האתר "בת גלים" למעשה מייצג את בת גלים
ולכן הכי נכון כשנכנסים ל"מצב הרוח" יופיע שעון בת גלים ולידו קישור לאתר הכנרת
כמו כן -המצלמה ביטבתה תקועה
תודה
קובי
לגולן או כרמי
לגולן או כרמי
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
Re: לגולן או כרמי
בהחלט מחזק את הבקשה לגבי הלינק: שיתחיל מבת-גלים + לינק לכינרת (או הפוך)
וגם בכינרת לינק לבת-גלים
מהסיבה הפשוטה - עכשיו אתה נכנס ב-2 לחיצות לאן שאתה מגיע, אם אתה מגיע לאחד מהם כברירת מחדל - חסכת לחיצה אם זה היה הנכון, אם זה לא היה הנכון (ורצית דווקא כינרת), לא הפסדת הרבה ביחס למצב הקודם של 2 הלחיצות.
ואם כבר בקשות, בדף המצלמות, הנטיה הטבעית שלי היא ללחוץ על התמונה (כי זה מה שאני רוצה לראות...)
אם אפשר להחיל את הלינק שלצידה גם עם התמונה, שיהיה יותר שמיש ככה
קובי, ייתכן שהמצלמה והמד של יוטבתה בדרך החוצה? סגרו את החנות שם...
גולן / כרמי - זה נשאר, או הולך?
וגם בכינרת לינק לבת-גלים
מהסיבה הפשוטה - עכשיו אתה נכנס ב-2 לחיצות לאן שאתה מגיע, אם אתה מגיע לאחד מהם כברירת מחדל - חסכת לחיצה אם זה היה הנכון, אם זה לא היה הנכון (ורצית דווקא כינרת), לא הפסדת הרבה ביחס למצב הקודם של 2 הלחיצות.
ואם כבר בקשות, בדף המצלמות, הנטיה הטבעית שלי היא ללחוץ על התמונה (כי זה מה שאני רוצה לראות...)
אם אפשר להחיל את הלינק שלצידה גם עם התמונה, שיהיה יותר שמיש ככה
קובי, ייתכן שהמצלמה והמד של יוטבתה בדרך החוצה? סגרו את החנות שם...
גולן / כרמי - זה נשאר, או הולך?
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
המצלמה של יטבתה שייכת לסרט האוס, צריך לשאול אותם. אשתדל לטפל בקישור למצלמה בשבועות הקרובים, לא ברור לי מה הבעייה עם עוד לחיצה על קישור. יש גם אנשים שמתעניינים בכינרת
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
עכשיו עמוד הרוח מציג את שני השעונים.
מקווה שהפשרה מקובלת ...
http://www.batgalim.org.il/weather/weather.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שהפשרה מקובלת ...
http://www.batgalim.org.il/weather/weather.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו יותר גרוע ( אולי יש בג ? )
כשאני לוחץ על הכפתור "כאן" ( מוקף בעיגול אדום בתמונה המצורפת) במסך של מד רוח בת גלים אז אני לא עובר למסך של הכינרת אלה שוב למסך הבחירה עם השעונים בלבד ( וכנ"ל קורה שאני במסך של הכינרת) , האם זו הכוונה ?
... עכשיו אני שם לב שכתוב במפורש שלחיצה על "כאן" זה לעבור לעמוד מדי הרוח, אז כנראה זו הכוונה, לדעתי זה פחות נוח , ועדיף שאפשר היה לעבור ישירות מעמוד הכינרת לעמוד בת גלים ולהיפך ( שנוכל להחליט מהר יותר לאן לנסוע )
כשאני לוחץ על הכפתור "כאן" ( מוקף בעיגול אדום בתמונה המצורפת) במסך של מד רוח בת גלים אז אני לא עובר למסך של הכינרת אלה שוב למסך הבחירה עם השעונים בלבד ( וכנ"ל קורה שאני במסך של הכינרת) , האם זו הכוונה ?
... עכשיו אני שם לב שכתוב במפורש שלחיצה על "כאן" זה לעבור לעמוד מדי הרוח, אז כנראה זו הכוונה, לדעתי זה פחות נוח , ועדיף שאפשר היה לעבור ישירות מעמוד הכינרת לעמוד בת גלים ולהיפך ( שנוכל להחליט מהר יותר לאן לנסוע )
- קבצים מצורפים
-
- windscreen.png (30.63 KiB) נצפה 808 פעמים
פשרה בין מי למי?
קובי ביקש לייעל, ואני בהחלט מסכים
צריך לבטל את עמוד הבחירה בין השעונים ולהכנס ישר לזה של בת גלים.
בעמוד הזה צריך לינק לזה של הכינרת, והפוך, בזה של הכינרת לינק לב"ג
עמוד הבחירה מיותר, ומכריח אותך לבקר בעוד דף "מבוא" שלא נותן המון. פשוט צריך לוותר על דף המבוא.
הלינקים בתוך דף מדי הרוח עושים בדיוק אותו שירות כמו דף המבוא, רק בלי הדף.
קובי ביקש לייעל, ואני בהחלט מסכים
צריך לבטל את עמוד הבחירה בין השעונים ולהכנס ישר לזה של בת גלים.
בעמוד הזה צריך לינק לזה של הכינרת, והפוך, בזה של הכינרת לינק לב"ג
עמוד הבחירה מיותר, ומכריח אותך לבקר בעוד דף "מבוא" שלא נותן המון. פשוט צריך לוותר על דף המבוא.
הלינקים בתוך דף מדי הרוח עושים בדיוק אותו שירות כמו דף המבוא, רק בלי הדף.