שלום שלום לכולם ואני שמח ששמי מוזכר פה והרבה!!
שלום שלום לכולם ואני שמח ששמי מוזכר פה והרבה!!
אז ככה נעים מאד להכיר את כולכם
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
אני שמח שאנשים מאשימים אותי פה בהרס המצלמה
ו"מאיימים" שיבואו עם חברים אבל אם שכחתם שאני לא הבת גלימי היחיד פה שגולש ואמרתי לכם כבר מזמן אני מקק קטן פה לעומת הגדולים שיש פה שלא רוצים את זה ויום שבת הגיעו לפה מלא גולשים אבל רובם חיפאים וכן עדיף לנו בלי גולשים אחרים לכם הגולשיי רוח יששששששששששש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מקום ביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לנוווווווווו איןןןןןןןןןןןן
קחו אתם גולשי רוח גלשן גלים וכנסו לים שהוא עמוס תהנו!! לכם!!
ובבקשה אל ת"איימו, עליי אנחנו מספיק בוגרים !! וחבל מאד שאתם רוצים ללכת לכיוון ההוא ואני כבר אמרתי לכולם שהמצלמה תרד תמיד!!
ולא קשור אלייייייייי אז רדו ממניייייי תתעסקו עם הבת גלימים הגדולים!! ויש מלא כאלה!!
- גולן
- איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
- יצירת קשר:
שמעון ברוך הבא,
אני כבר שמח שהגעת לפה וכבר יצא לנו משהו טוב מכל הסיפור.
בשבילי אתה הוא הבת גלימי הגדול כי כולם אומרים לי שמעון, שמעון...
אז אני מקווה שתעשיר אותנו פה בידיעותיך ותוסיף לפורום אוירת גולשים.
אתה מוזמן לרשום פה גם את "הגדולים"
וחוץ מזה כמה שמעונים רשומים פה? כי לי יש כבר 2:
שמעון דבח
דבח
אני כבר שמח שהגעת לפה וכבר יצא לנו משהו טוב מכל הסיפור.
בשבילי אתה הוא הבת גלימי הגדול כי כולם אומרים לי שמעון, שמעון...
אז אני מקווה שתעשיר אותנו פה בידיעותיך ותוסיף לפורום אוירת גולשים.
אתה מוזמן לרשום פה גם את "הגדולים"
וחוץ מזה כמה שמעונים רשומים פה? כי לי יש כבר 2:
שמעון דבח
דבח
שמעון גם אני מצטרף לברכות של גולן להצטרפותך לפורום.
אנו מבינים מצויין את המצוקה שלכם בספוט ולמרות זאת אנו בדעה שצריך להתמודד עם כל בעיה. אין לי ספק שאתה כמו כל אוכלוסיית גולשי הגלים חברה מצויינים ושנמצא את שביל הזהב בנינו ויחד נצעיד את החוף למקום שהוא באמת ראוי לו .
אני חושב שבסך הכל ביום טוב של גלים יש מקום לאורך החוף לכולם.
בקיצור השתתפותך כאן חשובה לנו ואנו בטוחים שתוכל לתרום הרבה מהניסיון שלך בים בכלל ובגלישת גלים ועצות טובות בפרט.
אנו מבינים מצויין את המצוקה שלכם בספוט ולמרות זאת אנו בדעה שצריך להתמודד עם כל בעיה. אין לי ספק שאתה כמו כל אוכלוסיית גולשי הגלים חברה מצויינים ושנמצא את שביל הזהב בנינו ויחד נצעיד את החוף למקום שהוא באמת ראוי לו .
אני חושב שבסך הכל ביום טוב של גלים יש מקום לאורך החוף לכולם.
בקיצור השתתפותך כאן חשובה לנו ואנו בטוחים שתוכל לתרום הרבה מהניסיון שלך בים בכלל ובגלישת גלים ועצות טובות בפרט.
- TheSurfman
- יצירת קשר:
שמעון אנחנו לא מחפשים לריב אם אף אחד פה
מה שאנחנו מבקשים זה קצת הבנה לכיוון של אלה שלא גרים במרחק הליכה מהים כמוני בשבילי לרדת לים זה חצי שעה נסיעה ובגלל שאין לי רישיון אז זה גם למצוא טרמפ שיסכים לקחת את הגלשן אז אני לא מעונין לרדת לחינם שאין גלים
למה שאני לא אוכל לראות את מצב הים לפני שאני יורד?
מה שאנחנו מבקשים זה קצת הבנה לכיוון של אלה שלא גרים במרחק הליכה מהים כמוני בשבילי לרדת לים זה חצי שעה נסיעה ובגלל שאין לי רישיון אז זה גם למצוא טרמפ שיסכים לקחת את הגלשן אז אני לא מעונין לרדת לחינם שאין גלים
למה שאני לא אוכל לראות את מצב הים לפני שאני יורד?
[img]http://www.surfclub.co.il/wp-content/uploads/2014/03/%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A5-%D7%9C%D7%90%D7%AA%D7%A8.jpg[/img]
- TheSurfman
- יצירת קשר:
פעם גרתי בנשר כיום אני גר בנופית זה ליד טבעון
אין מה לעשות זה ירידה לים בכל פעם שרוצים לרדת
תנו למצמה הזדמנות של שבוע נראה מה יהיה ואחרי זה נחליט
שבוע אחד ונראה כמה אנשים יבואו
הולך?
אין מה לעשות זה ירידה לים בכל פעם שרוצים לרדת
תנו למצמה הזדמנות של שבוע נראה מה יהיה ואחרי זה נחליט
שבוע אחד ונראה כמה אנשים יבואו
הולך?
[img]http://www.surfclub.co.il/wp-content/uploads/2014/03/%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A5-%D7%9C%D7%90%D7%AA%D7%A8.jpg[/img]
- TheSurfman
- יצירת קשר:
- TheSurfman
- יצירת קשר:
כנסו
לדעתי זה לא הוגן שדורון ישלם את הסכום ה"סימלי" וכל מי שחשובה לו המצלמה יכול לשים כמה שקלים אני מוכן להבטיח לכם שאף אחד לא יפגע מיזה...
- TheSurfman
- יצירת קשר: