נו.............שמישהוא יגיד כבר משהו
נו.............שמישהוא יגיד כבר משהו
כבר שבוע רואים ש שישי שבת יהיו מסרחיות פיצוץ. ואף אחד לא ומר כלום.
מה רק אני מרגיש? או שכולם כבר לא בכבוד שלהם ים שטוח 25 קשר.
אז נא לבדוק את תקינות הציוד ולצאת בקבוצות לספוטים. המועדפים עליכם. - צפון חזק עד חזק מאוד, מרכז נורמלי.
למי שאין, אני מזכיר, גולן מוכר מפרש 4.5 .
מה רק אני מרגיש? או שכולם כבר לא בכבוד שלהם ים שטוח 25 קשר.
אז נא לבדוק את תקינות הציוד ולצאת בקבוצות לספוטים. המועדפים עליכם. - צפון חזק עד חזק מאוד, מרכז נורמלי.
למי שאין, אני מזכיר, גולן מוכר מפרש 4.5 .
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
Re: נו.............שמישהוא יגיד כבר משהו
זורקין האדיר
אני מוכן ומזומן לתת סלאלום בעצבים בשישבת בבת גלים מי שעוקף אותי במים מקבל 1000 שח
עברתי לדירה על החוף בבת גלים ויש חדר אורחים אתה מוזמן
יש חנות גלישה BG פאנטאסטית בשדרות בת גלים אתה מוזמן
בקיצור בת גלים מעצמת גלישה
אני מוכן ומזומן לתת סלאלום בעצבים בשישבת בבת גלים מי שעוקף אותי במים מקבל 1000 שח
arnondagan.com
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
באמת חנות פנטסטית אבל אתה והפה הגדול שלך ...ארנון ....Arnon Dagan כתב:זורקין האדיר
למה שלא תשתוק עד שכל הסחורה שנשארה תיגמר במחירים נוחים ...., כי אין לי הרבה כסף עכשיו וכבר לקחתי מה שיכלתי ....
ואני לא מתכונן להחזיר ....., ואחר כך כשאגמור להצטייד דבר כמה שאתה רוצה .... אולי אמכור משהו ברווח כשהביקוש יעלה ....
בקיצור נא להתעלם מההודעות של ארנון בעניין חנות עד מאי בבקשה ....
[img]http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/hisardut/images/1712200646701.jpg[/img]
קדום כל נקווה לשקט בדרום כמה שיותר מהר ..
מי בא מחר (מזרחית) לחוף הכי יפה בארץ?
זה כמובן
-- מעיין צבי --
גולשים שם מטר מהחוף, במקביל לחוף , ואין שום דבר שמפריע במשך קילומטרים לכיוון צפון ודרום
פשוט מקסים.
מי בא מחר (מזרחית) לחוף הכי יפה בארץ?
זה כמובן
-- מעיין צבי --
גולשים שם מטר מהחוף, במקביל לחוף , ואין שום דבר שמפריע במשך קילומטרים לכיוון צפון ודרום
פשוט מקסים.
זורקין המלך
מסרחיות בבת גלים הן דבר ברור שנדיר שהגורו מפקשש...
אני מזכיר לכול מי ששכח או לא יודע
במיזרחיות גולשים בקבוצות ותמיד לבדוק שכל מי שנכנס גם יצא!!
אני ממש לא ממליץ בגלישה לאורך מישור החוף (כגון מעיין צבי) אם אן סירת חילוץ במים!! זה התאבדות!!! מי שחושב שהוא יכול לשחות לחוף ברוח של 20 קשר - הוא טועה טעות איומה!! (אני ממליץ למי שחושב שאני טועה - להתמקם עם הציוד ליד סירה עוגנת או ריף ולנסות לשחות 5 דקות -מהר מאד יתברר שלא מתקדמים כלל ואפילו נסחפים אחורה).
מסרחיות בבת גלים הן דבר ברור שנדיר שהגורו מפקשש...
אני מזכיר לכול מי ששכח או לא יודע
במיזרחיות גולשים בקבוצות ותמיד לבדוק שכל מי שנכנס גם יצא!!
אני ממש לא ממליץ בגלישה לאורך מישור החוף (כגון מעיין צבי) אם אן סירת חילוץ במים!! זה התאבדות!!! מי שחושב שהוא יכול לשחות לחוף ברוח של 20 קשר - הוא טועה טעות איומה!! (אני ממליץ למי שחושב שאני טועה - להתמקם עם הציוד ליד סירה עוגנת או ריף ולנסות לשחות 5 דקות -מהר מאד יתברר שלא מתקדמים כלל ואפילו נסחפים אחורה).
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
הי ישראלה,
אני גם יגיע לשם, ממה שראיתי באתר של הקייטים יהיה שם גם חילוץ, פעם קודמת שגלשתי שם שילמתי להם חמישים שקל וגלשתי בראש שקט..
