היי כולם

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
liranisr111

היי כולם

שליחה על ידי liranisr111 »

הייתי רוצה לשתף אותכם בסיפור קטן שקרה לי במאווי הוואי
לפני כמה ימים היה ים גבוה בחוף הוקיפה המפורסם ורק גולשי הפרו היו במיים אולי 5-6 גולשים
וגם אני רציתי להיות חלק מזה (בסך הכל מדובר בגלים של תורן וקצת יותר)
אז נכנסתי גלשתי הכל היה טוב וסבבה מדי פעם הגיעו סטים שסגרו את כל היציאה החוצה אבל בסף הכל היה כיף
ואז אחרי שעברתי תצאנל הגיע אלי סט ענק שהייתי בטוח אני עובר אותו ,אבל לא!הייתי חייב לנטוש כי הוא נשבר בדיוק אלי!
הציוד התכבס ותוך כדי נשבר התורן(את זה עוד אפשר לשרוד)אבל כשגיליתי שגם הגלשן התנתק ואין סיכוי להגיע אליו הבנתי שפה אני בצרות
ניסיתי לשחות אם המפרש אבל אחרי 5 דקות הבנתי שזה בזבוז של אנרגייה שכרגע אני זקוק לה
בעיקר שאני רחוק מאוד מהחוף בזרמים שרק לוקחים אותי לאוקיינוס (כשאתה במים אתה לא שם לב )
הייתי חייב לנטוש את המפרש ולהתחיל לשחות לחוף!אבל גם זה לא עבד ולמזלי היה שם גולש קייט שהוציא אותי משם בשלום!
אומנם הציוד הלך אבל הסתכלתי על זה בצורה חיובית
והנה היום אני מקבל טלפון שהגלשן נמצא בחוף אחר
ובהמשך היום יצאתי לעשות סטאנד אפ בהוקיפה והופתעתי לגלות שהמפרש שלי נמצא בין הריפים
הוא זהר שם מתחת למים כמו בתולת ים
ישר קפצתי אם מצלמת הגו פרו והתחלתי לצלם
זאת תהיה המזכרת הכי טובה ממאוי לפי דעתי
תמיד תזכרו כשאתם גולשים בים גבוה או מסוכן
תמיד תוודאו שמישהו יודע שאתם שם!!!

תמונה
סמל אישי של משתמש
קובי

Re: היי כולם

שליחה על ידי קובי »

לירן חבר יקר
דבר ראשון -תגיע לבית חבד ותברך הגומל!
דבר שני - בימים כאלה שרק המקצוענים נכנסים להוקיפה (יש להם גב אכולמניוקי לציודים :-) -הכי כדאי זה ללכת לקנהה
שם יש גל מדהים! ארוך הרבה יותר מהוקיפה!
ואם אתה לא רוצה את כל העולם איתך על הגל - תעלה לאפר קנהה (אני אישית מעדיף את הלואר קנהה)
הכי חשוב שאתה בריא ושלם!!!
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
etofach

Re: היי כולם

שליחה על ידי etofach »

מברוק שנשארת איתנו
למד לקח....
המצלמת GOPRO נשארה על הגלשן? וחזרה אלייך?
אני נמצא בסרי לנקה ובמועדון גלישת הגלים שבו אני גולש הים לקח להם את המצלמה מהגלשן, אולי הגלשן נחבט בחול
אני מסתובב עם מצלמה שכזאת על קסדת הקטנוע שלי ובים לצילום הבת הגולשת עם רצועת מצח של GOPRO וחיזוק של כובע גלישה עם רצועה, וזה מחזיק בגלים (לא חזיתיים) של מתחילים עד 1 מטר בווליגאמה
שלח תגובה