מעורר השראה...
תהנו
רני
ככה הופכים להיות 5X אלוף עולם.
Re: ככה הופכים להיות 5X אלוף עולם.
האמת רנירני כתב: מעורר השראה...
תהנו
רני
שכבר מהסירטון הקודם אנדיקורה בו גוליטו הציג את הפבלה לראוה לאורך זמן ניתן היה להבין היטיב מיהו מאיפה הוא בא ועד כמה הוא גאה להיות מה שהוא .
קרא בתגובה שלי אליך על הפבלה שהוא מציג לראוה ואיך הוא בוחר להראות את סירות הדייגים בסירטון ואת התנאים העלובים .
העתקתי לאתר שלי כי גוליטו מבטא משהו ביבשת שנגע לי בכמה מיתרים בלב :
העבר רק לתצורה מדורגת ראה בסרגל הכלים למעלה , כדי שתזהה את הסירטון הקודם שהעלית על אנדיקורה ואיך הגבתי לגביו ואת הסירטון והתגובה הנוכחיים .
http://www.mochileros.co.il/component/o ... rt,6/#1685
ועכשיו , אתה יודע כמה משפחות כאלו פגשתי בשלוש שנות טיול ביבשת ?
כל המשפחות בכפרים , בגונגלים הן כאלו , רק שמה שלא מוזכר ואי אפשר להעביר בסרט הוא החיוך והטוב לב שממלא את לב האנשים הללו .
הסתובבתי שם שלוש שנים ישנתי בערסל בגונגלים בפבלות הייתי נווד חסר ביית והם קיבלו אותי כחלק מהם והתחלקו אתי בכלום שיש להם
כי הם מאושרים ושמחים בחלקם זוהי השמחה האמיתית העושר שיש בלב .
אי אפשר למדוד את האנשים האלו בקולומביה ברזיל ונצואלה צילה בכסף אלא בלב .
הקמתי אתר צילמתי סרט זה בדיוק מה שרציתי להעביר , גוליטו הוא יוצא מן הכלל שמעיד על הכלל הלב שלו נשאר במרגריטה בביית ,
את כל הכסף הוא משקיע במשפחה שהאמת עד כמה שזה לא ברור בסרט המשפחה נתנה לו הכל עכשיו הוא מחזיר .
כבר בסירטון הקודם הרגשתי וכתבתי כמעט בדיוק את אותם הדברים פתחתי מחקרון ניסיתי להבין מיהו ומאיפה הוא בא אך לא מצאתי שום פרטים .
אפשר לעשות השואה בינו לבין סליחה על הבוטות הדביל ויקטור פרננדז , גולש אדיר בגלים אך כלומניק מחוצה להם .
למעשה פרננדז הוא פשוט אדיוט חסר השכלה אנטומיה של כישלון מהדהד , מי שינסה להבין על מה אני מדבר שיקרא על פתיחת המועדון הראותנית של פרננדז בספרד פושטת הרגל ויבין .
גוליטו הוא בדיוק ההיפך בחור צנוע עם שתי רגליים על הקקע יודע בדיוק מיהו ומאיפה הוא בא מי גידל אותו ולמי הוא חייב .
יכלתי לכתוב הכל באותם מלים בספרדית ושם הייתי משתמש בלקסיקון קללות די ארוך, המתיחס לגזענות וטיפשות ודעות קדומות של אותם אלו המדברים בסרט .
נכון זו משפחה פשוטה אבל איזה לב ענק יש לאמא , זה הלב שגוליטו ירש , בגלל זה הוא אלוף עולם , קצר פשוט ולעניין זה הלב .
נערך לאחרונה על ידי naty ב 26 אוקטובר 2012, 01:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
[img]http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/hisardut/images/1712200646701.jpg[/img]