אפרופו שחיה,דווקא כששילמתי על חילוץ נשבר לי מנור חדש (פעם ראשונה שהיה במים) ולמרות החילוץ שחיתי 150 מטר לחוף..גם אותי הפתיעה העובדה שיחסית זה לא היה נורא בכלל
אני גם יגיע לשם, ממה שראיתי באתר של הקייטים יהיה שם גם חילוץ, פעם קודמת שגלשתי שם שילמתי להם חמישים שקל וגלשתי בראש שקט..
אפרופו שחיה,דווקא כששילמתי על חילוץ נשבר לי מנור חדש (פעם ראשונה שהיה במים) ולמרות החילוץ שחיתי 150 מטר לחוף..גם אותי הפתיעה העובדה שיחסית זה לא היה נורא בכלל
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
אני חושב ששחייה של 150 מטר מול רוח מזרחית חזקהArikp כתב:למרות החילוץ שחיתי 150 מטר לחוף..גם אותי הפתיעה העובדה שיחסית זה לא היה נורא בכלל
יכולה להיות בלתי אפשרית ולהסתיים באסון
ראה הודעה וניסיון של קובי בטופיק כאן באתר לאחר האסון בו טבע עמיאל בן משה ברוח מזרחית
גולן, אני מסכים איתך וזו הסיבה שתמיד שאפשר אני משלם על חילוץ
רק ציינתי מקרה שקרה לי, נסיון החזרה העצמאית הייתה עם ביטחון שמקסימום אם קצת אתעייף אקרא לחילוץ
מה גם שעברו לידי מספר קייטים ששאלו אם אני בסדר
רק ציינתי מקרה שקרה לי, נסיון החזרה העצמאית הייתה עם ביטחון שמקסימום אם קצת אתעייף אקרא לחילוץ
מה גם שעברו לידי מספר קייטים ששאלו אם אני בסדר
אנחנו גם מתכננים על מעיין צבי, בדרך כלל ריק שם, אבל אני מבין שיהיו שם לא מעט - אחלה קטעים.
ישראלה תביאו קפה משהו? אבל הפעם עם סוכר , לא רק עוגיות.
ונשמח אם תרימו טלפון בבוקר, שנקבל תמונה. חשבנו שבע וחצי בדרך.
052-5552738.
אל תתני לאף אחד את המספר .
ישראלה תביאו קפה משהו? אבל הפעם עם סוכר , לא רק עוגיות.
ונשמח אם תרימו טלפון בבוקר, שנקבל תמונה. חשבנו שבע וחצי בדרך.
052-5552738.
אל תתני לאף אחד את המספר .
- alonkaplan
- יצירת קשר:
אריק,
אתה מוזמן לעבור אצלי בימיה ולקחת את הטרפז שלך (רובץ אצלי באוטו כבר מיולי...)
אני מחר בימיה מהבוקר. יש תלמידים... אז הפעם תסתדרו שם בלעדי.
אולי בשבת אגיע למקצה השלמות
אתה מוזמן לעבור אצלי בימיה ולקחת את הטרפז שלך (רובץ אצלי באוטו כבר מיולי...)
אני מחר בימיה מהבוקר. יש תלמידים... אז הפעם תסתדרו שם בלעדי.
אולי בשבת אגיע למקצה השלמות
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
קפלן,
תודה מזל שאתה זוכר ברח לי מהראש...עלה יקר הטרפז הזה:)
תודה מזל שאתה זוכר ברח לי מהראש...עלה יקר הטרפז הזה:)
אזהרה בענין שחיה נגד מזרחית
יש לי ברזומה הרבה שעות גלישה לרוחב החוף במזרחיות - חוף דדו בחיפה (בגזרת הנירוונה ועד לקשתות ויותר) בעיקר בשנות השמונים העליזות:
אני יכול להעיד ממקור ראשון שכאשר המזרחית דופקת באמת (בסגנון 25 קשר עם מכות אל ומעבר ל- 30) אין הרבה סיכוי לשחיה נגד הרוח בחזרה לחוף, שלא לדבר על שחיה עם הציוד.
מנסיוני זה על גבול הבלתי אפשרי להתקדם לכיוון החוף אלא אם מצליחים לחזור למצב של עמידה על הקרקעית - ופה אני מסכים לחלוטין עם קובי.
לכן כלל הברזל היה תמיד לא להתרחק ולו לשניה מעבר לעומק מתניים, אחרת כל נפילה/תקלה/פקשוש ואז או שאתה מצליח לחדד בכוחות על חזרה לחוף (ווטר-סטרט, סגירת מפרש וחידוד אגרסיבי כנגד המזרחית - וזה לא טריוויאלי כי יתכן וידרשו כמה גאלצים והרבה כושר ובטחון ביכולת), או אחרת כדאי יותר לחפש את משמר החופים באופק...זו לא בדיחה, זה פשוט מאוד מאוד מסוכן וצריך איפוק רב כדי לא להתפתות ולמשל להרביץ איזו קפיצה גדולה עם סיכוי להתרסקות או סתם מהפך ארוך ועגול שמוציא אותך מעבר לעומק הבטוח.
