פתיחת העונה בכנסיה איך מתארגנים לקראת המוני הגולשים?
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
פתיחת העונה בכנסיה איך מתארגנים לקראת המוני הגולשים?
שלום לכולם,
בעוד כשבועיים תיפתח עונת הקיץ בכנסיה והמוני הקייטרים יגיעו לגלוש איתנו.
בשנה שעברה היו ימים עם קרוב ל- 100 קייטרים במים יחד.
חלק גדול מהגולשים אינם מכירים את תנאי החוף ומגבלותיו. הם נלחצים מהסלע ועושים טעויות. חלקם נפצעים מהלחץ.
מה לדעתך צריך לעשות על מנת שנעבור את העונה בשמחה רבה ובמינימום לחץ?
איך נקבל את חברינו ונסייע להם להשתלב בפארק?
בעוד כשבועיים תיפתח עונת הקיץ בכנסיה והמוני הקייטרים יגיעו לגלוש איתנו.
בשנה שעברה היו ימים עם קרוב ל- 100 קייטרים במים יחד.
חלק גדול מהגולשים אינם מכירים את תנאי החוף ומגבלותיו. הם נלחצים מהסלע ועושים טעויות. חלקם נפצעים מהלחץ.
מה לדעתך צריך לעשות על מנת שנעבור את העונה בשמחה רבה ובמינימום לחץ?
איך נקבל את חברינו ונסייע להם להשתלב בפארק?
דבר ראשון וחשוב ביותר... נעלי גלישה !
משום מה בתקופה האחרונה השפל נהייה קיצוני יותר והוא חושף את סלעי הריף, מה שאומר שכמעט כל העלאה והורדה של העפיפון צריכה להתבצע כאשר הגולש עומד על הסלעים החדים וסיכויי הפציעה גבוהים במיוחד.
לכן אני ממליץ לקנות נעליי גלישה, בסכום מינימלי של 150 ש"ח (פלוס מינוס) תחסכו לעצמכם חתכים עצבניים ברגליים.
משום מה בתקופה האחרונה השפל נהייה קיצוני יותר והוא חושף את סלעי הריף, מה שאומר שכמעט כל העלאה והורדה של העפיפון צריכה להתבצע כאשר הגולש עומד על הסלעים החדים וסיכויי הפציעה גבוהים במיוחד.
לכן אני ממליץ לקנות נעליי גלישה, בסכום מינימלי של 150 ש"ח (פלוס מינוס) תחסכו לעצמכם חתכים עצבניים ברגליים.
המשחק הכי ממכר בעולם - באבלס!
http://www.mgames.co.il
http://www.mgames.co.il
- carmicarmi
אולי סער יארגן מכירה קבוצתית של נעלי גלישה.
קניתי ממנו נעליים סוף הדרך...
כל אחד שיזמין מראש יוכל לקבל את הנעליים כשיגיע לחוף.
קניתי ממנו נעליים סוף הדרך...
כל אחד שיזמין מראש יוכל לקבל את הנעליים כשיגיע לחוף.
נערך לאחרונה על ידי carmicarmi ב 03 מאי 2007, 18:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני ממליץ להצטייד בחליפת 1 מ"מ לכל הגוף כובע משקפיים וקרם הגנה.
השמש בקיץ חזקה ואנו חייבים ליהיות מוגנים.
הייתי ממליץ לסוחרים להצטייד באוהלים לארוח .עם אפשרות להחזיק מים לשתיה ואולי אפילו מעט עזרה ראשונה.
ואני מצטרף לאסף בבקשה לפרוס חוטים בסוף ולהכנס למים.
השמש בקיץ חזקה ואנו חייבים ליהיות מוגנים.
הייתי ממליץ לסוחרים להצטייד באוהלים לארוח .עם אפשרות להחזיק מים לשתיה ואולי אפילו מעט עזרה ראשונה.
ואני מצטרף לאסף בבקשה לפרוס חוטים בסוף ולהכנס למים.
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
סער
סער
מה דעתך לעשות מבצע של נעלי גלישה דקיקות במחיר מיוחד שהחברה פה יזמינו מראש תוך ידיעת המחיר? לדעתי אתה יכול למכור הרבה נעליים במבצע כזה למי שנרשם כמובן מראש פה ובקייטסייט
מה דעתך לעשות מבצע של נעלי גלישה דקיקות במחיר מיוחד שהחברה פה יזמינו מראש תוך ידיעת המחיר? לדעתי אתה יכול למכור הרבה נעליים במבצע כזה למי שנרשם כמובן מראש פה ובקייטסייט
- carbon fiber
- carmicarmi
אם ברצינות עסקינן אזי הפתרון הוא כמובן החזון : פארק לספורט אתגרי בבת-גלים.
פארק כזה שיכלול כמה ענפי ספורט אקסטרים כדוגמת : רכיבה על אופניים, רולר-בליידס, סקייטבורד, קירות טיפוס, וכמובן הספורט הימי : גלישת רוח וקייט.
החלום הוא ליצור רצועת חוף רחבה, מסודרת, המשלבת משטחי דשא, גינון, ספסלי ישיבה, חניה לרכב, ואשר תחבר בין כל ענפי הספורט האלו.
