect with your own friends and hassle them over the phone.
Thats It!
- aviv_bamba
tald איזה גבר אתה !!
במקום לכתוב תגובה משמעותית או למצוא פתרון את זורה מלח על פצעים תודה אחי!
אני שמח שגלשת ונהנית - לבד!
אולי בפעם הבאה תהיה מספיק בנאדם כדי לחלוק ולשתף את שאר האחים שלך לתחביב בפרסום המצב בפורום לפני שאתה נכנס למים
אם לא קשה לך...
אם עמית הגבגבר שרק עבר ליד החוף באוטו יכל לכתוב הודעה בקטנה אז בטח מי שנכנס לגלוש יכול!!
במקום לכתוב תגובה משמעותית או למצוא פתרון את זורה מלח על פצעים תודה אחי!
אני שמח שגלשת ונהנית - לבד!
אולי בפעם הבאה תהיה מספיק בנאדם כדי לחלוק ולשתף את שאר האחים שלך לתחביב בפרסום המצב בפורום לפני שאתה נכנס למים
אם לא קשה לך...
אם עמית הגבגבר שרק עבר ליד החוף באוטו יכל לכתוב הודעה בקטנה אז בטח מי שנכנס לגלוש יכול!!
נערך לאחרונה על ידי aviv_bamba ב 15 מרץ 2012, 19:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- aviv_bamba
אבל יאלה נמאס להתמרמר...
מה קורה מחר??
מה קורה מחר??
מצטער, זה התבקש ..... ועכשיו ברצינות
עכשיו בדיוק החלפתי טלפון למשהו עם אפשרות לכתוב בפורום. בעבר גם שלחתי sms בפורום הישן כשעוד היה אפשר
אבל אפילו עם האפשרות לעשות את זה , נניח היום, מה הייתי כותב ? 9.15 בבוקר
"כרגע בבת גלים , נראה שתיל , מרכיב 5.3 , ים גבוה , כיוון רוח לא ברור, לא ברור אם אפשר לצאת מהבריכה או לא"
היית בא ?
אחרי סיבוב של עשר דקות כבר הייתי יותר חכם אבל אז כבר העניין אבוד .....
וחוץ מזה אם לא באת אתמול והיום אז באמת אתה לא נחוש מספיק, עם הרוח שהראו כל המדים הפעילים לא היתה אפשרות ליפול
ערב טוב
טל
עכשיו בדיוק החלפתי טלפון למשהו עם אפשרות לכתוב בפורום. בעבר גם שלחתי sms בפורום הישן כשעוד היה אפשר
אבל אפילו עם האפשרות לעשות את זה , נניח היום, מה הייתי כותב ? 9.15 בבוקר
"כרגע בבת גלים , נראה שתיל , מרכיב 5.3 , ים גבוה , כיוון רוח לא ברור, לא ברור אם אפשר לצאת מהבריכה או לא"
היית בא ?
אחרי סיבוב של עשר דקות כבר הייתי יותר חכם אבל אז כבר העניין אבוד .....
וחוץ מזה אם לא באת אתמול והיום אז באמת אתה לא נחוש מספיק, עם הרוח שהראו כל המדים הפעילים לא היתה אפשרות ליפול
ערב טוב
טל
- aviv_bamba
יש הרבה צדק בדבריך.. באמת אם רק אחרי שנכנסת הבנת שהמצב סבבה אז לא אבקש ממך לצאת ולהתחיל לכתוב הודעה.
אבל למזלנו לא הכל תלוי בך, יש הרבה אנשים בחוף ואני מדבר על כולם!
ובקשר לנחישות, אל תלכלך... אתמול הייתי בלימודים מעשר עד שש ואני אשקר אם אומר שישבתי רגוע בכסא כשבכל שנייה אני מסתכל במד ורואה כזו רוח...
היום אולי לא הייתי נחוש מספיק להגיע אבל זה בעיקר מפחד להגיע ולגלות תנאים קשים מידי של סערה או מלא גשם שמחרב את כל העניין, כשאני כבר מחליט לנסוע עד חיפה זה צריך להיות אחלה טיול ולא עמידה בחוף בגשם או מאבק על חיי מול מפלצות...