אז אני לא יודע כמה חזקה ועקבית היתה המזרחית שמישהו כאן למעלה מדווח ששחה מולה, אבל פרקטית זה סופר מסוכן להתרחק מהחוף יותר ממטרים בודדים ומעבר לגובה שעומדים בו בקלות ומסוגלים לגרור את הציוד לחוף בהליכה על הקרקעית. ...אם כי אני חייב להודות שזה כיף אדיר לרוץ בפול-ספיד לאורך כל החוף (הרבה יותר כיף מהמפנה בבת גלים למשל). אבל למי שלא מאוד מיומן ובכושר טוב מאוד - זהירות, זהירות, זהירות!
מאחל סופ"ש רוחני ושקט ככל שיתאפשר לכולם.
אני יכול להעיד ממקור ראשון שכאשר המזרחית דופקת באמת (בסגנון 25 קשר עם מכות אל ומעבר ל- 30) אין הרבה סיכוי לשחיה נגד הרוח בחזרה לחוף, שלא לדבר על שחיה עם הציוד.
מנסיוני זה על גבול הבלתי אפשרי להתקדם לכיוון החוף אלא אם מצליחים לחזור למצב של עמידה על הקרקעית - ופה אני מסכים לחלוטין עם קובי.
לכן כלל הברזל היה תמיד לא להתרחק ולו לשניה מעבר לעומק מתניים, אחרת כל נפילה/תקלה/פקשוש ואז או שאתה מצליח לחדד בכוחות על חזרה לחוף (ווטר-סטרט, סגירת מפרש וחידוד אגרסיבי כנגד המזרחית - וזה לא טריוויאלי כי יתכן וידרשו כמה גאלצים והרבה כושר ובטחון ביכולת), או אחרת כדאי יותר לחפש את משמר החופים באופק...זו לא בדיחה, זה פשוט מאוד מאוד מסוכן וצריך איפוק רב כדי לא להתפתות ולמשל להרביץ איזו קפיצה גדולה עם סיכוי להתרסקות או סתם מהפך ארוך ועגול שמוציא אותך מעבר לעומק הבטוח.
אז אני לא יודע כמה חזקה ועקבית היתה המזרחית שמישהו כאן למעלה מדווח ששחה מולה, אבל פרקטית זה סופר מסוכן להתרחק מהחוף יותר ממטרים בודדים ומעבר לגובה שעומדים בו בקלות ומסוגלים לגרור את הציוד לחוף בהליכה על הקרקעית. ...אם כי אני חייב להודות שזה כיף אדיר לרוץ בפול-ספיד לאורך כל החוף (הרבה יותר כיף מהמפנה בבת גלים למשל). אבל למי שלא מאוד מיומן ובכושר טוב מאוד - זהירות, זהירות, זהירות!
מאחל סופ"ש רוחני ושקט ככל שיתאפשר לכולם.
"הרוח היא העושה את האדם לאציל" (סנקה)
- zohar_golesh
אז מה היה היום בבת גלים?
במעיין צבי היה לא משהו...
במעיין צבי היה לא משהו...
בבת גלים היה אפס עגול .....
לא נעים להגיד, אבל בעכו היה חזק מאוד!!!!
התחילה ב 9 , ירדה טיפה ב 11:30 , ואז נכנסה חזק מאוד.
יצאנו מהמים לקראת השעה שתיים, לראות שלא גנבו לנו ת'אוטו.
חומוס טוב בעכו, וחזרה לפני שהילדים מתעוררים משנת צהרים.
היו המון גולשים - חניה מלאה ,
הגיעו אפילו כמה אנשים מתל אביב ( כאלו עם רסטות , ומגלגלים סיגריות) .
מחר שבת , כל אחד ייקח את זה לאיפה שנראה לו.
נ.ב מישהו פה אמר שמיסרחיות זה לא הולם, אז תבוא לעכו במיזרחית, תקבל את הג'ייפה שבתי זיקוק משחררים ביום כזה , תראה מה זה.
התחילה ב 9 , ירדה טיפה ב 11:30 , ואז נכנסה חזק מאוד.
יצאנו מהמים לקראת השעה שתיים, לראות שלא גנבו לנו ת'אוטו.
חומוס טוב בעכו, וחזרה לפני שהילדים מתעוררים משנת צהרים.
היו המון גולשים - חניה מלאה ,
הגיעו אפילו כמה אנשים מתל אביב ( כאלו עם רסטות , ומגלגלים סיגריות) .
מחר שבת , כל אחד ייקח את זה לאיפה שנראה לו.
נ.ב מישהו פה אמר שמיסרחיות זה לא הולם, אז תבוא לעכו במיזרחית, תקבל את הג'ייפה שבתי זיקוק משחררים ביום כזה , תראה מה זה.