חוף שיוכשר למטרה זו יוכל לקלוט מאות גולשי קייט ורוח בלי בעיה, תוך מתן נוחיות מירבית לעוסקים בספורט.
בנוסף לכך, ישמש החוף כאטרקציה לצופים שיגיעו, יטיילו, ויהנו מצפיה בגולשים ובספורטאים.
כדי לממש את החזון והחלום, חייב להיות שיתוף פעולה מצד העירייה.
אני תקווה שעיריית חיפה והעומדים בראשה יבינו סוף-סוף את הפוטנציאל הגלום בחוף המיוחד הזה, אשר יוכל לתרום לעיר מוקד משיכה לנוער ואנשים צעירים, בד בבד עם מוקד בילוי לכל תושבי העיר.
פיתוח רצועת חוף זו הינה גם החוליה האחרונה שתקשר בין הטיילת הדרומית של העיר לבין טיילת בת-גלים, ותתרום לרצף אורבני חופי החל מבי"ח רמב"ם ועד לקצה גבול השיפוט של העיר בחוף הדרומי (חוף הסטודנטים).
הגולשים צריכים את זה, העיר צריכה זאת , וכל תושבי חיפה זקוקים למימוש תוכנית זו.
פארק כזה שיכלול כמה ענפי ספורט אקסטרים כדוגמת : רכיבה על אופניים, רולר-בליידס, סקייטבורד, קירות טיפוס, וכמובן הספורט הימי : גלישת רוח וקייט.
החלום הוא ליצור רצועת חוף רחבה, מסודרת, המשלבת משטחי דשא, גינון, ספסלי ישיבה, חניה לרכב, ואשר תחבר בין כל ענפי הספורט האלו.
חוף שיוכשר למטרה זו יוכל לקלוט מאות גולשי קייט ורוח בלי בעיה, תוך מתן נוחיות מירבית לעוסקים בספורט.
בנוסף לכך, ישמש החוף כאטרקציה לצופים שיגיעו, יטיילו, ויהנו מצפיה בגולשים ובספורטאים.
כדי לממש את החזון והחלום, חייב להיות שיתוף פעולה מצד העירייה.
אני תקווה שעיריית חיפה והעומדים בראשה יבינו סוף-סוף את הפוטנציאל הגלום בחוף המיוחד הזה, אשר יוכל לתרום לעיר מוקד משיכה לנוער ואנשים צעירים, בד בבד עם מוקד בילוי לכל תושבי העיר.
פיתוח רצועת חוף זו הינה גם החוליה האחרונה שתקשר בין הטיילת הדרומית של העיר לבין טיילת בת-גלים, ותתרום לרצף אורבני חופי החל מבי"ח רמב"ם ועד לקצה גבול השיפוט של העיר בחוף הדרומי (חוף הסטודנטים).
הגולשים צריכים את זה, העיר צריכה זאת , וכל תושבי חיפה זקוקים למימוש תוכנית זו.
טוב כרמי, אני אתן אחד ברצינות.
באיזור החנייה, יש להציב שלט (פח שעליו כיתוב). בשלט זה יופיעו מס' כללי התהגות ובטיחות. וכמו כן מס' טלפון של חירום (סער/צ'ינו, שיטור ימי וכו').
להפיק שלט כזה לא עולה הרבה כסף (כמה מאות בודדות של שקלים). ולמרות שצריך אישורים בשביל לתקוע שלט, אני מסכים לתקוע אותו בעצמי ולקחת אחריות עליו. אני משוכנע שאף אחד מהעיירה לא יוריד אותו. (גם ככה הם מזניחים את החוף והוא לא מעניין אותם)
באיזור החנייה, יש להציב שלט (פח שעליו כיתוב). בשלט זה יופיעו מס' כללי התהגות ובטיחות. וכמו כן מס' טלפון של חירום (סער/צ'ינו, שיטור ימי וכו').
להפיק שלט כזה לא עולה הרבה כסף (כמה מאות בודדות של שקלים). ולמרות שצריך אישורים בשביל לתקוע שלט, אני מסכים לתקוע אותו בעצמי ולקחת אחריות עליו. אני משוכנע שאף אחד מהעיירה לא יוריד אותו. (גם ככה הם מזניחים את החוף והוא לא מעניין אותם)
אולי, תיהיה בעייה (כי בגדול צריך אישורים), אבל אני חושב שעדיף לעשות קודם (זה יכול למנוע ניפגעים- ואני רציני), ובמקרה הכי גרוע יגיעו מהעירייה ויורידו אותו.
אני חושב ששלט צריך להיות בצמוד לעמוד שבת- בסמוך לאיפה שהאוטו של סער חונה. (הכיתוב צריך להיות דו-צדדי). בקשר לניסוח- אני מציע שבשלב ראשון נפתח טופיק שבו כל גולש יציע כללים שצריכים להופיע בשלט, אני מתנדב לערוך אותם ולהביא לאישור סופי.
אני חושב ששלט צריך להיות בצמוד לעמוד שבת- בסמוך לאיפה שהאוטו של סער חונה. (הכיתוב צריך להיות דו-צדדי). בקשר לניסוח- אני מציע שבשלב ראשון נפתח טופיק שבו כל גולש יציע כללים שצריכים להופיע בשלט, אני מתנדב לערוך אותם ולהביא לאישור סופי.