דרך אגב נסיעה כזו לחיפה לפי חישוב זריז עולה לי בין 150 ל-170 ש"ח ! תלוי כמה אני רעב לפני/אחרי... (דלק- 128 ש"ח הלוך-חזור)
זה פאקינג הפקה!!
אבל נראה לי שבכל מקרה מחר יש למה לצפות לא?
יאללה תגובות בזמן אמת!!!
תבורכו (ברוח כל יום!)
לילה טוב
אבל למזלנו לא הכל תלוי בך, יש הרבה אנשים בחוף ואני מדבר על כולם!
ובקשר לנחישות, אל תלכלך... אתמול הייתי בלימודים מעשר עד שש ואני אשקר אם אומר שישבתי רגוע בכסא כשבכל שנייה אני מסתכל במד ורואה כזו רוח...
היום אולי לא הייתי נחוש מספיק להגיע אבל זה בעיקר מפחד להגיע ולגלות תנאים קשים מידי של סערה או מלא גשם שמחרב את כל העניין, כשאני כבר מחליט לנסוע עד חיפה זה צריך להיות אחלה טיול ולא עמידה בחוף בגשם או מאבק על חיי מול מפלצות...
דרך אגב נסיעה כזו לחיפה לפי חישוב זריז עולה לי בין 150 ל-170 ש"ח ! תלוי כמה אני רעב לפני/אחרי... (דלק- 128 ש"ח הלוך-חזור)
זה פאקינג הפקה!!
אבל נראה לי שבכל מקרה מחר יש למה לצפות לא?
יאללה תגובות בזמן אמת!!!
תבורכו (ברוח כל יום!)
לילה טוב
טוב
אז תעמיס את הרכב
יש 25 קשר עד 30 מערבית נקיה והים נמוך יחסית (נכון לשעה 8 בבוקר)
אז תעמיס את הרכב
יש 25 קשר עד 30 מערבית נקיה והים נמוך יחסית (נכון לשעה 8 בבוקר)
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
אביב
כנרא אין ברירה תצטרך לחזור לחיפה ולפתוח מועדון ...
שי
כנרא אין ברירה תצטרך לחזור לחיפה ולפתוח מועדון ...
שי
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
יום לא רע כרגע. מפרשי 4.5 כיוון מערבי.
ים גבוה אבל גליש לא רק בבריכה.
ים גבוה אבל גליש לא רק בבריכה.
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
נכנסה צפונית
בחיפה 15 - 18 נראה די יציב, עם ים חלק כמו ברכה ושמש
הטמפרטורה עלה קצת ועכשיו 14 מעלות. קרררר אבל גליש.
בחיפה 15 - 18 נראה די יציב, עם ים חלק כמו ברכה ושמש
הטמפרטורה עלה קצת ועכשיו 14 מעלות. קרררר אבל גליש.
שלום
איך נראית הצפונית מחר ושישי ?? תהיה חזקה אפשר לבנות על קריות, או תהיה על הגבול וכדאי לנסוע עד בצת ??
תודה
איך נראית הצפונית מחר ושישי ?? תהיה חזקה אפשר לבנות על קריות, או תהיה על הגבול וכדאי לנסוע עד בצת ??
תודה
נו אז מה תהיה היום רוח ?
יום שישי גלשנו עם 5.5 בנהריה ( גלשנים קטנים) הרוח ירדה בצהרים ועלתה חזק אחה"צ . שבת היה יותר חזק.
כמובן לא היו גלים לשחק עליהם, אבל בעומק היו מין סוואלים חדים, אחלה רמפות .
כרמי מישהו, מה מצפה לנו ביום שלישי??
כמובן לא היו גלים לשחק עליהם, אבל בעומק היו מין סוואלים חדים, אחלה רמפות .
כרמי מישהו, מה מצפה לנו ביום שלישי??