חברים, נראה שהכוונה לעשות משט מחאה עשה את שלו.
הילדים הוזמנו לשיחה במזכירות הקיבוץ ולכן המשט בוטל.
תודה רבה לכל התמיכה!
כרגע נראה לנכון "להוריד פרופיל" ולחכות לתוצאות המשא ומתן מבלי לעורר פרובוקציות. מה גם שהקיבוץ כבר הזמין משטרה לאסור על כניסת המשתתפים.
שוב תודה רבה, עזרתם הרבה אפילו רק ברמת הכוונה.
בשם הילדים הגולשים
ביטול משט המחאה במאגר
ביטול משט המחאה במאגר
נערך לאחרונה על ידי shelleyz ב 24 מאי 2012, 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- alonkaplan
- יצירת קשר:
Re: ביטול משט המחאה במאגר
בסה"כ זה חדשות טובות. המטרה היא להגיע למו"מ שבסופו יאפשרו שוב לגלוש במאגרים.
משט המחאה היה רק אמצעי לכך.
אלו הן חדשות טובות לקהילת הגולשים שמתחשבים בכוונותיהם ולא מנסים להתעלם ולהעלים אותם, כפי שניסו בזמנו בעיריית חיפה (ולא הצליחו)
משט המחאה היה רק אמצעי לכך.
אלו הן חדשות טובות לקהילת הגולשים שמתחשבים בכוונותיהם ולא מנסים להתעלם ולהעלים אותם, כפי שניסו בזמנו בעיריית חיפה (ולא הצליחו)
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
איזה חדשות טובות.
אני כבר יכול לחזור אחורה בזמן 30 שנה לילדותי בקיבוץ אפיקים ולהיזכר בשיחה עם מזכירות הקיבוץ.
זה יעבוד ככה:
מרכזת ועדת חברה:
יותם, ההתנהגות שלך בעניין הזה בלה בלה בלה בלה. חמורה, בלה בלה בלה, נזיפה, ההורים שלך בלה בלה בלה... הקיבוץ לא יסכים לזה
יותם:
אההה, אהההה, לגלוש לגלוש. אין מקום. דג מחוץ למים
מזכיר הקהילה:
המידגה, האמנונים, ראש ענף, הפסדים כספיים בלה בלה בלה, אין ברירה. מצטערים. בלה בלה בלה. נזיפה. אם לא תהיה ברירה , משטרה. בלה בלה בלה. (בסוגריים: אין לי מושג על מה אני מדבר. לא יודע מה זה גלשן ומנהל המידגה שיכנע אותי שיותם יקפוץ עם הגלשן וישבור חמצנית).
יותם:
משפיל עיניים ויוצא בשמאל ימין.
חוזר לפורום בת גלים להתייעץ
אני כבר יכול לחזור אחורה בזמן 30 שנה לילדותי בקיבוץ אפיקים ולהיזכר בשיחה עם מזכירות הקיבוץ.
זה יעבוד ככה:
מרכזת ועדת חברה:
יותם, ההתנהגות שלך בעניין הזה בלה בלה בלה בלה. חמורה, בלה בלה בלה, נזיפה, ההורים שלך בלה בלה בלה... הקיבוץ לא יסכים לזה
יותם:
אההה, אהההה, לגלוש לגלוש. אין מקום. דג מחוץ למים
מזכיר הקהילה:
המידגה, האמנונים, ראש ענף, הפסדים כספיים בלה בלה בלה, אין ברירה. מצטערים. בלה בלה בלה. נזיפה. אם לא תהיה ברירה , משטרה. בלה בלה בלה. (בסוגריים: אין לי מושג על מה אני מדבר. לא יודע מה זה גלשן ומנהל המידגה שיכנע אותי שיותם יקפוץ עם הגלשן וישבור חמצנית).
יותם:
משפיל עיניים ויוצא בשמאל ימין.
חוזר לפורום בת גלים להתייעץ
נערך לאחרונה על ידי carmicarmi ב 24 מאי 2012, 12:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
זה חדשות טובות כי יש דיבור מבלי שנילחם עבורו, מצד שני לא היתה הזדמנות להפגין את הכוח הגדול של הגולשים בארץ למען מטרה כזו.
אני אישית ציפיתי בכליון עיניים למאורע , אילו רק בכדי לתת לילדים האלו רוח גבית , שהם לא לבד.
הפחד שלי הוא שפשוט ימרחו אותם בהרבה מילים בפגישה הזו , ובלי נציג עם חוט שידרה איתן , יצא מיזה סחבת שלא תגיע לשום מקום.
לדעתי מלכתחילה הבעיה היא נציג / דובר / נושא דברים שייצג אותם מול ההנהלה , ואין להם כזה .
אני אישית ציפיתי בכליון עיניים למאורע , אילו רק בכדי לתת לילדים האלו רוח גבית , שהם לא לבד.
הפחד שלי הוא שפשוט ימרחו אותם בהרבה מילים בפגישה הזו , ובלי נציג עם חוט שידרה איתן , יצא מיזה סחבת שלא תגיע לשום מקום.
לדעתי מלכתחילה הבעיה היא נציג / דובר / נושא דברים שייצג אותם מול ההנהלה , ואין להם כזה .
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו