לי קורזיץ - כתבת תדמית מרגשת

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

לי קורזיץ - כתבת תדמית מרגשת

שליחה על ידי גולן »

כתבת תדמית חדשה מאתמול על לי קורזיץ הועלתה לרשת.
לי מספרת על הקשר המשפחתי החזק לים, על הפציעה וההחלמה,
האימונים במכמורת והתמיכה של כל הגולשים והשייטים שעוזרים.
קצת ציטוטים מהכתבה:
"Wave Wind One God"
"ברגע שנולדנו אבא שלי דבר ראשון לקח אותנו לים מבית החולים לפני הבית . . ."
"ים זה דבר קצת חולה אפילו. הרבה פעמים ראיתי את עצמי כאדם לא יציב והבנתי שהים הוא כמוני ..."

מומלץ !
korzits_video.jpg
korzits_video.jpg (17.31 KiB) נצפה 487 פעמים
amitz

Re: לי קורזיץ - כתבת תדמית מרגשת

שליחה על ידי amitz »

כל הכבוד, זה מעורר השראה ,ומרשים ביותר ההשגים שלה וגם ההתנהלות בין הילדים במועדון .אפשר רק לקנא בהם ,שיש להם
ממש על יד הבית, כזה מגרש משחקים ,ואלופה ללמוד ממנה, ואפשר לראות שיש מזה תוצאות .(למרות שנראה לי שיש ילדים שהולכים דווקא על משרת המאמן :wink: ) הראתי את הסרט לבת שלי בת 9 והיא מיד רצתה ללכת לים וזה החלום שלי כל הזמן שגם היא תגלוש אז כנראה שהתדמית של "לי"עושה את העבודה .
"גלישתנו אומנותנו"
שומרים על עם ישראל מהים
סמל אישי של משתמש
naty

Re: לי קורזיץ - כתבת תדמית מרגשת

שליחה על ידי naty »

amitz כתב:כל הכבוד, זה מעורר השראה ,ומרשים ביותר ההשגים שלה וגם ההתנהלות בין הילדים במועדון .אפשר רק לקנא בהם ,שיש להם
ממש על יד הבית, כזה מגרש משחקים ,ואלופה ללמוד ממנה, ואפשר לראות שיש מזה תוצאות .(למרות שנראה לי שיש ילדים שהולכים דווקא על משרת המאמן :wink: ) הראתי את הסרט לבת שלי בת 9 והיא מיד רצתה ללכת לים וזה החלום שלי כל הזמן שגם היא תגלוש אז כנראה שהתדמית של "לי"עושה את העבודה .
די מאפיין הסירטון הזה וזו כנראה סיבת הניצחון של לי זה בא מהביית , גור הבין זאת לפני כולם .
זה מה שהיא צריכה השקט הילדים הביית , והמאמן הביתי בן פינקלשטיין , זה מה שמביא אותה לנצחונות .

זה יותר חזק ממנה וזה מה שהיא אוהבת וצריכה לעשות , לוקח לאלוף סדרתי זמן להתבשל ,
הדרך רצופה משברים , ואז ברגע שהבישול נגמר יש לנו אלוף סדרתי מברזל חזק יותר מכולם שקול מבין
את התחרות .

לאנס ארמסטרונג וקונטאדור התבשלו בצורה דומה , אלחנדרו ולורדה לא עוד ילד טוב כנראה המוכשר מכולם אך
היה תשלום שאותו לא היה מוכן לשלם עבור התארים והוא להיות רחוק מהביית .
אלוף סדרתי הוא לא אדם רגיל , אין לו חיים רגילים גם אם ירצה הוא לא יכול , מבחינתו התארים וההצלחה היא צורך
צורך כזה שאנשים אחרים לא יכולים להבין .

לי היא כזו רוצה או לא רוצה זו היא .
כמובן שהיא כמו כולם תלויה בתנאים שכדי לנצח היא צריכה שיתאימו לה .
אך ההבדל בינה לבין מרינה לדוגמא הוא שלי נולדה להיות אלופה סדרתית .
מרינה היא ילדה טובה ילדה נהדרת וספורטאת גדולה אך אלופה סדרתית היא לא , היא פשוט אדם נורמלי .

אך לי היא לא היחידה בעלת המאפיינים הללו , וכדי לנצח גם בלונדון היא תצטרך להיות מאד מרוכזת ,
לקוות לתנאים המתאימים ולשמור על אלסנדרה סנסיני , שגם לה יש את אותו הצורך לנצח
אין ספור נצחונות כבר מאחוריה ועדיין גם בגיל 42 הרעב של הקניבלית הזו לתארים חזק יותר מהכל , היא עלולה להתפוצץ
,היא יכולה להתפוצץ , כבר התפוצצה בעבר והיא תתפוצץ שוב .

הטובה בין השתיים אם התנאים יהיו חזקים תזכה בפרס הגדול , אם לא והתנאים יהיו חלשים אז הכל פתוח .
[img]http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/hisardut/images/1712200646701.jpg[/img]
שלח תגובה